Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, לפני פחות מחודש קניתי רכב חדש ואתמול לראשונה ראיתי שמישהו דאג לשפשף אותו בחניה.

יש מאין קילופי צבע קטנים בטמבון.

ראיתי את העט הזה בצבע המקורי של הרכב באיביי, מה דעתכם על זה? זה יכול לטשטש את הנזק שעשו לי?

http://www.ebay.com/itm/Touch-up-Repair-Scratch-Brush-Pen-Paint-for-Hyundai-Hyper-Silver-N5S-/321376525056?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&fits=Make%3AHyundai&hash=item4ad3889b00&vxp=mtr

צירפתי תמונות.

תמונה 1.jpgתמונה 2.jpg

פורסם

אם הטוש מכיל צבע,אז כן,זה יכול לטשטש,מה גם לפי המיקום אני מבין זה שבתחתית ולכן זה לא יבלוט.

או שאתה יכול לקפוץ למורשה,לראות אם אפשר לקבל בקבוק קטן עם הצבע ועם מכחול דק לתת כמה נגיעות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

וואו, נראה מעניין איך זה, קראת על זה ביקורות כלשהן?

אני צריך אחד כזה לרכב שלי גם..

ברגע שאני אראה ביקורות טובות על זה, אני ישר מזמין לעצמי גם אחד.

Seat Leon 1.8T 248Hp//2017

Stage 1 // Revo

פורסם

יש לי את הטוש הזה, הבעיה היא שבמקומות מאוד קטנים כמו שלך יש אתה צריך יד מאוד יציבה, ולהשתמש עם קיסם...

פורסם
יש לי את הטוש הזה, הבעיה היא שבמקומות מאוד קטנים כמו שלך יש אתה צריך יד מאוד יציבה, ולהשתמש עם קיסם...

איך הוא? הוא באמת ממלא כמו שצריך את האזור ללא הצבע? יש הבדלים לאחר הפעולה בין האזור הצבוע לאזור אחר?

Seat Leon 1.8T 248Hp//2017

Stage 1 // Revo

פורסם

יש הבדלים הם מסתכלים מקרוב כמובן.. כי הצבע הוא טרי והצבע על הרכב בין שנה כמעט.. הייתי צריך לעשות על החלק גדול יחסית (לצערי).. אבל לפחות זה משהו..

** עריכה

יש לי צבע שחור של יונדאי (MZH) של יונדאי שהייתה לי ועכשיו אין לי שימוש בזה..

• תוכן חדש...