Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4440 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

לאחרונה לקחתי פרוייקט רכב מסוג אאודי a6 מנוע 2700 בי טורבו שנת 2001.

הרכב עמד תקופה ארוכה והיה לה מנוע תקול.

לאחר שהחלפתי לה מנוע וזוג טורבינות, טיפלנו בבעיות חשמל שונות ובעיקר קצרים, יש בעיה אחרונה בגיר:

כאשר אני משלב d מורגשת דפיקה חזקה, המסך על לוח השעונים הופך לאדום והגיר נכנס למצב בטוח.

אני יודע שהגיר ברכב הוחלף לפני כשנה ומאז כמעט ולא נסע, התקלה היא ככל כנירא חשמלית, אני מצרף את קריאת התקלות של הגיר.

אני לא לא כל כך הבנתי בדיוק מה התקלה מהקודים, ואשמח להכוונה , תודה רבה רבה רבה מראש..

image.jpg

פורסם

במידה ולא יכווינו אותך- ממליץ לך לגשת למוסך רון, מומלץ מאוד כאן בפורום וגם נותן איבחון ללא תשלום.

פורסם

shift lock solenoid זה הסולנואיד שנועל את הידית בP אלא אם הסוויץ' פתוח ודוושת הבלם לחוצה. תבדוק את הוקנקטור באיזור הידית.

אני לא מכיר את המערכת באאודי אבל שתי התקלות הנוספות מעידות על סיגנאל לא תקין מחיישן העומס (בד"כ עובד על מדידת הלחץ בסעפת), תעבור על חיבורי הואקום בסעפת היניקה. ותנסה לאתר את החיישן ולבדוק אותו.

• תוכן חדש...