Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4412 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, יש לי פיג'ו 207 רובוטית 2010 שקניתי מאלבר לפני חצי שנה, לפני שבועיים הגיר פתאום בקושי הצליח להעביר הילוכים כאשר לרוורס הוא בכלל לא נכנס ונדלקה המנורה של הגיר והיה כתוב במחשב משהו על הקופסת גיר, התקשרתי לאלבר מכיוון שיש לי אחריות על הרכב כולל הגיר, הם הפנו אותי למוסך שעובד איתם. במוסך אחרי בדיקה שעשה הוא אמר או שהלך המצמד או הגיר אם זה הגיר יש אחריות אם זה המצמד אין אחריות וזה יעלה לך 2000 שקל כולל מע"מ , אישרתי לו את זה. אחרי הפירוק הוא אמר שזה המצמד הוא החליף אותו. אחרי שהוא החליף וחיבר את כל הסיפור שם המערכת עדיין הייתה תקולה והוא אמר שהלך גם מערכת ההפעלה וגם על זה אין אחריות של אלבר. הרכב שלי כבר שלושה שבועות שם מכיוון שלקח לו הרבה זמן למצוא את המערכת הפעלה.

יןם ראשון הוא כנראה יתחיל לעבוד על הרכב ולהחליף את המערכת הפעלה, השאלה שלי כמה צריך לעלות לי כל הסיפור החלפת מצמד ומערכת הפעלה והאם אני צריך לשלם פעמיים על פירוק והרכבה גם של המצמד וגם של המערכת הפעלה?

תודה מראש לעוזרים

פורסם

כמה הרכב עבר?

מה זה מערכת הפעלה? אתה מתכוון למוח גיר?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מוזר שמוח של גיר לא כלול באחריות זה לא חלק מתבלה כמו מצמד שהגיוני שלא כלול באחריות,דיברת עם אלבר על זה או שהמוסכניק אמר לך?

לי בכלל המוסך הזה מרגיש כמו לא מקצועי בכלל,3 שבועות הרכב שם בגלל שהוא לא מצליח לזהות תקלה?!!

אם אלבר באמת לא תכסה את ההוצאה לא הייתי מכניס את הרכב לשם בכלל.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אלבר טוענים שהאחריות רק על החלקים הפנימיים של הגיר והרובוט לא נחשב חלק מהגיר, לפי מה שאני חושב אין טעם להוציא משם עכשיו את הרכב מכיוון שהוא החליף כבר את המצמד אז אם אני אני ארצה להוציא אותו אני אצטרך לשלם את ה2000 שקל על המצמד ולמצוא מוסך אחר שיחליף את הרובוט. אני שלושה שבועות כבר בלי רכב אז אמרתי מקסימום אני אשלם ואז אתבע את אלבר. המוסך הוא גירים 2000 בחולון הבנתי שהו מתמחה בגירים אוטומטיים אבל כנראה ברובוטיים הוא לא משהו.

השאלה שלי כמה אמור לעלות כל הסיפור של החלפת מצמד ורובוט ואם אני יכול לטעון שאני לא צריך לשלם פעמיים על פירוק והרכבה מכיוון שאם היה מאבחן מראש שהבעיה גם במחשב וגם במצמד אז הוא לא היה צריך לפרק ולהרכיב פעמיים

פורסם

האחריות שלהם נתונה לפרשנות אישית.

אצלי ברכב נמצא שהממיר הקטליטי תקול כמעט חודש אחרי הרכישה.

נשלחתי למוסך מאזדה וגם שם היה לי סיפור ארוך מאוד מי צריך לפתוח כרטיס בכניסה למוסך אבל זה לא העניין.

לאחר דין ודברים עם אלבר ועזרה ממנהל הסניף בו רכשתי (אלבר עפולה - למנהל קוראים סער) והרבה בגלל השירות הגרוע שקיבלתי ממוקד ה-"אפטר סייל" (שם מפוצץ, שירות 0) שילמתי השתתפות עצמית למוסך בסך 300 ש"ח והותקן ברכב ממיר חדש במוסך רשת של דלק מוטורס בעפולה.

