Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4444 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היעיל ביותר - לפתוח חלונות ומניפה כדי להוצא את האויר החם, ואחרי דקה לסגור חלונות ולהפעיל מזגן בלי רה-סיקרולציה. כאשר חלל הרכב מתחיל להצטנן להפעיל את הרה-סירקולציה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מצטרף להמלצה של השחרת חלונות אחוריים וחלון אחורי ש100 אחוז השחרה של חומר איכותי ולא הזבל הסיני

מפחית את החום בצורה משמעותית.

פורסם

השחרת חלונות מאחורה+וילון אחורי מאחורה בשמשה הגדולה. לכסות את השמשה הקדמית עם המגן שמש מבפנים וזהו...לקוות שיש לך רכב שהגיע עם מזגן נהדר.

הבעיה בקיץ היא ההשפעה של המזגן על כח המנוע שזה עוד יותר מעצבן.

פורסם

ברצינות, יש למזגן השפעה מורגשת גם ברכבים כאלו?

עם יאריס 1000 שהייתה לי, הדלקת מזגן אכן סירסה את המנוע וזה הורגש. בפנדה התברר לי שנסעתי במהלך החורף עם מזגן דלוק (הרכב הוציא אוויר חם אבל המדחס עבד). אם הייתי מרגיש נפילת כוח מסוימת זה היה עוזר לי להבין שהמזגן עובד ברקע ואני סתם מבזבז דלק. במילים אחרות, אפילו בפנדה (1250 סמ"ק) המזגן כבר לא ממש מורגש..

:idea:
פורסם

סתם בלי קשר עכשיו שדיברת על הפנדה אני לא אשכח שהיה כאן איזה שרשור של בחור שרצה רכב ספורטיבי מתקשר והיה מאושר מזה שהוא עבר מאאודי לפיאט פנדה וכולם הריעו לו ואמרו שהפנדה רכב הרבה יותר מהנה, אני עדיין חושב שזה היה סוג של טרולינג מאורגן..

Subaru Impreza 1.6 04

פורסם

עם יאריס 1000 שהייתה לי, הדלקת מזגן אכן סירסה את המנוע וזה הורגש. בפנדה התברר לי שנסעתי במהלך החורף עם מזגן דלוק (הרכב הוציא אוויר חם אבל המדחס עבד). אם הייתי מרגיש נפילת כוח מסוימת זה היה עוזר לי להבין שהמזגן עובד ברקע ואני סתם מבזבז דלק. במילים אחרות, אפילו בפנדה (1250 סמ"ק) המזגן כבר לא ממש מורגש..

זה קטע שמשותף גם לגרנדה. אין השפעה על הסחיבה כלל.

פורסם

גם בI30 שלי (1600') מורגש מאוד בהאצות שהמזגן פעיל או לא.

גם במאזדה 3 2010 לשעבר..

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

אני הייתי ציני. כדי לדעת על הבדל כל כך זניח [אם קיים] צריך לנסוע עם שעון עצר. היות ואני בטוח שרוב חברי הפורום לא עושים זאת, סביר שהצדק עם שומאכר. הכל בראש.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לא חייבים שעון עצר.. מספיק לחוש את תגובת הדוושה, זמינות הכוח וכו'. אם אתה רגיש להבדלים דקים, אתה תשים לב. ההבדל הזה קיים ברכבים מסוימים ובאחרים לא, מסתבר.

:idea:
פורסם

טוב אז אנצל את השרשור לשאלה הבאה: איפה ניתן לעשות

השחרת חלונות בזול באזור ראשון לציון/ראש העין בשבת?

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

עמוס השרת יצא לפטרול. קראנו לו במ.ק. 77 והוא יחזור כל רגע.
פורסם

גם אני שונא לנהוג בקיץ, הכל יותר מדי דביק.

אני היחיד שהרכב מרגיש לו זריז יותר בנסיעה עם מזגן בקיץ?

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם
טוב אז אנצל את השרשור לשאלה הבאה: איפה ניתן לעשות

השחרת חלונות בזול באזור ראשון לציון/ראש העין בשבת?

משתלם להדרים עד לאשדוד למרכז הציפויים,

לא יודע אם הם פתוחים בשבת אבל הם מצוינים וזולים.

• תוכן חדש...