Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

פתחתי סקר באתר massdrop.com לגבי צמידי כושר.

למי שלא מכיר זה אתה שפותחים הצבעה, וברגע שיש מעל 200 הצבעות הם יוצרים קשר עם החברה ומקבלים מחירים מוזלים.

אפשר למצוא שם אחלה מציאות באופן כללי.

הנה ההצבעה שאני פתחתי בעבור צמיד כושר בתקווה שתהיה היענות ויהיה מחיר טוב.

מקווה שלא עובר על שום חוק בהודעה הזאת.

הלינק:

עריכה אחרונה על ידי Mike Lowrey
  • שנה מאוחר יותר...
פורסם

Mike Lowrey

אני רואה שהצליח לך הסקר והמכירה יצאה לפועל.

אני קונה המון ברשת (והמון באמאזון)אבל בMASSDROPלא הבנתי ממי אתה בעצם קונה, הם מסבירים שהם מקבלים את הסחורה ושולחים אותה אבל מי הספק איתו הם יוצרים קשר מה קורה לגבי אחריות וכו

אשמח אם תוכל להרחיב ממה שאתה יודע

פורסם

אתה קונה למעשה מהיצרן או מספק אחר שאיתו החנות יוצרת קשר לאחר שהסקר מראה על התעניינות מספקת.

כאשר האתר גובה עמלה מהספק עבור המכירה, ומנהל את כל התהליך.

אתה למעשה קונה מהאתר וזה בטוח לחלוטין.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מצידי כושר מתבררים כאחד הדברים המיותרים. היתרון העקרי שלהם הוא יצירת מוטיבציה להתאמן ,ולמי שיש מוטיבציה הם לא מוסיפים דבר, לאחר שנגמרת תחושת החידוש המשתמשים זונחים את המעקב אחר הפעילות באמצעות הצמידים.

איני מכחיש - די התחשק לי לקנות Polar Loop, אבל כיון שאנינוג להסיר את השעון מהפרק ברגע שאני מגיע הביתה אני מניח שאעשה כך גם לצמיד, אז בינתיים ויתרתי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...