Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4420 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא יודע בדיוק איפה הם חנו ולמי זה הפריע, אבל הייתי נורא שמח אם בחיפה היו מחלקים את אותה כמות הדוחות לרכבים שחונים על מדרכות.

פורסם

הגענו לשפל חדש. למה רק 8 (1,700 ש"ח)? תנו לו 50 דו"חות :shock:

באילו מצבים, עבירת חניה, אינה תחשב לעבירה מתמשכת?

ולסיום, האם אכן ניתן לקנוס בעל רכב יותר מפעם אחת עבור אותה עבירת חניה?

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

כן, אפשר לרשום יותר מדו"ח אחד לבעל הרכב עבור אותה עבירת חניה.

ההנחיה במשטרה היא להימנע מלעשות כך אבל בעבר היתה הנחיה שאפשר לרשום דו"חות חניה לאותו הרכב כל 20 דקות.

פורסם

גועל נפש, בתכלס זה ניהיה מצב של יותר מידי מכוניות ואין חניות, מצד העירייה מה אכפת לה " בואו נדפוק את האזרח " .

אוטו-מאניה :-)

פורסם

1. ככל הזכור לי, עפ"י חוק, מותר על אותה עבירה לתת דו"ח כל שעתיים.

2. הכתבה הזו היא סתם שערוריה וחוצפה של ילד בכיין שלא יודע לקחת אחריות אישית על המעשים שלו!

בא איזה טמבאל, עושה עבירה במודע, חונה על המדרכה במשך יומיים, לא טורח להזיז את הרכב העבריין (אעלק היה לו מבחן, כאילו זאת בעיה להזיז את הרכב 2 דקות) ואז בא מיילל, אכלו לי, שתו לי!

אני לא הייתי מקזז לו שקל, שיעור פי אלף יותר טוב לתינוק הייללן מאשר הקשקשת הכללית שהוא לומד באוניברסיטה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בגירה בלבלת לגמרי בין שני מקרים - במקרה של המדרכה זה מישהו נוסף שחנה על מדרכה לחמש שעות וקיבל 3 דוחות.

הבחור שחנה למשך יומיים, לכאורה חנה בשטח לא מסומן שבו נוהגים לחנות רבים והחנייה לא מפריע לתנועה ולהולכי הרגל - כך לפחות נטען.

למיטב ידיעתי לפקח חנייה מותר לתת דו"ח חנייה אחת לשעתיים על עבירת חנייה רגילה. זה לא יפריע לפקח לראות רכב שמחלק סחורה ולתת לו דו"ח בכל נקודת חלוקה, גם אם זה שני ביניינים קדימה.

פורסם

Trip_88 מהפורום קיבל דו"ח על אדום לבן מול הבית שלי ב3 בלילה בין שישי לשבת. :lol:

אין על בירת הנגב, רק ככה ממנים עוד מזרקה.

פורסם
בגירה בלבלת לגמרי בין שני מקרים .

לא נורא שבילבלתי, שניהם בכיינים!

הם עשו את העבירה בכוונה תחילה כי הם עשו חשבון ש"מקסימום נקבל 100 שקל קנס" וכשהחשבון שלהם מתרסק להם בפנים, באים לתקשורת ליילל.

מה זה להחנות יומיים במקום אסור?

מה זה להחנות על המדרכה לחצי יום?

כמו שכבר אמרתי, תינוקות בכיינים!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני בעד - עדיף שיממנו בצורה כזו מזרקה מאשר העלאות של ארנונה,

מי שעושה לעצמו חשבון כזה ושם את הרכב איפה שבא לו,

שם פס על כל השאר אז שלא יחפש אחר כך אמפתיה.

so far so good so what

פורסם

אני מסכים עם דעתך חלקית.

לגבי חניה על המדרכה - אין ספק שזה לא תקין ולא פיתרון. הולכי רגל לא צריכים לסכן את עצמם ולרדת לכביש (ולמרות כל זאת, 3 דוחות במשך 5 שעות זה יותר מידי. אם הרכב מפריע עד כדי כך לפקח אז שיתן דוח ויזמין גרר).

לגבי החנייה בצד הדרך - פעמים רבות יש חניוני כורכר בצד הדרך, החנייה שם לא מפריעה לאף אחד ובטח לא מסכנת אף אחד ולכן רבים נוהגים לחנות בחניות אלו עד שביום בהיר העירייה מחליטה לעשות השלמת הכנסה על חשבון אותם נהגים.

7 דוחות במשך יומיים כשרובם ככולם למיטב הבנתי ניתנו על ידי אותו הפקח זה מוגזם לגמרי - הפקח ראה שהרכב לא זז

מהמקום, הרכב עד כדי כך מפריע לך בעין ויש צידוק להעניש אותו, תן דוח והזמן גרר.

אני לא מכיר את החניות המדוברות ולכן אני לא יכול לשפוט חד משמעית - מצד שני אני מכיר את פקחי העיריות השונים,

כשהם מתלבשים על מישהו הם לא עוזבים והרבה פעמים לא בצדק.

פורסם (נערך)

כמו שכתב אחד המגיבים לכתבה:

"אני סטודנט ואני לא יכול להרשות לעצמי לשלם..."

מחזיק רכב, משלם דלק וביטוח כמו גדול, בעיר שאפשר לחצות ברגל ב40 דקות.

מסכים - אם יש משהו טוב באוניברסיטה זו הרכבת ודרכי הגשיה הנוחים אליה.

חוץ מזה שהמשפט "היה לי באותו יום מבחן ולמדתי אז לא ניגשתי למכונית במשך יומיים." זכאי לפרס על חוסר לוגיקה.

פלא שהצליח לגרד ציון בפסיכומטרי בשביל להתקבל לאוניברסיטה.

עריכה אחרונה על ידי Asaf-R

.We apologise for the inconvenience

פורסם

לא סובל את אלו שמחנים על המדרכה. קורה לי פעמים רבות כשאני לוקח את סבא וסבתא שלי עם כסא גלגלים/עם הילד בעגלה שאני צריך לרדת לכביש. בא לי להעמיד להם את הרכב על הג'אנטים.

• תוכן חדש...