Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים ,

מדובר ברכב מסוג אאודי a6 2002

אני צריך את עזרתכם לגבי בעיה שצצה לי, כתוצאה מהחלפת מיקרו סוויץ תקול בחדש

ראשית, היה לי מיקרו סוויץ ישן ולא הכי תקין, כאשר הייתי מדליק אורות ומוציא מפתח פעם היה מצפצף פעם לא

אז החלטתי לפרק אותו ולהזמין חדש מאיבי היום הגיע המיקרו סוויץ החדש זהה במדיוק לישן, הרכבתי אותו אך לצערי עדיין דלת נהג לא ננעלת

יש לציין שלפני הפירוק הראשון של המיקרו סוויץ הישן דלת הנהג הייתה ננעלת, משום הסקרנות שלי לסדר את צפצוף האורות שהאוטו כבוי אז הלך המיקרו סוויץ ודלת נהג לא ננעלת

אשמח לפתרון

תודה רבה .....

פורסם

במנגנון הנעילה קיימים כמה מיקרוסוויצ'ים לכן אם תעלה תמונה של הרכיב שהחלפת וגם קישור לרכיב שרכשת אולי נוכל לעזור לך.

איזה כייף לי :)

פורסם

אני מעלה סרטון של המיקרו סוויץ החדש וסרטון של המיקרו סוויץ צד נהג שהוא תקין

תראו את ההבדלים

צד נהג מיקרו סוויץ חדש הקפיץ חוזר זה לא מצב נורמלי

מיקרו סוויץ צד נוסע הדלת ננעלת כמו שצריך מצב תקין, ברגע שאני מוריד הוא יורד ברגע שאני מעלה הוא עולה ולא יורד לבד כמו במיקרו סוויץ החדש

יש מצב שהמוצר החדש לא טוב בכלל ???!

פורסם

קנית את כול מנגנון הנעילה ולא רק מיקרוסוויץ'. כנראה מנגנון הנעילה לא מתאים במאה אחוז לרמת האיבזור של רכבך.

לחלק המקורי יש לפחות 3 מקט"ים שונים וכנראה שהזמנת חלק לא נכון.

פורסם

יש מצב מרק

הזמנתי רק את מודל הנעילה במנעול לא נגעתי

המקט שהיה לי לפני היה עם f בסוף וזה שהזמנתי עם g זה כל כך משנה ? הם אחד לאחד אותו,דבר

פורסם

מנגנון נעילה עם האות F בסוף שונה מנגנון נעילה עם האות G בסוף. חיצונית הם נראים אותו דבר אבל האלקטרוניקה והמכניקה הפנימית עשוייה להיות שונה.

תמיד חייבים להזמין חלק כאשר המק"ט זהה ב-100 אחוז.

פורסם

הבנתי מרק

אני תמיד מזמין אותם מקטים

עם המוצר הזה לא כי הם ממש נראו לי זהים

ובתיאור באיבי היה רשום החלק מתאים ל audi a6 1998-2004 נלמד להבא

מה שנותר לעשות זה לחפש מפירוק את אותו החלק

תודה רבה ושבת שלום

פורסם

חבל שלא בדקת באשכולות קודמים מכיוון שהיה מישהו ששאל בדיוק אותה שאלה לפני שהוא מזמין באיביי ועניתי לו שחייבים לבדוק שהמק"ט 1:1.

פורסם

עדכון:

מרק הייתי חייב לעדכן אותך שהיום הבאתי את החלק מפירוק אותו מקט רק b בסוף והחלק מתאים ועובד כמו שצריך

כנראה שאין קשר למקט ואכן צדקתי כל המיקרו סוויצים משנים 98 ועד 2004 אותו דבר ללא קשר למקט

המוצר שהזמנתי מאיבי פגום בתוך המכלול שלו ואילו היה תקין היה עובד כמו שצריך גם מספרי מקט g ו b מתאימים לסוג הרכב

פורסם (נערך)

לא אתה טועה. בהחלט לאות האחרונה יש משמעות.

גם המוכר באיביי מציין זאת במכירה.

למנגנון הנעילה יש כמה מק"טים ואצלך המצב עוד בסדר כי בגולף יש לפחות 4 מק"טים שונים (אות אחרונה שונה).

** ישנם מקרים שבהם ייצרן הרכב משפר משנה מנגנון או חלק מסויים ומשנה לו רק את האות האחרונה ועדיין החלק מתאים וייתכן שזה המקרה אצלך.

Description:

This item is a aftermarket front left driver side door lock actuator fit for Audi A4 A6 4B C5 8E .

The OEM part number is 4B1 837 015 G.

Attention: Please Confirm the part number of your original actuator, if it was not 4B1 837 015 G, please do not buy this item or there will be a lot of problem like the door could not be open from inside.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

• תוכן חדש...