Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4418 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני כמה שבועות המליצו לי על chemical guys all clean

חיפשתי אותו דרך אוטוסטור אבל חסר להם המון המון זמן

יש תכשיר תחליפי באותו רמה? או מישהו מכיר מקום אחר שעושה משלוחים?

hyundai GETZ 07 1.4L

פורסם
נסה כאן:

www.detailing.co.il

קניתי מהם מספר פעמים, יש להם שירות טוב ומהיר.

אגב, מה בדיוק אתה מעוניין לנקות?.

יש לי המון מוצרים של cg ואני מת על החברה הזאת אבל הניקוי כללי של מגווירס לוקח בגדול

m7kj.jpg
פורסם

אני השתמשתי ב APC של מגווירס בדילול 1:10 כשביצעתי דיטיילינג פנימי להונדה שלי (פירוט פרוייקט+תמונות בחתימה) ואני מאוד מרוצה.

כל מי שנכנס לאוטו עד היום נדהם מהניקיון של הריפודים והאוטו מרגיש חדש מבפנים.

פורסם
נסה כאן:

www.detailing.co.il

יש לי המון מוצרים של cg ואני מת על החברה הזאת אבל הניקוי כללי של מגווירס לוקח בגדול

אני השתמשתי ב APC של מגווירס בדילול 1:10 כשביצעתי דיטיילינג פנימי להונדה שלי (פירוט פרוייקט+תמונות בחתימה) ואני מאוד מרוצה.

כל מי שנכנס לאוטו עד היום נדהם מהניקיון של הריפודים והאוטו מרגיש חדש מבפנים.

המליצו על המוצר הזה http://www.autostore.co.il/%D7%AA%D7%A8%D7%A1%D7%99%D7%A1-%D7%A0%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%99-%D7%9B%D7%9C%D7%9C%D7%99-Chemical-Guys-All-Clean.html

רציתי לחדש את הפלסטיקה של הרכב אבל אמרו לי שכדאי לנקות טוב את הפלסטיק

הריפודים שלי ללא כתמים.

מצאתי את המוצר באתר שהבאת לי, אבל אמרו לי שלא צריך לדלל אותו

hyundai GETZ 07 1.4L

פורסם

יש לי גם את ה-all clean וגם את ה-meg's apc, לא ראיתי שום הבדל ביכולת הניקוי שלהם כששניהם מדוללים באותו היחס (נקיון של ריפודים, שטיחים, גומיות, פלסטיקה, צמיגים).

ב-all clean תמיד השתמשתי כשהוא מדולל ביחס כזה או אחר במים, הרגיש לי אגרסיבי מידי להשתמש בו היישר מהבקבוק, למרות שניתן.

"יאללה בירי".

פורסם
נסה כאן:

www.detailing.co.il

יש לי גם את ה-all clean וגם את ה-meg's apc, לא ראיתי שום הבדל ביכולת הניקוי שלהם כששניהם מדוללים באותו היחס (נקיון של ריפודים, שטיחים, גומיות, פלסטיקה, צמיגים).

ב-all clean תמיד השתמשתי כשהוא מדולל ביחס כזה או אחר במים, הרגיש לי אגרסיבי מידי להשתמש בו היישר מהבקבוק, למרות שניתן.

עשיתי הזמנה דרך האתר הזה http://www.detailing.co.il

הם החזירו לי תשובה שהאתר נסגר ואי אפשר לעשות יותר הזמנות.

מצאתי את זה באייבי http://www.ebay.com/itm/Chemical-Guys-All-Clean-Allzweckreiniger-APC-473-ml-18-92-Euro-Liter-/321391734462?pt=Autopflege_Wartung&hash=item4ad470aebe אבל אין את השפריצר שלו

hyundai GETZ 07 1.4L

פורסם

אכן " הבסטה" שלהם נסגרה.

ואפילו מהר מאוד שזה הכי עצוב.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

• תוכן חדש...