אני מציע לך להתעקש קצת יותר, ואם יש צורך אז לפנות לדרגים בכירים יותר באלבר.

פורסם

את המלחמה עם אלבר אני אתחיל יום ראשון שהוא יגיד לי מה התקלה וכמה זה יעלה כי בנתיים הוא כל הזמן מחליף גרסאות בהתחלה היה קלאץ אחר כך מערכת הפעלה והיה איזה יום שהוא חשב שזה גיר. פשוט רציתי לדעת כמה אמור לעלות החלפת קלאצ ומערכת הפעלה כדי שהוא לא ידפוק לי מחיר

פורסם

אבי היקר רכש מהם שתי מכוניות עד כה ולא נזקקנו למימוש אחריות,הם סה"כ היו בסדר גמור איתנו.

לעניין:עד שלא יתברר מה התקלה חבל לטחון מיים וכדאי שנתאזר כולנו סבלנות לפני שנשמיץ אנשים כאלו או אחרים /חברה זו או אחרת.

אם יש אחריות על הגיר לפחות לדעתי,היא אמורה לכלול את כל רכיביו (השאלה מה כתוב בתנאי האחריות שניתנה לך) ואלבר צריכה לשאת בעלות התיקון (למעט השתתפות עצמית בסכום מסויים שכנראה נקוב בהסכם בינך לבינם).

כדאי לדבר עם הדרג הבכיר של ההנהלה שלהם בהתכתבות/טלפון ולבקש מהם לפנים משורת הדין,שכיוון שמדובר בתקלה משביתה,להעמיד עבורך רכב חלופי מצי הרכב שלהם בגין התקלה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מניסיון אישי שלי ברכבים האלה יש שני מצבים:

1) בפירוק הם גרמו לנזק במפעיל של המצמד ולכן הם לא מצליחים לבצע לימוד למצמד.

2) הם לא יודעים לבצע כיוון למפעיל מצמד ולבצע לימוד למפעיל.

כאשר יש מי שמשלם זה קל לבוא להגיד שהלך המפעיל.

ממליץ לך לשלם להם את הכסף על המצמד, ולשלוח את הרכב למוסך מורשה של פג'ו - סיטרואן.

יש להם את הכלי המתאים לבצע את הכיוון למפעיל מצמד+מכישר אבחון אשר יודע לבצע את הלימוד.

לאחר מכן תתבע אותם על הנזקים שנגרמו לך+עוגמת נפש.

בהחלפת מפעיל מצמד אין צורך לפרק את הגיר מהרכב אז לא תהיה עלות של פירוק והרכבת גיר בפעם הנוספת.

פורסם

תודה רבה, מחר אדבר עם המוסך ואני אגיד להם שלא יעשו כלום לפני שייתנו לי מחיר ואני אדבר גם עם המוסך מורשה ונראה מה הם אומרים

פורסם

אתה עושה בשכל כי זה ניראה כאילו הם לא יודעים לטפל בגיר,3 שבועות אבחנה וזיהוי??

פורסם

לא בהתחלה הם אמרו מצמד, סידרו אותו ואחר כך אמרו גם מערכת הפעלה שבוע הם חיפשו חלפים למערכת הפעלה ולא מצאו עד שאני מצאתי להם את החלק וקישרתי אותם לבנאדם, ובגלל החג והשבת הם לא הספיקו עדיין לטפל בזה ויום ראשון הם אמורים להתחיל לעבוד

פורסם
מציע לך לבחון היטב את תנאי האחריות של אלבר בטרם תמשיך עם תיקון

אני תמיד טענתי, גם בשרשורים אחרים, שהאחריות שמקבלים מהחברות הללו{ליסינג, מנוע וגיר}, אינה שווה את הנייר.

האחריות שלהם רחוקה שנות אור מהאחריות יצרן, והיא מוגבלת עד כדי גיחוך. ובכל זאת זה עובד על רוב האנשים.

פורסם

אם אכן אתה ממשיך את התיקון במוסך אחר- יש כמה מוסכים מומלצים בפורום שמתמחים ברכבך וכנראה שיהיו יותר זולים מהמורשה.

• תוכן חדש...