Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לא מניע, פורד אסקורט 95'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4440 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

טוב תקשיבו ישלי איזה בעייה מציקה באוטו שמונעת ממני לנסוע למוקמות שאין בהם מקום להחנות שיהיה מקום מאחורה או מקדימה

יש לי לפעמים פעם בכמה נסיעות נסיעה שהאוטו לא מניע בכלל או שמניע אחרי שכבר אפסו התקוות (שעה-שעתיים של נסיונות להניע)

בפעם האחרונה שזה קרה ניסיתי לדרדר אותו אבל המורד היה דיי מתון אז האוטו לא צבר כמעט מהירות ובסוף היתי מול קיר ונאלצתי לעצור ואחרי שעה של מחשבה ניסיתי והאוטו הניע בלי בעייה כאילו שהבעייה לא היתה אבל לי היה גב שבור ועצבים על החתיכת מתכת הזאת שלא רוצה להניע

היום לא היה לי זמן ולמזלי חניתי באדום לבן ( ככה שהיה מאחורי 10 מטר לפחות שאפשר לדרדר את הרכב) ו2 חברים דחפו בכל הכוח והנענו אותו תוך שניה,כשחזרנו הביתה האוטו הניע בלי בעייה שוב וגם עכשיו כשהסעתי את החברים לתחנה המרכזית בעיר הוא גם הניע לשם ולא כיביתי אותו עד שחזרתי הביתה

היתה לי תחושה שזה המצבר אבל דיי מוזר שכבר היו מקרים אלה שהוא הניע פשוט אחרי המתנה ארוכה...

וזה לא שאין כלום יש את כל הפעולות שלפני ההתנעה חוץ מאת הסטארט עצמו

אני שומע את המשאבה מזרימה דלק את המאוורר נדלק אם האוטו חם והכל אבל אין פשוט את הסיבוב הזה של הסטארטר

אבא שלי כבר ביקר עם הרכב הזה במוסך ולא הצליחו לאתר שום בעייה אני בעצמי ניסיתי לבדוק מה יכולה להיות הבעייה היום ולא מצאתי שום דבר...

מה יכולה להיות הבעייה?

אפרופו הרכב הוא פורד אסקורט שנת 95

עריכה אחרונה על ידי Ilya96
פורסם

בכצ מיקרה בדוק מתחים במצבר למען הסר ספק. דבר שני בדוק אם בזמן הנעה מגיע מתח לסטרטר. האם נישמע קליק כל שהוא בזמן ההנעה או שקט לגמרי? האם קיימות ברכב הגנות כל שהם?

פורסם

הייתה לי בעיה כזו. פעם מניע, פעם לא מניע. על פניו הכל היה תקין, מתחים וסטרטר. בסופו של דבר אטם ראש נפרץ ואחת הבוכנות (לא זוכר איזו) התמלאה בנוזל קירור.

Golf MK3 1997 1.8

פורסם
בכצ מיקרה בדוק מתחים במצבר למען הסר ספק. דבר שני בדוק אם בזמן הנעה מגיע מתח לסטרטר. האם נישמע קליק כל שהוא בזמן ההנעה או שקט לגמרי? האם קיימות ברכב הגנות כל שהם?

ביצעתי והמתח סביר לגמרי ז"א 12.6 ככה אין קליק יש את הזמזום של המשאבת דלק כל האביזרים שנדלקים (בדיקת שמן כריות אויר בלם יד ושטויות) אחרי זה מה שלא צריך להיות דלוק נכבה ואין המשך

ז"א אין את הקליקי של סטארטר עייף או החסרון בזרם המתאים פשוט שקט...

אפרופו אחרי הדרדור יש איזה 4-5 הדלקות שהיא מניעה במקום מסיבוב וחצי של המנוע ממשו כמו 4 סיבובים אבל זה סיבובים עוצמתיים שלא מראים על בעייה כלשהי במצבר

הייתה לי בעיה כזו. פעם מניע, פעם לא מניע. על פניו הכל היה תקין, מתחים וסטרטר. בסופו של דבר אטם ראש נפרץ ואחת הבוכנות (לא זוכר איזו) התמלאה בנוזל קירור.

במקרה כזה יש סיבוב של הסטארטר

אצלי גם זה לא קורה... יש שקט מוחלט

במקרה הטוב אחרי 5 שניות היא נזכרת להידלק

בדרך כלל כשזה קורה אני פוחד שזה ממתח נמוך במצבר אני מכבה כל מה שיכול לצרוך (רדיו דיסק,מאוורר סוגר את האור בסלון או בקיצור משאיר רק את מה שהרכב צריך כדי להדלק שזה מה שהוא עושה לבד...

