Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4407 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני נוסע למעלה מ 40,000 קילומטר בשנה.

מחפש רכב משפחתי שאפשר להעמיס את המשפחה (2 ילדים) עם ציוד בשקט.

צריך רכב חסכוני מאד בדלק ואמין.

מתלבט אם רכב חדש או משומש.

תקציב ראשוני נמוך ולכן חושב על ליסינג פרטי.

אשמח לעצה גם לגבי רכבים ספציפיים וגם אם כדאי לקחת ליסינג פרטי לאור הקילומטרז' הגבוה.

תודה

פורסם

שלום,

רנו פלואנס\מגאן טורבו דיזל נראות לי הכי מתאימות לדרישות.

קשה למצוא משומשות.

לגבי דרכי רכישה, זה בהתאם למצב חשבון הבנק שלך.

אם אין את כל הסכום, אפשר לקבל הצעות מליסינג ממוני.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

+1 למגאן דיזל. אפשרות נוספת (אם זה מספיק מרווח בשבילך) היא C3 פיקאסו דיזל. שתיהן חסכוניות מאוד.

פורסם

לא תוכל לרכוש הליסינג פרטי עם נסועה גבוהה כזאת. אבל תוכל לקנות בקרוב ל100% אשראי.

גם אני חושב שמגאן או c3 דיזל צריך להיות הכיוון.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני מניח שעם ק"מ כזה אתה מבלה רוב הזמן מחוץ לעיר, לכן מנוע דיזל הוא הפתרון האולטימטיבי עבורך.

C3 פיקאסו עלולה להתגלות כקטנה מדי, אבל מגאן סטיישן דיזל יכולה להיות מאוד פרקטית, היא מאובזרת לא רע, נוחה יותר מהפלואנס ומתנהגת יותר טוב ממנה (מניסיון של נהיגה על שתיהן בגרסאות הדיזל), היא גם עברה מבחני ריסוק שהפלואנס לא עברה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

בגלל שלא צויין תקציב אני לא אפחד פשוט לאמר את מה שעולה לי בראש

רנו פלואנס טורבו דיזל ידנית\אוטומט בתור האופציה הזולה

רנו לאטיטוד טורבו דיזל 2 ליטר בתור האופציה היקרה יותר

ובאופציה המעניינת - מרצדס E200 מונית לשעבר - לחפש אקסמפלר שמור, לעשות בדיקה רצינית ביותר במוסך מומלץ - ולהנות מהטוב מכל העולמות - גם רכב יוקרה ופאר, גם חסכוני וגם אמין, נוח וכל דבר אחר טוב שאפשר לאמר למעט פחד לישון בלילה, תחזוקה שעלולה להיות יקרה מהצפוי (לא בטוח בכלל)

שוב, לא צויין תקציב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

גם אני התעניינתי בלטיטיוד בשביל הוריי, לאחר בירור קצר הבנתי שהרכב לא חסכוני בלשון המעטה. חוץ מזה התמורה לכסף אכן מעולה.

פורסם

תודה על כל התשובות.

הכיוון הוא אכן דיזל.

התקציב הוא קצת פחות העניין כאן כי אקח מימון בכל מקרה אבל הכיוון נמוך.

הצורך הוא במכונית משפחתית.

שאלה, האם כדאי לקנות רכב חדש או משומש?

ברור שבחדש אני מפסיד את ירידת הערך אבל אני מתלבט בגלל שאני לא רוצה להסתבך עם קילקולים וטיפולים יקרים בעקבות הנסועה הגבוהה שלי

פורסם

במקומך הייתי קונה רכב בן שנה בערך שכבר ספג את ירידת הערך הראשונית אך עדיין עם ק"מ נמוך.

פורסם

הקושי העיקרי במקרה שלך זה למצוא רכב דיזל משומש במצב טוב ועם נתונים טובים.

יכול להיות שלא תמצא ותצטרך להזמין חדש.

פלואנס/מגאן dci צריך להיות הכיוון.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

אני לא מאמין שC3 פיקאסו לא תספיק מבחינת מרווח או תא מטען (אבל אין ספק שמגאן סטיישן תציע יותר) ותהיה מעט זולה יותר.

כמובן שמבחינה כלכלית, במיוחד לאור כמות הנסועה עדיף לך לקנות משומש בן שנה-שלוש וכנראה שגם ידני.

יש גם פיז'ו 301 דיזל, מרווחת ותא מטען גדול, אבל אני לא יודע אם נמכרו בכלל כאלו לשוק הפרטי או רק למוניות.

כדאי לפנות לטרייד אין של קרסו ולובינסקי ולראות מה יש במלאי ובאילו תנאי מימון ואחריות.

אם אף אחד מבני המשפחה לא גדול במיוחד אולי גם פאביה ספייס דיזל תעשה את העבודה.

עריכה אחרונה על ידי עומר ב
פורסם

פאביה ספייס ידנית חלשה יותר וצפופה יותר מהמגאן/פלואנס דיזל ועולות בערך אותו דבר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אם התקציב הראשוני נמוך לקנות משומש בן שנה יהיה קצת בעייתי, כי פרוצדורת קבלת האשראי תהיה הרבה יותר מסובכת, והאשראי יהיה יותר יקר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

כמה יוצא לך הליסינג בעבודה?

בחלק מהמקומות מממנים חלק ואתה לא משלם את כל ה4.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

• תוכן חדש...