Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4385 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד דימונה שלחו אותך? :lol:

בכל אופן, אופציה ראשונה היא קפה קפה או ארומה בקניון שעל הכביש הראשי (איפה שתחנות דלק פז/טן). בדרך כלל הם משדרים, אז אני מניח שגם היום יהיה מסך. קפה קפה יותר יקרים, אבל מגוון האוכל שם יותר גדול.

אופציה שניה היא via bar, זה נמצא בצד השני של הכביש, באזור התעשיה. אם אתה מגיע מכיוון דרום (ים המלח), אתה פונה ברמזור של צומת דימונה ימינה, ואז ישר שמאלה לאזור תעשייה. אחרי כ-100 מטרים אתה תראה בצד שמאל (אחרי תחנת הדלק הראשונה) מן מתחם/קניון קטן, אז זה נמצא שם, בצד הצפוני.

אני לא בטוח שהם משדרים, אז כדאי להתקשר ולברר.

פורסם
עד דימונה שלחו אותך? :lol:

בכל אופן, אופציה ראשונה היא קפה קפה או ארומה בקניון שעל הכביש הראשי (איפה שתחנות דלק פז/טן). בדרך כלל הם משדרים, אז אני מניח שגם היום יהיה מסך. קפה קפה יותר יקרים, אבל מגוון האוכל שם יותר גדול.

אופציה שניה היא via bar, זה נמצא בצד השני של הכביש, באזור התעשיה. אם אתה מגיע מכיוון דרום (ים המלח), אתה פונה ברמזור של צומת דימונה ימינה, ואז ישר שמאלה לאזור תעשייה. אחרי כ-100 מטרים אתה תראה בצד שמאל (אחרי תחנת הדלק הראשונה) מן מתחם/קניון קטן, אז זה נמצא שם, בצד הצפוני.

אני לא בטוח שהם משדרים, אז כדאי להתקשר ולברר.

תודה!

ארומה/קפה קפה פתוחים בשעה כזאת? (המשחק ב 23:00)

פורסם

ארומה פתוחים 24 שעות במהלך השבוע, וקפה קפה לפי דעתי פתוחים עד שעה די מאוחרת. אבל שוב, לפי דעתי כדאי שתרימו טלפון ותוודאו, כי לפעמים הם כן משדרים ולפעמים לא.

פורסם

יש לך את הדיינר כמובן, המסעדה שיושבת בכניסה בתחנת דלק ילו, אוכל מצויין ולא יקר ויש מסכים לכדורגל...אתה תהנה

יש גם הרבה אנשים יחסית שם.

Opel Adam S 2017

פורסם (נערך)

תראה, אתה בכל מקרה מגיע עד לדימונה אז אין לך יותר מידי ברירות.

יש לך את ארומה וקפה קפה בקניון, את VIA מעבר לכביש וזהו.

אם יש לך אפשרות להגיע לירוחם אני יודע שעל הרחוב הראשי יש מעין "בר" שבדרך כלל פתוח למשחקים, אבל לאור האזעקה אני לא בטוח שישאר פתוח.

ליאב, אתה מדבר על המסכים האישיים בכורסאות? לא הייתי אומר שזה תענוג גדול.

עריכה שלישית:

הרגע נזכרתי שיש במרכז העיר 2 עסקים שהם מעין פיצה-בית קפה והם בדרך כלל משדרים משחקים, אבל אני לא יודע מה הסיכוי שישארו פתוחים עד שעה כל כך מאוחרת. תגיע רגלית לבנק לאומי, הכניסה לבנק מסתכלת על הרחבה המרכזית, זה המיקום שלהם.

עריכה רביעית:

ארומה סוגרים את המטבח ב11, אישית ראיתי אותם פתוחים גם בסביבות חצות.

עריכה אחרונה על ידי kookoo
פורסם

קוקו אתה דימונאי? אני במקרה כן :p

אני מכיר את האיזור כי אני מגיע לשם כל שבוע שבועיים למשפחה, אז אני אוכל בדיינר, יש מסכים ובד"כ במשחקים הבעלים שם מסך, ויש אחלה בירות מחבית

Opel Adam S 2017

פורסם

אכן דימונאי, אני פה כל השבוע.

