Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[פיאט אונו 93'] אגזוז מרעיש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7783 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ברשותי פיאט אונו 93 שעברה 105K.

יש לי בעיה כבר שנה אבל היא הולכת ומחמירה בזמן האחרון. שנוסעים בירידה בתוך העיר בהילוך שני ללא לחיצה על הגז נשמעים פיצוצים כל שנייה מכיוון האגזוז מאחורה (ואז אני צריך לסגור את החלון כי זה פשוט בלתי נסבל). כמו כן בעת ההנעה האגזוז מרעיש מאוד. בנוסף אם אני עומד בהילוך סרק ולוחץ על הגז בנוסף לרעש המנוע שומעים רעש מהאגזוז כמו רעש של טרקטור.

מה בדיוק הבעיה וכמה בערך יעלה התיקון? והאם אני לא ייתקן את הבעיה יעבירו את הרכב טסט? (למרות שיש עוד חצי שנה).

תודה מראש.

פורסם
שלום לכולם

יש לי בעיה כבר שנה אבל היא הולכת ומחמירה בזמן האחרון. שנוסעים בירידה בתוך העיר בהילוך שני ללא לחיצה על הגז נשמעים פיצוצים כל שנייה מכיוון האגזוז מאחורה (ואז אני צריך לסגור את החלון כי זה פשוט בלתי נסבל). כמו כן בעת ההנעה האגזוז מרעיש מאוד. בנוסף אם אני עומד בהילוך סרק ולוחץ על הגז בנוסף לרעש המנוע שומעים רעש מהאגזוז כמו רעש של טרקטור.

מה בדיוק הבעיה וכמה בערך יעלה התיקון? והאם אני לא ייתקן את הבעיה יעבירו את הרכב טסט? (למרות שיש עוד חצי שנה).

תודה מראש.

..אז אפוא היית שנה שלמה?

את הפיצוצים הייתי מיחס להצתה מאוחרת, אשר גרמה לפיצוץ הצנרת ודוד הפליטה,

ויתכן וגם לסעפת פליטה,גש לחשמלאי לכוון ההצתה, ולמכון אגזוזים, לבדיקת/ החלפת,

מערכת הפליטה!

עלות תקבל במקום!

הרעש לא קשור לטסט, ניתן לקנוס אותך על ידי ניידות המשרד לאיכות הסביבה!

הקנס גבוה יותר מעלות התיקון!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
שלום לכולם

תודה מראש.

או שפשוט יש לך חור בדוד - מה שגורם לרעש רב מהמנוע, והפיצוצים שאתה שומע זה באק פייר כמו שצביקה אמר, אך זה לא אומר שיש לך בעיה בתזמון ההצתה, באקפייר במקרים מסויימים הוא טבעי אבל בדרל כלל כשהדוד נורמאלי או האגזוז כולו במצב תקין אז אתה לא שומע אותם במקרה שלך כנראה בגלל החור אתה שומע את הפיצוצים האלו.

לדוגמא אצלי בגלל שהוסר הממיר, יש כול הזמן באקפיירים כאשר עוזבים את הגז בהילוך ואני מת על זה.

בקשר לסידור של חור באגזוז - תלוי מה גודל החור, ואיפה הוא נמצא.

יש חורים שניתן לסדר אותם אותם על ידי ריתוך ויש כאלו שמצריכים החלפה של החלק.

גש לאגוזזן והוא יאבחן את הבעיה במדוייק.

פורסם
..אז אפוא היית שנה שלמה?

את הפיצוצים הייתי מיחס להצתה מאוחרת, אשר גרמה לפיצוץ הצנרת ודוד הפליטה,

ויתכן וגם לסעפת פליטה,גש לחשמלאי לכוון ההצתה, ולמכון אגזוזים, לבדיקת/ החלפת,

מערכת הפליטה!

עלות תקבל במקום!

הרעש לא קשור לטסט, ניתן לקנוס אותך על ידי ניידות המשרד לאיכות הסביבה!

הקנס גבוה יותר מעלות התיקון!

בברכה

צביקה

למרות שהבעיה קיימת כבר שנה לא תיקנתי את זה בגלל שהרעש היה חלש ולא היה שווה לתקן את זה. רק לאחרונה (בערך חודש אחרון) הרעש נהייה יותר ויותר חזק.

ובקשר לניידות של משרד לאיכות הסביבה: אתה חושב שאם הם יעצרו אותי לביקורת אז הם יתנו לי דו"ח בגלל אגזוז מרעיש? זה לא שיוצא עשן מהאגזוז ומזהם את הסביבה זה פשוט רעש..

פורסם
למרות שהבעיה קיימת כבר שנה לא תיקנתי את זה בגלל שהרעש היה חלש ולא היה שווה לתקן את זה. רק לאחרונה (בערך חודש אחרון) הרעש נהייה יותר ויותר חזק.

ובקשר לניידות של משרד לאיכות הסביבה: אתה חושב שאם הם יעצרו אותי לביקורת אז הם יתנו לי דו"ח בגלל אגזוז מרעיש? זה לא שיוצא עשן מהאגזוז ומזהם את הסביבה זה פשוט רעש..

גם מטרד רעש הוא עיניין לאיכות סביבה.

והקנס הוא 1000 ש"ח בתוספת הורדה מהכביש.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

כל דבר שמציק לסביבה(רעש,ריח,וכ"ו) נקרא "זיהום סביבה"

"אתה רוצה לקנות ביוניר דולבינים?! חדש, לא גנוף. נפל ממשאית"

HU: pioneer 5800 AMP: soundstream lw 4.500 COMP: morel pulse SUB: rockford P2

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

--עדכון--

אחרי המון המון זמן שאני מושך את הבעיה היום נסעתי למוסך בגלל רעש חזק מאוד מכיוון האגזוז מאחורה בגלל שאי אפשר למשוך את זה עוד, הרעש יותר גרוע מרעש של טרקטור ובנוסף השכנים מתעצבנים... (ועוד בעיה של גומיה שתוקנה), ובמוסך בדקו את הרכב ומצאו שדוד הפליטה האחורי גמור ויש להחליפו אבל הבעיה שיש 2 דודי פליטה באגזוז הזה וצריך להחליף את שניהם.

במוסך יש את הבור כמו במכון טסטים, החנתי את הרכב על הבור, השארתי את המנוע פועל וירדתי לבור יחד עם המוסכניק לראות מאיפה בא הרעש. בדוד הפליטה הראשון יש חלודה והוא רקוב ובנוסף משני צדדי הדוד יש חורים שגורמים לאדי הפליטה לצאת משם ומשם הרעש.

ביום ראשון מבצעים החלפה של 2 דודי הפליטה ומרתכים אותם לצינור הפליטה. ביום ראשון בערב אני יעדכן כמה עלה אך המחיר המשוער 500 ש"ח.

• תוכן חדש...