Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אתמול בלילה סביבות השעה 23:20 נסענו אני בן דוד שלי ועוד שני חברים טובים נסענו מבאר יעקב לכיוון אור יהודה , החבר נהג ובכביש שמוביל לכיוון שער ירושלים בבסיס צריפין הופיעו בנתיב השמאלי שני כלבים מסוג רועה גרמני ולברדור לבן. נראה היה שהם משוחחים אבל עומדים שניהם על הכביש באין מפריע ומכוניות עוברות והחבר בדקה ה90 קלט ועבר מיד מהנתיב השמאלי לנתיב הימני .

שאלתי מה היה קורה אם חס וחלילה היה נכנס בשני הכלבים הללו האם הם היו מתים במקום (ראוי לציין שמהירות הנסיעה שלו בכביש הייתה סביב 80 קמ'''ש + - ) .

ומה הנזק שהיה נגרם לרכב , אגב סוג הרכב הוא יונדאי אקסנט 2004 נפח 1.5 אוטומטית.

סעו בזהירות ! :)

עריכה אחרונה על ידי sfargol

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

לחבר לא היה קורה כלום מבחינה משפטית,לרכב היה נזק,כניראה פנס שבור,פגוש,גריל,אולי פגיעה במכסה מנוע,בכזאת מהירות היה יכול בהחלט נזק לא נעים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

פגיעה במהירות כזו גם יכולה לגרום לפתיחת כרית אוויר ואז הנזק הרבה יותר יקר.

אחת הסכנות כם בעלי חיים על הכביש (במיוחד בעלי חיים גבוהים יותר כמו חמורים סוסים היא שהם יכולים בגלל הגובה שלהם לחדור דרך השימשה לתא הנוסעים ופשוט

להרוג את הנהג והנוסעים.

בעלי חיים על הכביש = סכנה מאד מוחשית. (אלא אם כן הם בעלי חיים קטנים מאד כגון ארנבות וכו)

קובי

:-)

פורסם

בשבועיים האחרונים יצא לי להתקל באמצע הלילה 3 פעמים בכלבים משוטטים שרצים בכביש, פעמיים עצרתי בצד ואחרי כמה נסיונות הצלחתי לתפוס אותם להשים אותם אצל וטרינר ולהחזיר אותם לבעליהם.

פעם אחת הכלב פשוט לא נתן להתקרב אליו וברח כל פעם שקצת התקרבתי, עד שנעלם.

כאשר רואים כלב משוטט, במיוחד באזור של כביש, אין לו הרבה סיכוי לשרוד, אני תמיד עוצר ומנסה לתפוס אותו ולהחזיר אותו לבעליו, מקווה שבמקרה דומה יעשו אותו הדבר בשבילי.

מה שיותר מתסכל שכמה פעמים שניסיתי לפנות למוקד העירוני (בשעות הלילה)הם אומרים שאין להם איך לעזור כי אין וטרינר עירוני בשעות כאלו.

פעם אחת עצרתי ניידת משטרה שעברה וביקשתי שיעזרו לי לתפוס את הכלב, התייאשו אחרי 5 דקות ועזבו.

פורסם

ועד הפעם שתקבל כלבת במקרה...? לא הייתי לוקח את הסיכון בנשיכה, איבוד עורק או ריטוש הגוף ע"י כלב זר כלשהו.

פורסם

גם עכבר יכול להדביק בכלבת. אל תקח סיכון עם כלבים לא מוכרים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אפשר לראות מיידית עם ההתקרבות לכלב האם הוא מתכוון לתקוף או לא.

כלב לא סתם מתנפל, הוא ינבח ויחשוף שיניים קודם.

אם אתה מתקרב לכלב לא ידוע והוא לא נובח ולא חושף שיניים אין שום סיבה שהוא ינשך.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
בשבועיים האחרונים יצא לי להתקל באמצע הלילה 3 פעמים בכלבים משוטטים שרצים בכביש, פעמיים עצרתי בצד ואחרי כמה נסיונות הצלחתי לתפוס אותם להשים אותם אצל וטרינר ולהחזיר אותם לבעליהם.

לא כל אחד יכול/יודע לתפוס כלב זר (יוצא לי מידי פעם).

אפשר לראות מיידית עם ההתקרבות לכלב האם הוא מתכוון לתקוף או לא.

כלב לא סתם מתנפל, הוא ינבח ויחשוף שיניים קודם.

אם אתה מתקרב לכלב לא ידוע והוא לא נובח ולא חושף שיניים אין שום סיבה שהוא ינשך.

לגמרי לא נכון. כלבים תוקפניים שניסו להכחיד את התוקפנות שלהם בשיטות אלימות, נוטים לוותר על שלב האזהרה ולעבור ישר לתקיפה.

זה בטח ובטח לא נכון אם מדובר בכלב חולה כלבת, שסובל משיטיון בשל התקפת הנגיף על המוח.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לא כל אחד יכול/יודע לתפוס כלב זר (יוצא לי מידי פעם).

לגמרי לא נכון. כלבים תוקפניים שניסו להכחיד את התוקפנות שלהם בשיטות אלימות, נוטים לוותר על שלב האזהרה ולעבור ישר לתקיפה.

זה בטח ובטח לא נכון אם מדובר בכלב חולה כלבת, שסובל משיטיון בשל התקפת הנגיף על המוח.

כנראה שלא יצא לי לראות כלבים תוקפניים שטופלו בשיטות אלימות.

אפילו האמסטף השכונתי לא וויתר על האזהרה בפעם הראשונה שראה אותי והריח את הכלבים שלי עליי.

ראיתי רק פעם אחת כלב חולה כלבת, ויכול להיות שזה היה בשלבים המאוחרים של המחלה אבל ראיתי מרחוק שהוא לא בסדר.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לא הרגשתי שום סכנה ולא היססתי לרגע, מדובר היה בכלבים עם קולר, נקיים, ורואים שהם כלבי בית, אז ככה שהסיכון למחלות הוא נמוך.

• תוכן חדש...