Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

~

הרכיב השחור שנראה כמו קבל בפינה הימנית העליונה הוא למעשה סליל שהתפוצץ, ויחד עם השנאי האדום אלו שני החשודים המרכזיים. מלבד להחליפם לא הייתי מתנגד להבין מה שורש הבעיה ומה גורם להם להישרף, אבל ניחא.

אין לי עדיין התרשמות משאר החנויות שהומלצו, אולי אבקר בהן בהזדמנויות הבאות ואחזור לעדכן.

בנושא של שירות לקוחות - האמת שלא קשה לרצות אותי, פשוט הסטנדרטים שלי שונים מהמקובל בארץ, כפי שמדגים היטב סיפור הפחחות שעשיתי אצל יקירי הפורום בחולון והתגובות הנזעמות מציבור הגולשים. ההנחה שטענות כלפי בעל עסק יש לפתור "על כוס קפה" ובשקט אינה מקובלת עליי, אבל זה רק חלק מתרבות הצרכנות העקומה שמושרשת אצל הישראלים וקטונתי מלשנות אותה. לכן הפסקתי זה מכבר להתלונן או להתעצבן מהחוויות השליליות האלה ואני פשוט מקבל אותן כמס נוסף שעליי לשלם בתור תושב הארץ. מס חובבנות.

• תוכן חדש...