Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר.

אחי קיבל מסין מכשיר האווי, המכשיר כשלעצמו נראה מעולה ומגיב מעולה, הבעיה היא שאין בו עברית וכל הדברים הסטנדרטיים של אנדרואיד אינם קיימים כמו PLAY STORE (בעיקר) ובגדול רוב ההגדרות של גוגל.

ניסיתי להוריד PLAY STORE למכשיר אך המכשיר כאילו זורק אותי כל פעם ומקפיץ הודעת שגיאה, רק הSTORE של הסינים שהגיע בילד אין עובד כראוי.

מקלדת עברית של גוגל כן הצלחתי להוריד.

האם החלפת גירסה למכשיר תפתור את הבעיות? האם להדיוט כמוני שמעולם לא החליף גירסה (אך אם ידיים ימניות וראש שעדיין עובד כראוי) , אמור להיתקל בבעיות או שזה יחסית פשוט ?

מודה לעונים ועוזרים .

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איזה מכשיר זה? הצריבה יכולה להיות מבוססת על FastBoot, על MTK Recovery או משהו שלהם.

כמו כן צריך למצוא גירסה שתתאים, אולי תוסיף את העברית וגם את ה-Play על הדרך.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

IMG_20140527_205920[1].jpg

זה המכשיר.

אשמח אם מישהו יוכל לעזור, אפילו אם יש מומחה בדברים הללו מראשון לציון, אשמח לשלם עבור השרות

תודה.

פורסם (נערך)

קודם כל תיתחדשו :-)

למכשיר יש גירסה סינית וגירסת WCDMA, אנא צלם את הABOUT PHONE ליראות אזה גירסה מותקנת כרגע ומה הדגם המלא שלו.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

כמה דברים שכדאי לבדוק בנושא הזה:

לינק1

לינק2

לינק3

תתעלם מכל הנושא של Root, CWM, MIUI, הצריבה היא אותה צריבה והכלים אותם כלים.

יש לי קצת נסיון עם SP Flash Tool אם תצטרך עזרה

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

קראת את הלינקים שצירפתי קודם?

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

הסתכלתי מעט, את השני לא הבנתי כי אני לא רוסי.

האמת שאני לא בקטע של הדברים הללו, פשוט אין לי ראש לזה עכשיו ואני לא מעוניין לעשות נזק, זאת הסיבה שביקשתי עזרה פיזית, בתשלום כמובן, באזור ראשון בעדיפות ראשונה(גם רחובות זה טוב, עובד בפארק המדע ).

פורסם

גם אני לא רוסי :-D בשביל זה יש Google Translate

ברמת העיקרון נראה שה-Firmware שנדרש הוא של G610-U00, כלי הצריבה הנדרש הוא SP Flash Tool והדרייבר המתאים למכשיר (או דרייבר כללי של MTK)

התהליך עצמו דיי פשוט, מכבים את הטלפון ומוציאים את הבטריה, ואז מחזירים אותה למכשיר בלי להדליק אותו.

אחרי התקנת הדרייברים והורדת כל הקבצים, צריך להפעיל את ה-SP Flash Tool, לבחור את הקבצים (Download Agent צריך להיות משהו בסגנון של "MTK_AllInOne_DA.bin", ו-Scatter צריך להיות קובץ שיש ב-Firmware שהורדנו).

לוחצים על Firmware Upgrade ואז מחברים את הטלפון עם כבל USB למחשב.

זה אמור להתחיל את ההורדה ובסיום אמור להיות לכם Firmware תקין ועדכני.

אני לא מאמין שחנות כלשהי תתעסק בזה, הם בד"כ לא מתעסקים עם מכשירים שהם לא מכירים, וה-MTKים לא נפוצים בארץ בכלל.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

עדיין לא הבנת אותי :lol:

התכוונתי לחבר פורום שמבין בעניינים הללו (כמוך ) מאזור ראשון או רחובות.

מכיוון שאתה טוען שזה בסך הכל עניין פשוט, אני בטוח שיהיה אחד שישמח לקבל כמה שקלים על עבודה פשוטה שכזאת.

פורסם (נערך)

לחוואואי הרום מגיעה אחרת בצורת APP.

צריך להעביר את הרום לכרטיס זיכרון ולעדכן דרך המכשיר- ככה לפחות הבנתי ויצא לי ליראות.

המכשיר הזה לא עשה לי חיים קלים שניסיתי לעזור לחבר פורום בידיוק מאות הסיבה, משום מה הרומים הרישמיים שלהם למרות שמוצהרם כמולטילאנג בנדרום הם ממש לא, וזה הכנס את בעל המכשיר לתיסבוכת לא קטנה שלבסוף ניפתרה בהצלחה.

http://iandroid.co.il/forum/topic158425.html

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תוכן חדש...