Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4446 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב חברים.

קצת רקע על הסיפור-

לפני שעברתי לדירה הנוכחית (עד לפני כ 3 חודשים) ,גרנו תקופה של שנה ו 3 חודשים בשכירות בבית קרקע חדש יחסית (קיים לפחות 3 שנים) בתוך שכונה חדשה שעדיין בונים בה.

מדובר על שכונה פנימית עם שתי גישות להכנס לתוכה , כניסה דרומית וכניסה צפונית.

בתקופה שגרנו שם (ולמעשה עד היום) לא נסללו כבישי גישה מה שגרם לגרים בה להיות מוקפים בכורכר , כתוצאה מכך שלא נסללו כבישי גישה למעשה לא אופסו הביובים (הביובים נשארו בולטים בגובה של מדרגה) מה שהיווה סכנה לנהגים לא זהרים להכנס בהם, השכונה היתה ללא עמודי תאורה כלל מה שגרם לחושך מצרים בשעות הערב,

והצפות של שלוליות ענק עקב חוסר תשתית ביובים תקנית נחסמו כניסה/יציאה מהרחוב בימי החורף ולו הקלים שביניהם. שלא נדבר על חוסר הנוחות לצאת לטיול רגלי עם הילד (בוץ שנכנס איתך הביתה ומכסה את העגלה מהרגע שפסעת החוצה מהשער) או סתם לזרוק זבל,

שאגב, לא פונה במשך 8 חודשים מיום כניסתי לדירה, מה שאילץ אותי להסתובב מידי יום עם זבל באוטו ולחפש פחי אשפה.

מיותר לציין שעקב כל הבלגן הזה לא היה צורך לעבודות נוי של העיריה (גינון, נקיון וכו)

כמובן שגם לנכס אין טופס 4.

נשלח מכתב לעיריה המפרט את הטענות שלי אך ללא מענה.

ומיילים לתברואה.

שורה תחתונה- העיריה שלחה שוברים כרגיל לתשלום על הסכום המלא כ 1760 ש״ח , אני לא הסכמתי כמובן לשלם וכעת קיים חוב על כ 14,000 ש״ח. יש בידי תמונות של כל מה שציינתי , בוץ,הצפות,חושך,סכנות ואשפה שנערמה עם הזמן משכנים שנמאס להם להסתובב עם זבל באוטו. מכתב שנשלח (חתום) ומיילים.

מצד אחד,מניסיון שלי עם העיריה - אין עם מי לדבר.

מצד שני , זה בלתי נתפס שכך מתנהלים הדברים ולא מתייחסים לכל מקרה לגופו ופשוט מחייבים ארנונה באופן שרירותי כזה.

לסיכום-

אני אובד עצות.

לא יודע אם זה שרשור פורקן תסכול או בקשה לעצה. בכל מקרה אשמח לשמוע דעת מנוסים או עו״ד.

שבוע טוב ובשורות טובות (:

פורסם

זה שהחלטת על דעת עצמך לא לשלם לא הופכת את הסיפור לפשוט יותר

ובטח שלא עומדת לטובתך. לא היה יותר קל לשלם קודם ולתבוע אחר כך?

לא מבין את ההתנהלות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

יש כאן מידע:

http://www.fridman-adv.com/lawyers119302.html

http://arnona.co.il/index.asp?Article=116

באופן כללי? ניתן לרשום בגוגל " חיוב ארנונה לפניי טפס 4 "

ונראה שאין מנוס, כל עוד התגוררת שם, תצתרך לשלם ארנונה בכל זאת.

מה גם, שעדיף היה כפי שהמליצו , לשלם ולאחר מכן לאסוף ראיות ולתבוע את העירייה על העוגמת נפש, עיכובים, תקלות ואיזור שלא ראוי למגורים לאורך זמן.

ולמען האמת, ביננו? אתה לצערי לא שונה משכונות אחרות שבהם גונים מגדלים והעבודה מסביב לא כל כך גמורה, זה ממש לא אומר שהתושבים לא יתחילו לשלם... זה די ברור. הרי כל נושא הפיתוח יש כמה צדדים, האחריות של הקבלן לאיזורים שלו והאחריות של העירייה לאזורים שלה ( את כל זה ניתן למצוא באגף הבינוי והפיתוח בעירייה וכו' בחינם ).

מה שאומר שלפעמים העירייה יכולה לחכות לתקופה מסויימת במידה ומתפנה תקציב בכדי להשקיע חד פעמי בהכל או לאורך זמן בטפטופים.

פורסם

האם יש כאן עילה לתבוע את בעל הדירה ? (שהוא הקבלן של אותו פרויקט)

פורסם

על מה תתבע אותו בדיוק ?

אתה החלטת לשכור בית שעוד לא קיבל טופס 4 (זה חוקי בכלל?).

את התשלום של הארנונה אתה חייב בכל מקרה לשלם גם אם ה"שירותים" העירוניים לא מוצאים חן בעינייך .

* אנחש שמדובר בעיר חדרה ?

חובב רכב , לא חובב תקלות :evil:

• תוכן חדש...