Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תמיד יש עוד אפשרות פחות רצוייה להעביר את הכבל דרך התעלה של החשמל , מבחינת רשת אינטרנט אין בזה בעייה, רק בטיחותית זה לא מומלץ.

אודי A4

דימה.

פורסם (נערך)

מדובר בבית בבניין משותף בן 15 . לא הייתי רוצה להסתכן ולהעביר את כבלי האינטרנט ברשת חשמל כה ישנה-מה שלא בטיחותי ,לא בא בחשבון !

רכישת מתאמי רשת יורדת מן הפרק כי מצאתי שיש לחבר את המתאמים ישרות לשקע בלי אמבטיית שקעים על מנת לא לפגוע במהירות האות -בבית אין שקעי חשמל בהם אין שימוש באמבטיית שקעים .

עריכה אחרונה על ידי Tida-man
פורסם

פאקטור נוסף שלא נלקח בחשבון - המרחק בין השקעים.

אני כן עשיתי שימוש במתאם שכזה עד השחלת הכבלים בבית שלי. לסטרימיניג זה עבד מעולה. לא חוויתי לאגים או כל מיני תופעות אחרות, גם לגבי ניגון קבצים של 20-30 GB. את השדרוג ביצעתי כי כן הייתה לי חשובה תשתית של 1GB\S בבית.

המתאמים הללו מהירים ויציבים יותר מWIFI, אין ספק, (ואני השתמשתי בגרסה האיטית שלהם). בנוגע לאמבטיית השקעים, ניסיתי את זה מתוך סקרנות - בגדול זה עובד, אך עדיף לשמור את המתאם כמה שיותר קרוב לשקע, כדי לקצר את המרחק בין המתאמים.

M-TECH E46

פורסם

הראוטר יעמוד ליד המחשב ,ישנה שם נקודת חשמל עם מפצל גדול (8 שקעים-למחשב,לרמקולים לסורק ,למודם,לראוטר ולמדפסת)

המרחק בין השקע הזה לשקע בסלון הוא כ11 מטרים . המרחק בין החדר הזה לעוד שני חדרים עומד על כ-3 וכ-5 מטרים.

גם בסלון וגם באחד החדרים הנוספים,לשקע מחובר מפצל. בעצם ישנו רק חדר אחד בו יש שקע חשמל בו לא נעשה שימוש (ואליו ניתן לחבר את המתאם ).

בעלות דומה אפשר להוסיף שקעי אתרנט בכל חדר ולהקים רשת קווית יעילה ויציבה או לסמוך על המזל ולהשתמש במתאמים.

פורסם

הבעיה בהקמת רשת אתרנט היא שבעוד שנתיים אתה מתכנן שיפוץ יסודי, ואז כל ההשקעה תרד לטמיון ותפרוש רשת חדשה. הואצה כפולה.

אישית הייתי מנסה WiFi בתקן מתקדם ושוקל סלילת רשת פיזית רק אם האיכות בלתי נסבלת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ידידי, קלעת בול . העובדה שצפוי שיפוץ בו אבצע חציבה והנחת כבלים שישמשו לרשת קווית היא הגורם להתלבטות לגבי האופציות השונות.

רכישת ציוד בו קרוב לוודאי לא אשתמש בעתיד היא צעד לא חכם בלשון המעטה.

תוכל בבקשה להסביר מהו תקן WIFI מתקדם ?

עוד לא רכשתי נתב כך שאם צריך נתב ספציפי כלשהו ,הייתי רוצה לדעת על כך לפני שאני הולך להוציא ממיטב כספי .

הטלוויזיה החדשה בסלון כמובן תומכת בחיבור WIFI , צריך לבדוק האם היא תומכת גם בתקן שעליו אתה מדבר .

פורסם (נערך)

http://itfairsg.com/pcshow2014/d-link-networking-wireless-usb-adapters-homeplugs-nas-price-list-flyer-brochure-13181/

אני משתמש במתאמים של DLINK, במהירות 500 שעובדים מצוייין, אני מזרים 1080 בלי בעיה ביציבות מוחלטת, הבת שלי גיימרית ומשתמשת בנקודה קווית שכזו שלטענתה ה WIFI דווקא היה זה שיצר לאגים.

בסינגפור היחידות האלו נמכרות ממש בזול (סביב 60-80 ש"ח ליחידה) כדאי לך לקנות באיביי וכ"ד

עריכה אחרונה על ידי סולל הדרך
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

סולל הדרך,

תודה על תגובתך .

במחירים שציינת ,בהחלט משתלם להשתמש במתאמים .

אם תוכל לציין את הדגם המלא של מתאמי ה DLINK ,אנסה למצוא את המתאמים באתרים הסיניים (סינגפור) או באיביי

פורסם

DHP-308AV בסופ"ש האחרון נמכר ב 19 דולר סינגפורי... 55 ש"ח.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

תודה רבה

באליאקספרס מצאתי אבל המחיר גבוה מדי .

חוץ מהמחיר יש את סוגיית השקעים עליה דברתי קודם לכן-אין בחדרים שקעי חשמל ללא מפצלים ("אמבטיות")

• תוכן חדש...