Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ל gtv שלי סמל לא מקורי מודבק על מכסה תא המטען.

איך מורידים בלי לפגוע בצבע?

איך מדביקים סמל חדש ישר וברווחים אחידים (כיתוב של כמה אותיות נפרדות).

תודה

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

חמם את הסמל מכל צדדיו עם פן במשך כ-2 דקות, ממרחק של 15 ס"מ בערך.

ברגע שתוכל להזיז מעט את הסמל בעזרת האצבע, קח חוט דייגים, או לחילופין חוט דנטלי, חתוך אורך מספיק, החלק אותו מתחת לסמל, בתנועות ניסור תרוץ מתחתיו עד שהוא מתנתק.

מאוד פשוט, כך הורדתי את הכיתוב ברכבי.

לאחר מכן, את הדבק שנשאר קלף בעזרת הציפורניים וכשתסיים, נקה את האיזור בעזרת מטלית מיקרופייבר שאותה הרטבת במעט מים ואלכוהול בדילול גבוה יחסית, עד שהאיזור חלק ונקי לחלוטין.

מצרף מדריך קטן שהעלתי לפני 3 שנים בפורום שירוקו, בהצלחה.

http://www.scirocco.co.il/phpBB3/viewtopic.php?f=8&t=1564&p=19807&hilit=%D7%9B%D7%99%D7%AA%D7%95%D7%91+%D7%9E%D7%94%D7%AA%D7%97%D7%AA#p19807

"יאללה בירי".

פורסם

איזה שיטות.. ממש פרויקט עשיתם מזה..

ביאריס שלי היה כתוב מתחת לכיתוב היראיס "100" וזה ממש לא בא לי טוב בעין לא יודע למה.

פשוט לקחתי את יד שמאל ומשכתי לאט לאט מספר מספר עד שהוצאתי את כל ה-100.

נשאר קצת דבק דו צדדי, גומי שחור. לקחתי מטלית לחה והתחלתי לשפשף, 5 דק' עבודה בסך הכל.

איזה חוט דייג ואיזה אלכוהול.. :wink:

פורסם

צ׳יפופו - תודה על ההכוונה והיעוץ. אנסה.

אלור99 - אין ספק שאתה תותח על. סטיבן הוקינג מתייעץ איתך על בסיס יומי. בכל זאת, קצת דרך ארץ וכבוד לאחר לא יזיקו.

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

אוו הכי חשוב הסמיילי, בלעדיו הייתם חושבים באמת שזלזלתי.. ואנחנו לא רוצים את זה :-D

הבאתי את מה שאני עשיתי, הכל ברוח טובה חברים.

סך הכל באתי להגיד שזה לא כזה מסובך.

הגעתי לאותה תוצאה בלי כל הפרוייקט של השלבים זה הכל.

• תוכן חדש...