Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4425 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מבין מה רע בזה? לפחות טויטה וgm קוראים לתיקון, ולא כמו כגוון בלופוואגן וצקודה שנותנים ללקוחות למות עם הבעיות שלהם.

פורסם (נערך)
חיפשתי שרשור מפלצתי בגודלו אודות הנושא הנ"ל ולא מצאתי.

16 מיליון בדרך לתיקון: GM עוצרת שיווק גם בישראל

מסכים לחלוטין עם טוקבק 22#. אין שום פסול בקריאות לתיקון (ואפילו יותר מפעם אחת).

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

אתם צוחקים עלי?! כל עוד קוראים לתיקון?!

אתם מבינים שהם הסתירו פגם ייצור שהרג אנשים במשך 13-14 שנים מהרגע שהם ידעו עליו כי הם החליטו שכמה סנטים זה יותר מדי פר תיקון.

הסיבה היחידה לRecall הזה היא שהם הגיעו עד הקונגרס ויש גבול כמה אפשר להתכחש, כמובן שהם הולכים לשלם בערך כלום ועדיין להתייחס חרא למשפחות הקורבנות.

עד עכשיו GM הסכימו לקשר 13 הרוגים לחלק הפגום, אבל זה באמת קצה הקרחון.

http://en.wikipedia.org/wiki/2014_General_Motors_recall

Audi S3 8P - APR Stage 2+

פורסם (נערך)
אתם צוחקים עלי?! כל עוד קוראים לתיקון?!

אתם מבינים שהם הסתירו פגם ייצור שהרג אנשים במשך 13-14 שנים מהרגע שהם ידעו עליו כי הם החליטו שכמה סנטים זה יותר מדי פר תיקון.

אתה צוחק עלי?! או שאתה סתם נאיבי?!

אתה מבין שפגמים בייצור יש תמיד ותמיד אחרי שהיצרן מגלה אותם יש תהליך של בדיקה ועלות-תועלת של תיקון\ריקול?

אתה יודע שבישראל הצבע הלבן על הכבישים הוא צבע שמן מחליק כי מתקמצנים על צבע בעל מקדם-חיכוך גבוה כפי שנהוג בעולם המערבי? זה גם עולה בחיים (בעיקר של רוכבי דו"ג).

מה לגבי מיליונים שיכולים ללכת לשיפור הבטיחות בכביש ובמקום זה הולכים למאמצים הכבירים של משטרת ישראל לחלק דוחות מהירות?

אתה חושב שמערכת הרכבות (רכבת ישראל) מתופעלת בצורה הבטוחה ביותר שניתן כדי להציל חיים? לא ברור לך שיש חישובי עלות-תועלת? וכן, גם חישוב לחיי אדם במונחי ערך כסף.

אתה חושב שמערך התעופה מתופעל בבטיחות המקסימלית האפשרית? האם לא שמעת על כל ה"כמעטים" בשנים האחרונות? צפה ב"תעופה בחקירה" אני חושב שרוב התאונות הן תוצאה של חיסכון בעלויות תפעול והסתרת טעויות.

אני יכול להמשיך עוד הרבה, אבל אל תהיה נאיבי. ההתנהלות שלהם לא מושלמת אבל גם אתה לא.

סיכם יפה Castrolz

,

לפחות הם מפוקחים ומוציאים ריקולים בניגוד ליצרנים אחרים...

עריכה אחרונה על ידי גרשון המשפר

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם
אני לא מבין מה רע בזה? לפחות טויטה וgm קוראים לתיקון, ולא כמו כגוון בלופוואגן וצקודה שנותנים ללקוחות למות עם הבעיות שלהם.

זו בדרך כלל גם התשובה שלי, אבל הפעם תשים לב שהריקול נעשה אחרי שהיו הרוגים כתוצאה מהפגם (כתבה ב-YNET), כאשר יש טענות על טיוח.

מסכים שה-VAG די דפוקים, עם הגיר והחלפות המנוע, אבל עד כמה שאני יודע עדיין לא מדובר בתקלות בטיחות שעלו בחיי אדם.

.We apologise for the inconvenience

פורסם
מסכים לחלוטין עם טוקבק 22#. אין שום פסול בקריאות לתיקון (ואפילו יותר מפעם אחת).

לא טענתי שזה רע וגם לא טענתי שזה טוב. פשוט הופתעתי לגלות שאין מהומה עקב 16 מיליון כלי רכב המעורבים בקריאה לתיקון. הרי במקרה של טויוטה כמעט יצא מסע צלב ליפן.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם (נערך)

אל תגידו יחס חרא לקורבנות.

אני מכיר קורבנות של ליקוי בטיחותי ברכב מהקונצרן, לא משנה מה הסכום כי אין מחיר לחיי אדם, אבל הקונצרן קיבל בראש במשפט.

מה שמרגיז שזה קונצרן בן כמעט 100 שנה, שנות ה2000 והם עושים טעויות במערכות בטיחות?

אני לא רוצה להכפיש, אבל המהנדסים שלהם צריכים כמה שעות תגבור.

