Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם

הפנו אותי מחברת AIG לתקן את הרכב שלי שנפגע שלא באשמתי בזמן חנייה בעבודה, באחד ממוסכי ההסדר שעובדים איתם באיזור צפון- חיפה. לצערי דווקא המוסך היחיד שבו אני מטפל ברכב, מוסך ברק בצומת קריית אתא, לא נמצא איתם בהסדר. אודה לכם מאוד עם תוכלו לתת המלצה למי לפנות ע"ב הרשימה הבאה:

1) מוקד הרכב בשד' ההסתדרות – החברה מאוד המליצה לי עלייהם

2) מוסך צמרת בשד' ההסתדרות

3) קרסו בשד' ההסתדרות

4) אחים נג'אר (מוסך מאזדה מורשה)

5)מוסך מירוץ בקרית ביאליק – דיי רחוק לי

על פניו נראה שכדאי לגשת למוסך המורשה – אחים נג'אר, אך אין לי שום נסיון איתם וגם לא שמעתי ביקורות עלייהם

אשמח לדעתכם בעניין

המון תודה מראש

20140501_183447-111.jpg

עריכה אחרונה על ידי sd177
פורסם

כל מוסך שתבחר, אל תשכח להדגיש בפניהם את התוצאה שאתה מצפה לקבל ואם הם לא יכולים לעמוד בזה שלא יקחו על עצמם את העבודה. אם תקבל רכב חליפי, תסביר להם טוב טוב שאתה לא מחזיר אותו עד שהרכב פיקס לפי הציפייה שלך (זה עולה להם כסף).

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

דיבורים גדולים. אבל אל תשכח שבפוליסה שלך כתוב בדיוק כמה ימים מקסימום אתה יכול לקבל רכב חליפי. בדרך כלל זה 21 יום או משהו כזה. אם אתה לא מחזיר את הרכב, אבוי עליך ועל הכיס שלך.

פורסם

תודה חברים!

לא נראה לי שהתיקון ייקח כל כך הרבה זמן...:) בכל מקרה כמבון שאקח לתשמת ליבי

לגבי המוסכים, אתם לא חושבים שעדיף להגיע למוסך מורשה מאזדה?

תודה

פורסם

אנחנו מדברים על תיקון פחחות בלבד?. אם כן, אינני רואה שום יתרון במוסך מורשה יבואן, אשר לא בהכרח יודע לעשות פחחות ברמה גבוהה. לי למשל, יש ניסיון מר בהקשר זה. שנית, ככל שרשימת מוסכי ההסדר איננה כוללת מוסך ספציפי שאתה ורק אתה מעוניין כי יתקן את רכבך לא הייתי פונה למוסך הסדר. הטעם המתוק של השתתפות עצמית נמוכה יותר יעלם הרבה יותר מהר מהטעם המר של תיקון גרוע.

וכשזה נאמר,

ככל שמדובר בפחחות נטו, הייתי ממליץ לך לפנות למוסך שאתה בוטח בו ואם אין כזה, לאחד שהומלץ לך ממקור ראשון עליו אתה סומך (ולא סתם "יודע דבר"). יוצא שמדובר במוסך הסדר (מה שברוב המקרים לא) מעולה. לא מדובר במוסך הסדר, לא נורא.

וכל האמור ממומלץ עד יותר בכל הנוגע לבחירת שמאי.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

מה לגבי הרחבת החיפש לחפה או לאיזור התעשיה בעכו?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תשמע, ממבט על הנזק - צריך פה החלפת פגוש בלבד. זאת אומרת שהפאק היחידי יכול להיות בהתאמת צבע. תיגש לאיזה מוסך שנראה לך ותבקש לראות עבודות מוכנות - אם נראה לך סבבה - לך על זה

פורסם
מה לגבי הרחבת החיפש לחפה או לאיזור התעשיה בעכו?

האמת עכו וחיפה זה פשוט קצת רחוק לי. כל המוסכים (מלבד ביאליק) ליד מקום העבוה שלי, כך שיש יתרון בלתת קפיצה בהפתעה ולראות מה עושים לאוטו...

בכל מקרה אשמח לשמוע מה אתה מציע? אולי אשנה את דעתי

תודה

פורסם
דיבורים גדולים. אבל אל תשכח שבפוליסה שלך כתוב בדיוק כמה ימים מקסימום אתה יכול לקבל רכב חליפי. בדרך כלל זה 21 יום או משהו כזה. אם אתה לא מחזיר את הרכב, אבוי עליך ועל הכיס שלך.

לא יודע מספרים, אישית נסעתי כמעט שבוע ברכב חליפי לעבודה על סך 3000 ש"ח.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

• תוכן חדש...