Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגברת היא 206. לאחר החלפת סוויץ , יומיים אחרי , הרכב לא מניע. היה חסר מים במצבר , הוספתי. בהנעה עם כבלים הכל מנגן . מכבה את הרכב ,לא מניע חזרה בלי כבלים. המצבר של שנפ. יש חריטה של המספר 12 , לא יודע אם הכוונה לשנת 2012. אורות נדלקים

חלונות חשמל עובדים , נעילה מרכזית עובדת. בנוסף אחרי שהנעתי עם כבלים נדלקה קבוע המנורה בתמונה ודולקת גם הנורה שדולקת כאשר הבלם יד למעלה. IMG_7740.jpgIMG_7742.jpg

זאת נורת ABS ? לא השארתי אורות דולקים ברכב. כמה עולה מצבר כזה חדש ? אפשר להטעין אותו? אין קשר בין הסוויץ למצבר נכון ? מישהו יודע איך מדליקים את אורות הערפל ?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם (נערך)

אם אני זוכר נכון הייתה לך בעיה עם נורת הטעינה שהייתה נדלקת עמומה ,זה עדיין קיים ? אם כן כנראה שהאלטרנטור שלך לא מתפקד עוד .

בקשר לנורות שדולקות צלם את כל לוח השעונים כאשר האוטו מונע ללא בלם יד מורם, ואז נראה אילו נורות בדיוק דולקות כי משאלתך קצת קשה להבין .

מצבר ל-206 אמור לעלות בין 450 ל- 700 ש''ח תלוי ביצרן המצבר .

פנסי ערפל מדליקים על ידי חוגה נוספת שנמצאת על ידית הדלקת אורות דרך סיבוב אחד למעלה של החוגה מדליק פנסי ערפל קידמיים ועוד סיבוב מדליק פנסי ערפל קידמיים + אחורי .

איזה שנה הרכב?

עריכה אחרונה על ידי MR GT
פורסם
אם אני זוכר נכון הייתה לך בעיה עם נורת הטעינה שהייתה נדלקת עמומה ,זה עדיין קיים ? אם כן כנראה שהאלטרנטור שלך לא מתפקד עוד .

בקשר לנורות שדולקות צלם את כל לוח השעונים כאשר האוטו מונע ללא בלם יד מורם, ואז נראה אילו נורות בדיוק דולקות כי משאלתך קצת קשה להבין .

מצבר ל-206 אמור לעלות בין 450 ל- 700 ש''ח תלוי ביצרן המצבר .

פנסי ערפל מדליקים על ידי חוגה נוספת שנמצאת על ידית הדלקת אורות דרך סיבוב אחד למעלה של החוגה מדליק פנסי ערפל קידמיים ועוד סיבוב מדליק פנסי ערפל קידמיים + אחורי .

איזה שנה הרכב?

אני לא יכול להניע את הרכב אז אין לי דרך לצלם. הנורה שדולקת היא זאת מצד ימין לנורת כרית אויר. דולקת גם הנורה שדולקת כאשר בלם היד למעלה. הרכב שנת 2002. הנורה שדולקת עמומה הייתה דולקת אחת להמון זמן. היא לא נדלקה מאז הפעם האחרונה .

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

מה עדיף? שנפ או וולטה?

פורסם

איך אני יודע שזה באמת מצבר ולא אלטרנטור?

פורסם

הולכים לחשמלאי והוא בודק טעינה (מה גם שיש נורה לזה אבל אצלך נראה שכמה דולקות בלי סיבה).

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם (נערך)

כאשר מתח מערכת החשמל באוטו לא משהו, יש דיסקוטק של אורות התראה.

כאשר תתקן את האלטרנטור ו/או והמצבר והמתח יחזור למוטב, האורות יכבו מעצמם.

אם האוטו לא נכבה מייד עם מצבר גמור כמו שלך, אז המצבר הוא החשוד הראשון, האלטרנטור הוא הבא בתור. אם יש מתח תקין אחרי החלפת המצבר - האלטרנטור בסדר.

נראה לי על פי הסיפור שלך שהמצבר גמור, וגם יש לפחות תא אחד מקצר ולכן האלטרנטור לא מסוגל לספק מתח נאות לאוטו. תגיע עם האוטו לחשמלאי רכב שיבדוק את המצבר ואת הטעינה ותתקן לפי הצורך.

לגבי השאלה השניה לגבי המותג - תחליט כמה זמן אחריות אתה רוצה 6-12-20 חודשים ואז תבחר את זה שהכי זול

עריכה אחרונה על ידי armagedon
פורסם

אתה יכול לבדוק עם מד מתח. אם תראה 12.0V ומטה כאשר המנוע כבוי, ומיד אחרי ההנעה מגיע ל-14 ויותר, זה סימן שמערכת הטעינה תקינה והמצבר מת.

דני

פורסם

הוחלף מצבר. נראה שעכשיו תקין. מצבר של VARTA 60 אמפר. בא מישהו עד לבית. 520 שקלים עם אחריות ל20 חודשים. על המצבר ראיתי שרשום 8/2014. זה אמור לעניין אותי ? המצבר שפורק הוא שנפ 55 אמפר. זה בעיה שהוחלף 55 אמפר ב-60 ?

פורסם
הוחלף מצבר. נראה שעכשיו תקין. מצבר של VARTA 60 אמפר. בא מישהו עד לבית. 520 שקלים עם אחריות ל20 חודשים. על המצבר ראיתי שרשום 8/2014. זה אמור לעניין אותי ? המצבר שפורק הוא שנפ 55 אמפר. זה בעיה שהוחלף 55 אמפר ב-60 ?

מחיר סביר בהחלט ואפילו טוב לשירות עד הבית, התאריך הכתוב הוא מועד תחילת האחריות - הרווחת 3 שבועות. אפשר ורצוי להכניס מצבר גדול יותר בתחום הסביר כל עוד הוא נכנס פיסית למקום ולא דורש אלתורים בחיבורים.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
מחיר סביר בהחלט ואפילו טוב לשירות עד הבית, התאריך הכתוב הוא מועד תחילת האחריות - הרווחת 3 שבועות. אפשר ורצוי להכניס מצבר גדול יותר בתחום הסביר כל עוד הוא נכנס פיסית למקום ולא דורש אלתורים בחיבורים.

מה הכוונה הרווחתי ? האחריות היא לפי החשבונית ,לא לפי מה שרשום על המצבר. או שאני טועה ? מצרף תמונה.ehare4yn.jpg

פורסם

לצערי כול מה שכתבת לא נכון.

1. מועד תחילת האחריות היא מיום הרכישה כפי שכתוב בחשבונית.

2. אין צורך לההכניס מצבר גדול יותר מזה שייצרן הרכב התקין. מצבר גדול יותר עולה יותר כסף.

3. התאריך המודפס/מוטבע על גבי המצבר הוא תאריך הניפוק של הייבואן למפיצים שלו.

איזה כייף לי :)

פורסם
לצערי כול מה שכתבת לא נכון.

1. מועד תחילת האחריות היא מיום הרכישה כפי שכתוב בחשבונית.

2. אין צורך לההכניס מצבר גדול יותר מזה שייצרן הרכב התקין. מצבר גדול יותר עולה יותר כסף.

3. התאריך המודפס/מוטבע על גבי המצבר הוא תאריך הניפוק של הייבואן למפיצים שלו.

יש הבדל או השפעה או נזק בין מצבר של 55 אמפר ל60 אמפר?

• תוכן חדש...