Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היוש,

מישהו יודע אם חשבון בבנק הדואר יכול לקבל העברות כספים מחו"ל ישירות דרך SWIFT?

תודה

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

ראיתי את העמוד, אבל לעיתים יש הפתעות. אגב, לבנק הדואר יש קוד סוויפט משלו.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

AML זו הפרקטיקה.

התהליך נקרא KYC.

בכל אופן, הרצון הוא להטעין כרטיס אשראי של הדואר מחו"ל. לכרטיסים האלה יש חשבון שמשוייך אליהם בבנק הדואר.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם (נערך)

לפי העמוד הזה, ניתן להטעין את הכרטיס מאתר הבנק (הרגיל אני מניח) שלך.

האם מדובר בבנק ישראלי? אם כן, אז אפשר לעשות העברה בלי סוויפט.

אם מדובר בבנק בחו"ל, ואתה אומר שיש לבנק הדואר קוד סוויפט משלו, ומספר חשבון שמשוייך לכרטיס אז איפה הבעיה?

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

ההעברה אכן צריכה להיות מחו"ל.

לגבי פשוט לעשות סוויפט ולקוות לטוב, זה מסוכן. זה שיש להם קוד במערכת סוויפט לא אומר שיש להם את היכולת לבצע סליקה לחשבונות הפרטיים. יתכן שהקוד משמש להעברות מוסדיות עם שותפי סחר שלהם (ווסטרן יוניון וכאלה) ולא מקושר לחשבונות הפרטיים על ידי מערכת מתאימה.

אצטרך לשלוח את הבחור שאני שואל עבורו למסע תלאות אצל הדודות בבנק הדואר.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

~

כנראה שהפתרון הפרקטי עובר דרך חשבון פרטי של תושב מקומי ומשם בהעברה לבנק הדואר. שים לב גם שיש מכסה לכמה אפשר להטעין בכרטיסים האלה, 10 אש"ח למיטב זכרוני.

בהרחבה על הנושא - הבנקאות הישראלית זה משהו. לא מזמן הייתי צריך להעביר 100 יורו לאיזה חשבון אירופאי ואז גיליתי שאי אפשר לעשות את זה דרך האינטרנט. למה? כי לא הזמנתי בנפרד שירות העברת מט"ח באינטרנט. כי מט"ח זה מסוכן. כי אני בן 8 וצריך שאבא ואמא ירשו לי... וזה מצטרף לעוד כמה מקרים דומים שהיו לי לאורך השנים האחרונות עם הדפקטים האלה, שמתרצים כל דבר בהגנה נגד הלבנת כספים, אבל בפועל רק פוגעים באיכות השירות ללקוח. זה תמיד מזכיר לי למה אני ממשיך לשלם עמלות לבנק הספרדי שלי. בחיי שזה שווה כל פזטה.

פורסם

זהו, שמנסים להמנע מהעצירה הזו בחשבון נוסף.

תנוח דעתך, בבירת הפיננסים הונג קונג זה עוד יותר גרוע, לא רק שכל פעולה נוספת דורשת עוד טופס, אין שום סיכוי בעולם שמישהו בסניף יבין מה אתה רוצה במכה הראשונה, ואם כבר הבין, שיצליח לבצע.

מה שכן, ברגע שהחשבון מקונפג אחרי תלאות רבות, יופי של שירותים בנקאיים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם
זה תמיד מזכיר לי למה אני ממשיך לשלם עמלות לבנק הספרדי שלי. בחיי שזה שווה כל פזטה.

כאן חשדתי. הם עדיין גובים ממך עמלות לפי פזטות?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

~

אין סיבה לחשוד - כשמדובר בגביה רשמית (בנקים, שירותים ממשלתיים, שכ"ד) נהוג להוסיף את הסכום בפזטות בסוגריים למרות שהתשלום מתבצע ביורו. לפעמים גם חנויות מציגות את המחירון שלהן בשיטה דומה, במיוחד מחוץ לערים הגדולות. פשוט יש אנשים שיותר נח להם לחשב את התקציב החודשי לפי השיטה הישנה וזה בא לחסוך להם את ההמרה.

פורסם

זה היה בצחוק :cry:

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...