אני אישית לא מעריץ גדול של האוכל בדיינר, הכל חצי כח והמחיר מלא מצד שני זה לא שיש אופציות יותר טובות בעיר.

לגבי המסך שהבעלים מוציא, לא נתקלתי, כנראה זה קשור לזה שאני לא רואה כדורגל.

פורסם

אז טוב לדעת שיש פה עוד דימונאיים :)

נ.ב - הדיינר יהיה סגור היום לאחר בדיקה עם הבעלים...

בד"כ בקיץ ובמשחקים הוא תמיד מוציא מסך ודווקא היה נחמד (מסך בחוץ)

Opel Adam S 2017

פורסם

חברים תודה על העזרה. בסוף גם ויה וגם הדינר שדרו בלי סאונד- אם מישהו הביא מהבית מסך שחובר ללפטופ וככה ראינו את המשחק

פורסם

דימונה זה עוד מילא, אותי מסקרן משהו אחר:

יש פה מישהו מירוחם?

חיילים שמשרתים בביסל״ח השונים זה לא נחשב, מדבר על תושבים אמיתיים כאלה שגרים שם מגורי קבע.

:lol:

כשעשינו ניווטים באיזור ירוחם ביצענו כמה ניווטים שמדמים ניווט מבצעי עירוני, כאלה שמתחילים בלילה בשטח ואז חדירה לעיר והמשך ניווט בעיר.

מי שיצא לו לנווט בעיר בצבא אז אחד העקרונות המנחים היא להעזר בשילוט המקומי וכל במידת הצורך באוכלוסיה המקומית.

נכנסנו לירוחם באיזור 21:00, זו היתה העיר הכי עצובה\ריקה שראיתי מעודי (כולל ערד, דימונה, מצפה רמון ועוד שלל ערים תוססות...).

;)

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אני נסעתי פעם (עבודה) לירוחם והגעתי בשעה 12:00 בצהריים לערך לשם.

גם בשעה ההיא לא היו שם אנשים בכלל ברחובות.

אז מה זה 21:00 שם בירוחם. שיא העוצר.

alfa 156 2.5.

פורסם
דימונה זה עוד מילא, אותי מסקרן משהו אחר:

יש פה מישהו מירוחם?

חיילים שמשרתים בביסל״ח השונים זה לא נחשב, מדבר על תושבים אמיתיים כאלה שגרים שם מגורי קבע.

:lol:

כשעשינו ניווטים באיזור ירוחם ביצענו כמה ניווטים שמדמים ניווט מבצעי עירוני, כאלה שמתחילים בלילה בשטח ואז חדירה לעיר והמשך ניווט בעיר.

מי שיצא לו לנווט בעיר בצבא אז אחד העקרונות המנחים היא להעזר בשילוט המקומי וכל במידת הצורך באוכלוסיה המקומית.

נכנסנו לירוחם באיזור 21:00, זו היתה העיר הכי עצובה\ריקה שראיתי מעודי (כולל ערד, דימונה, מצפה רמון ועוד שלל ערים תוססות...).

;)

בעקרון ירוחם לא יודע אם לקרוא לזה עיר בכלל זה מקום מאוד קטן, רוב האנשים דתיים ומקום מבודד יותר מדימונה.

אכן כן בשעות הנ"ל אין נפש חיה שם בחוץ...רוב האנשים שעובדים בעיר הזו בעצם עובדים במפעלים או עיירות אחרות

Opel Adam S 2017

פורסם (נערך)

האמת חברה שלי גרה בירוחם.

העיר מאוד ריקה, מצד שני מאוד מגובשת, כולם מכירים את כולם. בדרך כלל אפשר לראות כמה רכבים נוסעים בשעות הבוקר, וכמה קבוצות של אנשים בערב(רק בפארק ליד המתנ"ס).

מה שמרתק אותי זה שיש בעיר 3 פיצוציות, פלאפל ו2 שווארמות שצמודות אחת לשניה, והן תמיד אבל תמיד ריקות. אני פשוט לא מבין איך הם שורדים.

עריכה אחרונה על ידי kookoo
  • תוכן חדש...