Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

הבוקר עשיתי טיפול לרכב שלי.

מצ"ב חשבונית הטיפול. אשמח לדעתכם ולניסיונכם בדבר עלות הטיפול ואם מישהו יודע לתת חוו"ד על המוסך הזה בכלל.

מוסך.jpg

הערה: הצלחות אינן מקוריות של יונדאי, הרפידות תוצרת קוריאה אבל לא ראיתי על הקופסא שלהן כל התייחסות ליונדאי.

תודה מראש,

יוני.

פורסם

לדעתי הרפידות יקרות כשאני שאלתי את יונדאי שופ לגבי הלנטרה, שלי סט מקורי קדמי עולה 65.

ברכב שלך גלגלים גדולים יותר לכן אני משאר צלחות גדולות ורפידות גדולות יותר אך ההבדל במחיר נראה לי מוגזם.

תקנו אותי אם אני טועה

פורסם

נראה לי שיכלו לבוא לקראתך בעלות העבודות. שילמת 566 שקלים רק על שני הרכיבים הראשונים של הטיפול, כשיש ביניהם חפיפה.

בראשון פו"ה 4 גלגלים כולל בדיקה 280 שקלים, בשני החלפת רפידות 200. לכאורה, אם הייתה בא רק בשביל הלחליף רפידות היית משלם רק 200 שקלים + מעמ, כי את העבודה לא ניתן לעשות ללא פירוק הגלגלים. נראה לי קצת לא הוגן.

אולי אני טועה ואחרים יתקנו אותי.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
נראה לי שיכלו לבוא לקראתך בעלות העבודות. שילמת 566 שקלים רק על שני הרכיבים הראשונים של הטיפול, כשיש ביניהם חפיפה.

בראשון פו"ה 4 גלגלים כולל בדיקה 280 שקלים, בשני החלפת רפידות 200. לכאורה, אם הייתה בא רק בשביל הלחליף רפידות היית משלם רק 200 שקלים + מעמ, כי את העבודה לא ניתן לעשות ללא פירוק הגלגלים. נראה לי קצת לא הוגן.

אולי אני טועה ואחרים יתקנו אותי.

זה באמת אחד הדברים שחשבתי עליהם (כמובן שלאחר מעשה).

השאלה היא אם זה לא דבר מקובל. כלומר, האם במקומות אחרים באמת היו מתחשבים בחפיפה הזו...?

פורסם

280 ש"ח זה מחיר של טיפול שכולל ריקון ומילוי שמן, החלפת מסנן שמן, פירוק גלגים ובדיקת בלמים, ובדיקות נוספות.

עושים את זה בין אם צריך להחליף בלמים ובין אם לא צריך.

במידה ויש צורך בהחלפת בלמים, יש עבודה נוספת של ההלפה, ולכן אין חפיפה בין שני הדברים האלה.

פורסם

לא יודע.

בסה"כ אמרתי שהגיוני לחייב על החלפת צלחות בנפרד וזה לא חלק ממחיר טיפול בסיסי.

• תוכן חדש...