גרשון המשפר, בתעופה בחקירה אפשר לראות לפעמים שמרוב שמנסים לשכלל שוכחים את העיקר.

אבל עולם התעופה זה משהו אחר, פה מדברים על רכבים, ריקול על פיוז? עד כדי כך הם לא יודעים לתכנן חשמל ברכב? (שוב, שנות ה2000)

עריכה אחרונה על ידי nir100
פורסם
אל תגידו יחס חרא לקורבנות.

אני מכיר קורבנות של ליקוי בטיחותי ברכב מהקונצרן, לא משנה מה הסכום כי אין מחיר לחיי אדם, אבל הקונצרן קיבל בראש במשפט.

מה שמרגיז שזה קונצרן בן כמעט 100 שנה, שנות ה2000 והם עושים טעויות במערכות בטיחות?

אני לא רוצה להכפיש, אבל המהנדסים שלהם צריכים כמה שעות תגבור.

גרשון המשפר, בתעופה בחקירה אפשר לראות לפעמים שמרוב שמנסים לשכלל שוכחים את העיקר.

אבל עולם התעופה זה משהו אחר, פה מדברים על רכבים, ריקול על פיוז? עד כדי כך הם לא יודעים לתכנן חשמל ברכב? (שוב, שנות ה2000)

הרכבים לפני 100 שנים היו פח עם גלגלים ואפס מערכות בטיחות.

כשעל רכב פשוט שולטים כמה וכמה מחשבים והרכבה מחלקות עובדות על התכנון בו זמנית ייתכנו טעויות,

וביחד עם לחץ לשחרר את הגרסאות החדשות לשוק טעויות קורות,חלקן קריטיות יותר וחלקן קריטיות פחות.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם
אתה צוחק עלי?! או שאתה סתם נאיבי?!

אתה מבין שפגמים בייצור יש תמיד ותמיד אחרי שהיצרן מגלה אותם יש תהליך של בדיקה ועלות-תועלת של תיקון\ריקול?

אתה יודע שבישראל הצבע הלבן על הכבישים הוא צבע שמן מחליק כי מתקמצנים על צבע בעל מקדם-חיכוך גבוה כפי שנהוג בעולם המערבי? זה גם עולה בחיים (בעיקר של רוכבי דו"ג).

מה לגבי מיליונים שיכולים ללכת לשיפור הבטיחות בכביש ובמקום זה הולכים למאמצים הכבירים של משטרת ישראל לחלק דוחות מהירות?

אתה חושב שמערכת הרכבות (רכבת ישראל) מתופעלת בצורה הבטוחה ביותר שניתן כדי להציל חיים? לא ברור לך שיש חישובי עלות-תועלת? וכן, גם חישוב לחיי אדם במונחי ערך כסף.

אתה חושב שמערך התעופה מתופעל בבטיחות המקסימלית האפשרית? האם לא שמעת על כל ה"כמעטים" בשנים האחרונות? צפה ב"תעופה בחקירה" אני חושב שרוב התאונות הן תוצאה של חיסכון בעלויות תפעול והסתרת טעויות.

אני יכול להמשיך עוד הרבה, אבל אל תהיה נאיבי. ההתנהלות שלהם לא מושלמת אבל גם אתה לא.

סיכם יפה Castrolz

,

לפחות הם מפוקחים ומוציאים ריקולים בניגוד ליצרנים אחרים...

הגבתי תגובה ארוכה וכועסת על הנאיביות שלך, אבל אין טעם.

אין שום פיקוח או רצון טוב במהלך הזה של GM, אני עוקב אחריו במדיה כבר מעל לשנה וההתנהלות שלהם מגעילה בלשון המעטה.

הם התנערו מאחריות, קיבלו קנס פצפון, עדיין מתכחשים לקורבנות ולמשפחות הקורבנות ומאיימים בתביעות.

ולגבי הבחרו שאמר שהDSG לא סיכן חיים עד עכשיו, אני מאמין שבאוסטרליה יש לפחות הרוג אחד (סימוכין: http://www.caradvice.com.au/235101/volkswagen-australia-recalls-25000-cars-over-dsg-defect/).

Audi S3 8P - APR Stage 2+

פורסם (נערך)

אם לתרום את שני הסנט שלי, הדואל לוג'יק (הרובוטית של פיאט) לא היססה לצאת לניוטראל ולא לשלב יותר בשעה שיצאתי לעקיפה בדרך מהירה (במזל, עם יותר מנתיב אחד לכיוון) והתיבה נדרשה להוריד הילוך, תוך כדי שהיא מציגה נורית מהבהבת לראווה והודעת "check transmission". לגרר פתרונים (ולכיס. הווו... בעיקר לכיס).

זו היתה הפעם השניה שהרובוט החליט להתחרפן (פעם ראשונה היתה חודשיים לאחר רכישת הרכב).

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

אינני משוכנע שהיא כזו נקודתית. יותר סביר (ולפחות בהשוואה ל vag) שפשוט אין מספיק בעלים של התיבה הזו בארץ/בעולם שישמיעו את קולם בנושא. לפחות אלו של השנתונים שקדמו ל 2009.

• תוכן חדש...