Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכוונה באיזה קטע של הכביש- אחרי מעבר חצייה, בתוך הצומת, ..?

יצא לי לחשוב על זה כי נעמדתי ברמזור קצת על המעבר חצייה, ותהיתי מאיפה היא מצלמת..

פורסם

ramzor-adom1.jpg

ramzor-adom2.jpg

751.jpg

אני מקווה שזה מבהיר את הנקודה.

המצלמה חייבת לצלם כניסה ויציאה מהצומת באור אדום מלא על מנת להוות תיעוד קביל לביצוע העבירה. ולכן היא גם מבצעת 2 תמונות, אחת אחרי השניה בהפרש זמן קבוע.

פורסם

הבנתי. תודה רבה!

סתם תהיתי כי כבר שהרמזור היבהב אז עצרתי, רק ששמתי לב שזה היה קצת על המעבר חצייה (הגלגלים הקדמיים), ואמרתי לך תוכיח אחכ שעצרת.

טוב לדעת.

פורסם

כדי לאכוף כניסה לצומת באדום, המצלמה מתעדת את נקודת הכניסה לצומת.

ולמי שלא זוכר את לימודי התאוריה, הוראת תמרור 701 (רמזור אדום) קובעת כי יש לעצור לפני קו העצירה, ואם לא סומן אז לפני מעבר החציה, ואם אין גם אותו אז ליד הרמזור.

פורסם

ואם לדוגמא נתקעת בפקק? אז צריך שני תמונות כדי לוודא שהרכב היה בתזוזה.

וטכנית החיישנים נמצאים באיזור שימנע הפעלה שלהם ע"י התנועה הצולבת.

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם

נראה אותך גבר כזה גדול בפקק כזה בצומת עם יותר מנתיב אחד. הכביש ממול סתום עד אחרי הצומת, ואפילו בתוך הצומת עדיין יש רכב אחד או שתיים מאחוריי השיירה.האור הופך לירוק. הנתיב שלך מתחיל לצפצף בלי סוף, הנתיב השני נוסע קדימה, ותופסים את המקום מלפניך גם כן. עכשיו אתה לא יכול אפילו להתקע באצמע הצומת. בינתיים החברה מהנתיב שלך התחילו להגר לנתיב לידך, ותהליך חוזר חלילה.

פורסם

אני תמיד משתדל לא להיכנס לצומת שאני לא יכול לצאת ממנה מיד, לפעמים זה לא עובד כי יש יותר מנתיב אחד, ובזמן שאתה מחכה שהצומת תתפנה מישהו נכנס ונעמד באמצע הצומת, כשמתפנה מקום אתה נכנס לצומת וזה שהיה תקוע באמצע הצומת עובר למקום הפנוי בנתיב שאתה נוסע בו ואז אתה תקוע בצומת.

אני דיי בטוח שלאנשים כאלה יש מקום מיוחד בגיהינום.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אז לא הסברתי את עצמי טוב. פה זה לא עניין של אני לא בסדר, פה זה עניין של כולם לא בסדר, ומי שיהיה בסדר בסופו של דבר רק נדפק. מדובר על מצב שבו אם אתה לא נכנס לחסום את הצומת, עדיף שכבר תבכה את המנוע ותפתח עיתון. וגם שים אטמי אוזניים, כי הולכים לצפור לך המון על זה שאתה בסדר.

בכל שאר המקרים, אני בהחלט לא חוסם צומת. אבל כשהבחירה היא בין לחסום צומת ולצאת משם אחרי 5 דקות, לבין לא לחסום צומת, לחטוף כל כך הרבה צפירות שזה ירגיש כמו יום הזכרון או יזכיר לי את הגראדים בעיר ביתי, ולצאת משם אחרי שהפקק נגמר אחרי שעה, אני בוחר לחסום את הצומת כמו כולם.

99.9999% אחוז מהמקרים, זה לא המקרה הנ"ל. וזה לא קורה כל יום. אבל כשזה קורה, נראה אותך גבר, מה שנקרא.

• תוכן חדש...