Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4404 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סוזוקי בלנו 2001 בזמן הנסיעה כאשר מתחילה עליה האוטו משתעל המהירות יורדת עד שאני לוחץ על הדוושה ונותן "קיק", נראה כאילו חסר לו חמצן או דלק (????)

הנהיגה שלי אינה נמרצת אך כאשר מתחילים עליות האוטו מתחיל לזייף וכדי שהנסיעה תהיה חלקה אני צריך ללחוץ על הדוושה בהחלטיות ולהפוך את הנסיעה לנמרצת, החלפת סננים למיניהם או K44 לא עזרו יש לציין שהבעיה כמעט באופן מוחלט מופיעה מחוץ לעיר.

אם משהו נתקל בבעיה או מבין אשמח לקבל עזרה.

פורסם

גם לי הייתה תקלה זהה בבלנו 2002

אחרי סריקת תקלות - בעית תזמון הצתה צילינדר 1 ו 4

הוחלף סליל הצתה והאוטו כמו חדש.

ממליץ לך לפנות למוסך לסריקת קוד תקלה.

פורסם

תופעה מוכרת בבלאנו.

סליל הצתה מזייף, גש לחשמלאי או מוסך שיבדוק איזה סליל מזייף. (יש שניים).

אצלי היה מצב כמו שאתה מתאר, הגימגום מגיע לך קצת לפני 2000 סל"ד?

פורסם

טריפ 88 צודק, סליל הצתה תקול, הוא אפשרות סבירה מאד ברכב זה, בדוק והחלף את סליל ההצתה הלקוי, ששולט על שנים מתוך ארבעת הצילנדרים, יש לאבחן תחילה, איזה סליל הצתה, מבין השנים לקוי.

חזור לפורום לעדכון.

פרט האם נדלקה לך נורת בדוק מנוע, או כל נורת אזהרה אחרת.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
טריפ 88 צודק, סליל הצתה תקול, הוא אפשרות סבירה מאד ברכב זה, בדוק והחלף את סליל ההצתה הלקוי, ששולט על שנים מתוך ארבעת הצילנדרים, יש לאבחן תחילה, איזה סליל הצתה, מבין השנים לקוי.

חזור לפורום לעדכון.

פרט האם נדלקה לך נורת בדוק מנוע, או כל נורת אזהרה אחרת.

בברכה

צביקה

לא הייתה כל נורה שנדלקה

פורסם

כדאי לחבר סורק תקלות. לשלוף קוד תקלה. להתייחס בהתאם. אם התופעה תתרחש עת ביקור במוסך, מה טוב.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...