Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4367 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עם TSI שני (הראשון היה בבעלותי 3.5 שנים ו-56K ק"מ) ומעולם לא נאלצתי להוסיף שמן.

כן הקפדתי לבצע הרצה לפי הספר.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

אני באמת מתנצל בפני כולם שלא פתחתי מכסה מנוע 3 שנים. אני אוהב לנהוג ואוהב רכבים מהירים\חזקים אבל מה שמתחת למכסה המנוע הרבה פחות מפתה את הסקרנות שלי.

ברכב החדש שלי היה חשד לנזילת שמן שהתבררה אח"כ כטעות שלי. מנהל המוסך שמטפל בי במסגרת האחריות אמר לי לא למלא שמן בעצמי. תמיד לבוא למוסך כדי שהם ימלאו. חוץ מזה יש חיווי ברכב שמודיע לי שנשאר 2 ליטר ואח"כ שנשאר ליטר ורק אז המנורה נדלקת. בלי קשר כשבדקתי לפני חודשיים ראיתי שמלאי השמן לא זז מ"מ.

פורסם
זיבול שכל !!

תסלח לי אבל 3 שנים של חוסר בעייה במכונית זהה - גולף 1.4 TSI (ותהייה בטוח שברוב המכוניות אין בעייה) מוכיחות שזה שוב ניסיון נואל להשמיץ.

שים לב - אני לא עובד של צ׳מפיון ואף התלוננתי בעבר על הגיר (חפש אותי בפורומים(.

אז לך יש הרבה מזל, עם המנוע ולא עם הגיר.

כי כמות המתלוננים פה על דגמי הגולף / שירוקו וכל הסדרה הדומה עם מנועים כאלו בד"כ על אכילת שמן גבוהה / בעיות בגיר DSG, אתה לא צריך אותי פשוט תעשה בדיקה.

גילוי נאות - במשפחתי שירוקו (וגם אצל חבר) , לחבר כבר החליפו מנוע כי "נעלם" השמן באופן מפתיע ובמשפחה תקלת ה DSG הידועה.

KINGIKRA - לדעת את המינימום מתחת למכסה מנוע זה לדעתי חובה, לא בקטע רע, אלא בקטע שמתישהו, לא תתפס עם "המכנסיים למטה"

Opel Adam S 2017

פורסם

אין ספק שמוסכניקים יכולים למכור לי לוקשים בקלות. לגבי אם אני נתקע עם האוטו או משהו כזה, יש לי כפתור באוטו שכשאני לוחץ עליו, עונים לי מאיתוראן ודואגים לכל מחסורי. מבעיות ברכב ועד כרטיסים לקולנוע.

לוקח את הסיכון.

• תוכן חדש...