Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר פתחתי הודעה בעבר על צורת ניקוי מינימלית לשברולט ספארק חדשה דרך ליסינג, ואלה הדברים שקניתי והם אצלי היום בעקבות ההמלצות:

שמפו עם ווקס Carplan Wash&Wax

ספוג מיקרופייבר Carplan

ג'ילדה סינטטית Carplan

תרסיס ניקוי שמשות Carplan

אני מרוצה מתוצאות הניקוי החיצוני. פלסטיקה בתוך הרכב אני מנקה עם מטלית לחה, ושטיחים פשוט עם צינור מים במרפסת.

אבל אחרי ביקור במכון לשטיפת מכוניות (מנוי שטיפומט חינמי מחברת הליסינג), בניקוי הפנימי ריססו בסוף תרסיס בצבע אדום נראה לי על השטיחים ברכב ואולי גם על הפלסטיקה והבדים, לא זוכר. התוצאה מבחינת הריח הייתה ממש נעימה, נשאר לכמה שעות והיה כיף לנהוג כך ברכב.

אתם יודעים במה מדובר? אני לא מדבר על ריח פשוט של מפיצי הריח שתולים על המראה, זה היה ממש ריח חזק ונעים.

חשבתי על שני המוצרים האלה, מה אתם אומרים, ממליצים?

http://carplan.co.il/sg_product~ECD500~5~4.htm

http://carplan.co.il/sg_product~IVT500~5~5.htm

לניקוי בדים פשוט לרסס על הכיסאות ברכב, בלי לפזר עם מטלית או משהו?

פורסם

על הדשבורד הם פשוט משפריצים כמות מטורפת של ספריי סקאי.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

הספריי הזה מגעיל, מחליק, ולדעתי גם עם הזמן פוגע בדשבורד.

אנחנו משתמשים באוטו שלנו בG6 מבית Chemical Guys.

גם ריח מעולה, גם מחזיק המון זמן, גם לא שומני ומגעיל, וגם לא פוגע בדשבורד.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

במכוני שטיפה:ספריי סקאי עם ריחות או ספריי סיליקון, כמו שאמרו לא מומלץ.

הספריים שהבאת:לא הייתי מרסס על הכסא זה יכול לעשות כתמים, אתה יכול לרסס על השטיח אם הוא כהה ואני לא יודע עד כמה זה אפקטיבי.

התרסיס שריססו, ספריי סקאי בריח תות, ניתן לקנות בכל תחנת דלק, לא מומלץ בעליל.

רוצה ריח חזק ונעים לא לכמה שעות? לכמה חודשים? פחית ריח קליפורניה מקורית, בריח המומלץ שנשאר הכי הרבה דובדבן, לפתוח בהתחלה מעט וכל פעם שנגמר הריח לפתוח ממש עוד קצת, אתה וכל מי שיכנס יבחין בריח הטוב.

Miata ND2

פורסם

יש כמה סוגי חומרים במכוני השטיפה, חלקם על אותו בסיס שמן שלא כ"כ אוהבים וגם אני אישית לא אוהב אבל יש גם חומר דומה על בסיס מים. האמת שאני אישית בכלל הפסקתי להשתמש בחומרים ללוח השעונים ומנקה בעזרת מים וסמרטוט לח בלבד. כל חומר שמכיר ממיסים יזיק לפלסטיק בסוף ובמקרה של תאונה חס וחלילה אם כריות האויר יפתחו (או ינסו להיפתח) זה עלול להיגמר רע מאוד.

פורסם

רוצה ריח חזק ונעים לא לכמה שעות? לכמה חודשים? פחית ריח קליפורניה מקורית, בריח המומלץ שנשאר הכי הרבה דובדבן, לפתוח בהתחלה מעט וכל פעם שנגמר הריח לפתוח ממש עוד קצת, אתה וכל מי שיכנס יבחין בריח הטוב.

הייתי רוצה את הריח כמובן כל הזמן, ולא רק לכמה שעות.

פחית הריח המדוברת נשמעת לי כפתרון הכי טוב, קראתי עליה לא מזמן.

מאיפה אני רוכש מקורית במחיר הכי זול שאפשר (בלי חשד שתהיה מזוייפת)?

וחוץ מדובדבן, יש עוד ריחות מומלצים?

תודה :-)

פורסם

אוטו דיפו ו ACE.

גם מסטיק טוב אבל יש כאלה שאומרים שאחרי שבועיים הריח הופך לריח של גרביים, אני לא יודע.

שאר הריחות לא ישארו ויתנו את אותו האפקט כמו הדובדבן מנסיוני, אבל אתה מוזמן לנסות.

המחיר לא זול, אבל הזמן שהוא נשאר שווה כל שקל.

Miata ND2

פורסם

הייתי באוטוסטור וקניתי 3 פחיות קליפורניה ב-39 שקלים (הדגם הישן העגול).

מסטיק, קוקוס ווניל (המבחר היה מצומצם, לא היה דובדבן).

לבנתיים פתחתי את המסטיק, בנסיעה הקצרה חזרה לבית הריח היה חלש. אני אחכה להמשך לראות איך הריח באמת.

תודה :-)

פורסם

שכחתי לגמריי מאוטוסטור והם עוד נמצאים לידי :-D

בעניין הריח, אם אתה רואה שהוא חלש תפתח עוד קצת, אני גם לא אוהב במיוחד את הדובדבן והייתי רוצה קוקוס או ווניל אבל זה פשוט לא ממלא את החלל של הרכב בריח כמו שהדובדבן עושה.

Miata ND2

פורסם

די פתחתי את כל המכסה.

המכסה עדיין באוטו בפח הזבל, יעזור אם אני אכסה את הפחית איתו ואשאיר פתח קטן או שאין טעם?

• תוכן חדש...