פורסם (נערך)

אם בסיבוב סוויץ מגיע מתח מלא לסטרטר (12.7 וולט ומעלה)

אז הסטרטר מת.

תמדוד ישירות על הפלוס של הסלונואיד, מינוס על המצבר.

בערב חג הלך לי הסטארטר, גם כן תקופה שמידי פעם היה נתקע.

(המזל שהסטרטר מת לי בחניה בבית)

אם אתה נותן מכות עם פטיש על הסטארטר הוא עדיין לא מגיב?

אלעד אין כל קשר לראש מנוע.

המנוע תקין אם הוא מניע עם זריקת קלאץ׳

עריכה אחרונה על ידי nir100
פורסם (נערך)

אז הסטרטר מת.

אז זהו שדווקא אחרי שאתה מניע מדרדור הוא כן מגיב זה קורה פעם בלמשל 10 הנעות שהוא לא רוצה להסתובב או מסתובב ממש מאוחר בעיקר כשהרכב חם או נסע לפני פחות משעה

עכשיו הסטרטר מגיב ואני משער שבשבוע שבועיים הקרובים לא יקרו איתו בעיות אבל אחרי זה... אלוהים גדול

הבעייה אצלך כנראה עם הקלאץ' של הסטרטר. הכי פשוט בשבילך יהיה לשים סטרטר חדש או משופץ.

אז הבעייה שאף אחד לא מצליח לאתר את התקלה הזאת כי כשהיא קוראת זה חד פעמי ואחרי זה הכל עובר זה כאילו בא באי צפי כי בדוק זה לא בגלל חום השמש כי אני שם את הרכב הרבה בבית ספר שאני לומד בו כשאני נוסע והוא תחת השמש הקופחת שעות ואחרי זה סיבוב סוויטצ' והוא מניע כמו גדול

אז מוזר שיש איזשהי בעייה שאין לה צפי והיא עוברת

עם כמה שנשאר לרכב הזה לנסוע היתי מעדיף להישאר עם הסטארטר הקיים במיוחד כשהוא עובד

הבעייה נדמת כאילו היא באה מהמחשב ניהול או בעייה של קצר או נתק שנוצר אני חושב שהבייה עוברת מהטלטלות שהרכב עובר אחרי זה

עריכה אחרונה על ידי Ilya96
פורסם

אז הסטרטר מת.

לא תמיד. אצלי האוטו היה מניע מיד עם זריקת קלאץ'.

Golf MK3 1997 1.8

פורסם (נערך)

אבל ראש זה מכלול שלא קשור לסטרטר.

פותח השרשור, שוב, אצלי גם כן היה מניע בלי בעיה עד שבא לו המנחוס והוא נתקע, ואחרי כמה שעות מניע שוב.

אצלי זה אוטומט ככה שהייתי חייב לתקן, הסטרטר הוחלף אחרי שעשיתי לו בדיקות כמו שנרשם למעלה, בא שירותי דרך ועשה גם בדיקה שמגיע מתח.

דרך אגב, בן כמה המצבר?

גם מצבר לא טוב יכול לגרום לאי יכולת להניע. (אני בגלל התופעה הזאת החלפתי מצבר, וזה לא עזר, למרות שהמצבר הישן היה על סף מוות)

עריכה אחרונה על ידי nir100
פורסם
אבל ראש זה מכלול שלא קשור לסטרטר.

פותח השרשור, שוב, אצלי גם כן היה מניע בלי בעיה עד שבא לו המנחוס והוא נתקע, ואחרי כמה שעות מניע שוב.

אצלי זה אוטומט ככה שהייתי חייב לתקן, הסטרטר הוחלף אחרי שעשיתי לו בדיקות כמו שנרשם למעלה, בא שירותי דרך ועשה גם בדיקה שמגיע מתח.

דרך אגב, בן כמה המצבר?

גם מצבר לא טוב יכול לגרום לאי יכולת להניע. (אני בגלל התופעה הזאת החלפתי מצבר, וזה לא עזר, למרות שהמצבר הישן היה על סף מוות)

תאמת שהוא בן שנה וכמה חודשים של VOLTA או שנ"פ אני לא זוכר בדיוק

וזה לא סיפור רק עם המצבר הזה ספציפית

הדבר קורה כבר שנים עוד כשלא היה לי רשיון פשוט בתדירות הרבה יותר נמוכה יותר נכון פעם זה היה קורה פעם ב3-4 חודשים ועכשיו זה קורה לי פעם בחודש

• תוכן חדש...