Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכיוון שלא כל הסיפור סופר, אני מבין שאתה עם סימני שאלה.

המכשיר הובא ארצה על ידי גיסי שהיה בסין, אם הגאון היה טורח לבדוק הכל לפני שרכש, כל זה היה לא עולה בכלל על הפרק, אני רק הפאנצרמאכר.

המחיר של המכשיר(בערך 700 ש"ח) ביחס לנתונים זה פשוט בדיחה ואם כל הנושא היה נחקר לפני הרכישה, כנראה שהיחס עלות/תועלת היה נפלא.

נ.ב

אני ממליץ לכל אחד ואחד להתחיל לשים אצבע בסכר לכל טורפי הנבלות (רוב היבואנים) בארץ שפשוט רוכבים על גבינו ובאותו זמן משתינים עלינו בזמן שאנו סוחבים אותם, עם קצת בדיקות ומחקר מקדים, אין סיבה שרכישה כזאת לא תהיה מוצלחת.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מכשיר סיני, נקנה במחיר זול, חכינו לו בציפייה דרוכה, ועכשיו מתחילים לקמבן עליו,בתשלום נוסף.

סליחה שאני הילד עם האצבע בסכר, אבל אני מפספס משהו?

כן - שכל אחד עם יד אחת ימנית (ז"א לא שתיים שמאליות) יכול לסדר את זה בקלות.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

גיסי קיבל בשבוע שעבר את ה-JIAYU G5 שהזמין בהמלצתי. מכשיר מדהים - עברית, מסך מעולה, 8 ליבות 2GB RAM.

כשמזמינים מכשיר סיני צריך לדעת מה קונים אחרת אפשר ליפול מאוד בקלות. אני משתמש ב-JIAYU G3 כבר שנה וחצי וגם הוא מכשיר מצוין אבל העיצוב כבר ישן.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

הקפצת עדכון.

אחרי שלא היה לי זמן לדון בנושא למשך מס' ימים, שלשום התגלה לי שיש חבר משפחה שטוען שיודע להתעסק בנושאים הללו.

מחר הטלפון יעבור אליו ונראה אם הבחור עומד במילתו, לי הוא נשמע בטוח שידע לסדר את הטלפון.

במידה ויסדר, אעדכן את מה שבוצע למען דור ההמשך :-D

תודה לכל העוזרים לבנתיים.

פורסם

מיכאל אם הוא יודע להתעסק - שיתחיל מ-MoreLocale2.

אני מאמין שזה יסדר את הכל.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אחלה מכשיר.

לגבי צריבת מערכת הפעלה, קצת סבלנות ותוכל לעשות את זה לבד ועל הדרך תלמד כמה דברים.

יש אחלה מדריכים ברחבי האינטרנט והתהליך עצמו מאוד מאוד פשוט.

פורסם

אני סומך עליו שיצליח להיסתדר מצויין.

לגבי למידה, אתה צודק, במצב של אין ברירה כנראה שזה מה שהייתי עושה וכנראה גם מצליח ,אבל התברר שיש ברירה, אני בשלב בחיים שאני מנסה לא להעמיס את הזיכרון יתר על המידה.

פורסם

עדכון.

בוצע רוט למכשיר, הותקן GOOGLE GAPS ועכשיו ה PLAY STORE עובד ככה שניתן בעצם להוריד מה שרוצים למכשיר דרך הSTORE של GOOGLE, לא התבצעה שינוי גירסה ולא כלום.

תודה לכל העוזרים והיועצים.

:-D

• תוכן חדש...