Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'וק? תקציב 85 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4367 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום חבר'ה אני חדש כאן

שמעתי שבפורום הזה אני אקבל את ההמלצות הכי טובות

ברשותי תקציב של 85 אלף (אם אפשר פחות אז מצויין אבל בטוח שלא יותר)

כרגע אני נוהג על איביזה 1400 ידנית

האוטו בסדר אבל משעמם אותי, אפילו מאוד.

מחפש משהו קצת שונה, חווית נהיגה קצת אחרת

חשוב לי שהתחזוקה של הרכב לא תהיה יקרה ושלא יהיה רכב שתיין

מצטער אבל צרפתיות לא מתקבלות

עלתה אופצייה של ניסאן ג'וק 2010 ACENTA, זה ג'יפון ששונה בחווית הנהיגה ולא שתיין כבד

מה דעתכם?

רק אוטומט, לא פחות משנת 2010

תודה לכם!

עריכה אחרונה על ידי Liran5
פורסם

אני לא מבין איך הוא שונה בחווית הנהיגה, הוא פשוט רכב סטנדרטי קצת מוגבה בעל צורה חיצונית שנויה במחלוקת. לא מתאים כמעט ובכלל לשטח עד כמה שידוע לי אם זו החוויה שאתה מחפש.

מאיזו בחינה האיביזה הידנית משעממת אותך? אולי המעבר לתיבה אוטומטית ישעמם אותך יותר?

השאלה היא מה אתה מחפש בדיוק? תנסה לתת הגדרה ברורה יותר.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

משעמם אותי מבחינת ההספק של 85 כוחות סוס והמנוע הסטנדרטי מדי שלו.. ומבחינת גובה הישיבה-חושב שהג'וק ייהנה אותי בהרבה.

פורסם

ניסאן ג'וק גם לא טיל בליסטי.

אם אתה מחפס חווית נעיגה שונה וקצת כוח, למה לא תחפס B3 150 כ"ס AWD

או B4 165 כ"ס AWD

אם אני לא טועה, רכבים בעלי 4X4, עם תחושה מיוחדת מנעיגה, הכי זולים בשוק.

דוג' -

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=27&SubModelID=1588&FromYear=2010&UntilYear=2012&Auto=&fromPrice=50000&untilPrice=&Info=&Order=engineval&Desc=DESC

B3 SEDAN שלישייה ראשונה עם 30-35K בלבד, ושניים מהם ישירו אותך עם עודף בכיס.

Chevrolet cruze turbo 1.4L 140hp LTZ

פורסם

נראה שבדיוק נפלת למלכודת הג'וק, אתה חושב שהוא רכב פאן, אני מניח שבגלל עיצוב ומיתוג.

אבל בסופו של דבר הג'וק הוא מכונית סופר מיני (כמו האיביזה, רק יותר צפוף) גבוהה. מכונית גבוהה הרבה פעמים גוררת איתה דווקא מאפיינים לא כיפיים, היא פחות יציבה מטבעה ולרוב בשל חוסר היציבות הזה מכיילים את המתלים להיות מעט נוקשים יותר וזה פוגם בנוחות הרכב.

נכון שג'וק הוא לא ג'יפ באמת ולכן הפשרה בתחום הדינאמי היא לא נוראית, אבל בתוספת התמחור המאוד גבוה שלהם התמורה מעט בעייתית.

על כל אלה יש להוסיף את העובדה שהוא מצוייד בגיר אוטומטי רציף (עובד כמו ווריאטור של קטנוע אם אתה מכיר) שהוא חלק וחסכוני, אבל לא כייפי.

סתם לדוגמא, היום בפחות מ90 א'ש"ח אתה יכול לקנות למשל פיאסטה אוטומטית 1.6 חדשה 0 ק"מ, מבפנים היא יותר איכותית ונאה, היא נוחה יותר, מתנהגת טוב יותר ומבחינת ביצועים כנראה שתהיה מעט עדיפה.

פורסם
סתם לדוגמא, היום בפחות מ90 א'ש"ח אתה יכול לקנות למשל פיאסטה אוטומטית 1.6 חדשה 0 ק"מ, מבפנים היא יותר איכותית ונאה, היא נוחה יותר, מתנהגת טוב יותר ומבחינת ביצועים כנראה שתהיה מעט עדיפה.

איפה?

ובקשר לסובארו,

חשובה לי צריכת דלק סבירה.

פורסם

עסקה גרועה כי:

א. ישנן חברות ליסינג אחרות אשר מוכרות אותה ב-88K ש"ח (אני יכול להישבע שלפני שבועיים היה גם ב-87K ש"ח.

http://www.motodeal.co.il/deals/39/

ב. כיום ניתן לרכוש אותה יד-00 מהיבואן במחיר של 96K ש"ח.

ג. ביום שישי יש שבוע מכירות בדלק-מוטורס והבנתי שתימכר במחיר שקרוב יותר ל-90K ש"ח.

פות"ש,

מסכים איתך שג'יפון נותן חוויה קצת אחרת.

אני אישית אוהב את הישיבה הגבוהה והשימושיות.

אך האופציה של הג'וק היא אחת הדוגמאות הגרועות שיש.

מלבד עיצוב מיוחד אין לו שום יתרונות אלא רק חסרונות.

אם כבר גי'פון אז יש סקודה יטי 1.2T אוט' שנת 2010 ב-82K ש"ח (יד-1 עם 27K ק"מ, בלוח יד-2), או אפילו שנת 2011 עם נתונים דומים ומחיר זהה אך עם עבר של ליסינג מימוני.

אני אישית חושב שתיבת ההילוכים DSG7 היא נבלה אך יכול להיות שבמקרה של היטי אני טועה..

פורסם

ביררתי על ולוסטר 2011

אוטומט 1.6 עם 140 כ"ס

חבר אמר לי שהוא נהג עלייה היום עם מזגן בעוצמה 2 והרכב לא סחב

הגיוני?

פורסם

הולוסטר מצוידת במנוע בנזין 1,600 סמ״ק של מכונית משפחתית, כך שהיא סוחבת כמו כל מכונית משפחתית אחרת של יונדאי. עם, או בלי מזגן.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

2012 ידנית

או

2011 אוטומט

אני יודע שתגידו שזה שיקול שלי מבחינת נוחות

השאלה שלי היא אם הביצועים וצריכת הדלק כאן שווים את הפחות נוחות של הידני

תודה לכולכם, אכן פורום מדהים!

פורסם
אין הבדל בצריכת דלק ובביצועים, משום שהולוסטר מגיעה אם גיר רובטי כפול מצמדים.

אם כבר ההבדל הוא לטובת הרובטי(אוטומט).

אפשר שמישהו יחזק או יערער את התשובה של הבחור?

אם אכן כך, אני הולך לראות היום את האוטומט

• תוכן חדש...