Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני לפני רכישה של מרצדס C200 שנת 2009 מנוע דיזל - מונית.

הרעיון הוא להפוך אותה לרכב פרטי.

הרכב נמצא בתל אביב, אתמול ראיתי אותו וגם עשיתי סיבוב(היה קשה לשכנע את הנהג), בגדול הרכב מרגיש לי טוב, אבל כמובן שצריך לעשות בדיקה.

איפה מומלץ לבצע בדיקה לרכב שכזה באזור תל אביב?

האם כדאי ללכת למוסך המרכזי של מרצדס? האם הם מבצעים בדיקות?

או שעדיף ללכת למכון בדיקת רכב מקצועי?

פורסם

היכן הרכב מטופל הרכב וכמה ק"מ ?

שלב ראשון אם הרכב מטופל במוסך הייבואן או במוסך מורשה שמטפל במרצדס יש לגשת למוסך שבוא הרכב מטופל לראות את ספר הטיפולים ולבצע בדיקת מחשב

או לגשת למוסך שמטפל במרצדס ולבצע בדיקת מחשב

פורסם

היי רונן תודה על התגובה,

הרכב בעל 280K ק"מ - דיי נמוך לשנתון שלו, הנהג אומר שהוא יד ראשונה, אבל ברישיון כתוב יד 01 - הוא טוען שזה כך בגלל שהחליף כובע פעמיים, ובכלל הרישיון רשום על שם בעל המספר ולא בעל הרכב - האם זה הליך מקובל במוניות? אני לא מתמצא בתחום.

בתקופת האחריות הרכב היה מטופל המוסך המרכזי בתל אביב, לאחר סיום האחריות הוא עבר לטפל המוסך "הסמל" ביפו.

פורסם

אם אני לא טועה כל כובע שמוחלף נחשב יד במונית

תלך אם בעל הרכב למוסך הסמל ביפו ותוציא את הדפסי הטיפולים.

אחר כך תלך למוסך המרכזי תוציא הדפסי טיפולים .

ואם הכל לשביעות רצונך תבצע בדיקת מחשב במוסך.

פורסם

אוקיי,

מה תיתן לי בדיקת המחשב? כמובן מלבד תקלות למיניהם אם קיימות.

האם בדיקה כזאת יכולה להעיד על טיב הגיר והמנוע? או שאת זה עושים במכון בדיקת רכב?

האם מוסכים כאלה מבצעים בדיקה לשילדה ומכות שהרכב קיבל? או שאת זה בעצם אני יוכל לראות בדוחות הטיפולים והתיקונים שעבר הרכב?

פורסם

כן זה ברור לי,

אבל מה בנוגע לבדיקת תקינות של תפקוד גיר ומנוע? מעבר לתקלות שיופיעו במחשב.

במוסכים מורשים הם עושים בדיקות כאלה?

או רק במכון לבדיקת רכב?

וכמה צריכה לעלות בדיקת מחשב בערך?

• תוכן חדש...