Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן!

עוסק המון בספורט, מתאמן כל יום, בין היתר רץ המון, וזקוק לנעליים טובות.

עקב המחירים המטורפים בארץ, לא רכשתי מעולם נעל ספורט (בחיי הבוגרים כן?) בארץ, תמיד מזמין מאיביי, בוחן טוב טוב את המוצר\מחיר\מוכר וכ'ו, כבר זוג מספר 6 או 7 בשנתיים האחרונות, הכל מאיביי, והכל 100% מעולה.

לאחרונה החלטתי לחפש זוג נוסף:

Asics gel noosa tri 8.

יש כאלה שיגידו שהצבעים מזעזעים, בעיני מאד יפה!

אז לינק המכירה הוא זה:

http://www.ebay.com/itm/New-Lace-Up-Gel-Noosa-Tri-8-Running-Athletic-Trainer-mens-Shoes-US11-EU45-/201111529322?pt=US_Men_s_Shoes&hash=item2ed32e676a

וזו ההתכתבות שלי איתו:

***Hello, How are you friend?

I want to know please if these shoes are 100% genuine? OR THEY ARE FAKE?

Before I will buy,

Can you please provide proof about it? ticket? picture of the box?

Thank you, Ohad.

--- hi,it's OEM。thank you !

***Thank you for the quick answer!

Can you please provide a picture of the ticket? the box?

Thank you very much.

Ohad.

---Can you give me one and the same document?

***What? sorry, I did not understand what you want.

I asked you, Before I will buy, if you can provide me a picture ot the ticket and the box of the shoes? (with the discription).

Thank you

Ohad.

---OEM, no invoice, if you need, please give me a format.

-----------------------------------------------------

אז מה דעתכם?

אוהד.

פורסם

הוא קצת מתחמק, נמצא בסין והוא מוכר חדש עם מעט פידבקים. הייתי נמנע.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אני אישית קונה נעלי ריצה רק מאמריקאים.

הם לא מוכנים בשום אופן לשלוח בחינם!

אפילו לא לתא דואר.

ככה יש להם ולך בקרה שהמשלוח יצא והגיע אליך.

170 ש"ח לדעתי זה מחיר זול מדי.

שים לב לתפרים של הנעל.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

לא כל כך הבנתי מה הכוונה ל OEM בנעלי אסיקס - האם בכך שהוא אומר שהמוצר OEM בעוד שיש עליו סמל של מוצר מקורי הוא לא מצהיר שמדובר ברפליקה ולא במוצר מקורי?

פורסם

שכחתי לציין, המחיר הוא זה שקרץ לי, כל הנעליים שהזמנתי עד היום, מASICS או NEW BALANCE היו מיוצרות בארה"ב או סין, אבל ממוכר עם המון פידבקים חיובים וכולם היו סביב ה50-65$ מקסימום.

High Octane - הנעליים שנתת יופי והכל, אבל המחירים יקרים נורא, לא רלוונטי.

פורסם
OEM זאת מילה מכובסת לחילופי. יענו אותו יצרן, מותג אחר. Original Equipment Manufacture.

זה בדיוק מה שהתכוונתי - אם כן, במצב זה לא אמור להיות מוטבע השם asics אלא שם של חברת ה OEM.

יש לי תחושה שמדובר בנעלי רפליקה כפי שפורסמו בעבר נעליים של "מותג" אחר באליאקספרס.

• תוכן חדש...