Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

JL AUDIO MHD750/1 מישהו מכיר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב לקנות מגבר מונובלוק, ויש הזדמנות לקנות את המגבר הנ"ל בזול.

שמתי לב שזאת סדרת marin שמיועדת לכלי שיט(?).

אם הכן מדובר בסדרה לכלי שיט, תהיה בעיה לחבר את המגבר הנ"ל ברכב?

כרגע המגבר צריך להרים סאב של hertz es250 שאני אשדרג בהמשך.

פורסם

אם אני זוכר נכון לא צריכה להיות בעיה - זה פשוט מוצר עם רכיבים עמידים לרטיבות.

מה שכן יכול להיות בעיה זה במידה והמתח עבודה הוא לא 12V אבל אני כמעט משוכנע שבציוד ימי אזרחי מדובר על 12V - אני לא רוצה להטעות אותך ויתכן שאני טועה אז תוודא בבקשה מה מתח הכניסה הדרוש לעבודה של המגבר.

מעבר לכך זה מגבר נהדר עם קרוס אובר שיחסית למונובלוק מגיע למקומות בהם גם ניתן להגביר איתו מידריינג'ים - אם אני זוכר נכון ניתן להשתמש בקרוס אובר שלו או לפחות תחום התדר שלו על FULL עד ל8 קילוהרץ - יתרון אדיר למי שמחפש "מגבר לכל רמקול" עם המון הספק.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מדובר במגבר זהה לגירסא HD750/1 הרגילה רק שהוא בא בצבע לבן שמתאים יותר לכלי שייט

ובנוסף הוא עמיד יותר בפני לחות ,אין בעיה להתקין את המגבר הנ"ל ברכב.

• תוכן חדש...