Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כיוון פרונט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי יונאי אקסנט 99 אוטומט עשיתי לפני שנתיים כיוון פרונט

רציתי לדעת איך אני יודע מתי צריך לעשות כיוון פרונט פעם הבאה ?

ואיפה מומלץ באיזור פ''ת?

פורסם

כוון פרונט צריך לעשות במקרים הבאים:

1. אחרי פירוק והרכבת תת שלדה / החלפת משולשים.

2. לאחר החלפת בולמים.

3. כשרואים שחיקה שאינה אחידה בצמיגים.

4. אחרי תאונה, אם יש חשש שמשהו נפגע.

באם תצטרך, המלצה למכון פרונטים בפ"ת (מנסיון אישי) - מוסך הציר, רח' גזית 1 פ"ת (א.ת. סגולה) 03-9309980 ובקש את אבי סיאני.

alfa 156 2.5.

פורסם

כיוון פרונט עושים לפי הצורך ולא על פי שגרת טיפולים. בכל שנה בטסט השנתי בודקים לך התכנסות אופנים וזה בדרך כלל מספיק כדי

להבטיח שזויות ההיגוי תקינות.

אם תרגיש בעיה בהיגוי כמו משיכה לאחד הצדדים או אחרת , אז יש מקום לבדוק כיוון פרונט.

פורסם

רק הערה קטנה ברשותכם. משיכה של הרכב לאחד הצדדים יכולה לנבוע גם מצמיגים זולים. צמיג סיני זול יכול לגרום למשיכה כאשר צמיג מחברה ידועה ואיכותית לא יגרום למשיכה. את זה גילתי מניסיון.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...