Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כרגע מחפש אוטם צבע\סילנט לרכב שלי. הרכב הוא בצבע לבן, ואני מתלבט בין השניים. יש פה מישהו שהתנסה עם המוצרים ויכול לתת מילה או שתיים עליהם?

פורסם (נערך)

היות ואילו מוצרים שאתה מתלבט לגביהם אז בטח כבר קצת חקרת עליהם, מה בדיוק אתה מחפש? ומה היית מצפה מאוטם צבע? מדוע אילו המוצרים הנבחרים? אם איזה מוצרים עבדת בעבר?

תחדד את השיקולים שלך וככה לאנשים יהיה קל יותר לעזור.

לאחר התנסות עם שני המוצרים זוהי דעתי:

מי יותר טוב? אין תשובה מן סתם

מי יותר עמיד? JeatSeal

מי יותר פשוט ונוח ליישום? OptiSeal

מי יותר זול? JeatSeal

מי מספק הגנה טובה יותר? לא יודע, פסיכולוגית בכלל שתהליך היישום של ה-JetSeal יותר מושקע (יישום, המתנה,Buffing) אז נרגיש שהוא "מגן" יותר, בפועל אני לא בטוח שזה נכון אבל הוא בהחלט עמיד יותר לאורך זמן.

מי מספק ברק טוב יותר ויפה יותר? לדעתי ה-Opti Seal ובגדול, מספק מראה חלק ומבריק ששמר לאורך זמן.

יתרון נוסף לטובת ה-optiSeal זה ההתנהגות הסלחנית שלו לגבי כל משטח אחר שהוא לא פח, ניתן ליישמו על רוב חלקי הרכב ללא שום חשש לנזק.

יתרון נוסף לOptiSeal - מתנהג טוב יותר בחיבור עם מוצרים אחרים, ניתן אף ליישמו מעל מוצרים אחרים ולאו דווקא מתחת. לא בטוח שזה רעיון טוב אבל בהחלט אפשרי.

מתוך 2 המוצרים הייתי בוחר ב-OptiSeal ללא ספק, לדעתי יש למוצר הזה הרבה יותר יתרונות מאשר למוצר השני שבעיקר מספק עמידות טובה יותר.

עריכה אחרונה על ידי Kenworth

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

עניין העמידות גם אולי פחות קריטי באופיסיל, כי כשאתה מיישם רכב שלם בפחות מעשר דקות אתה פשוט יכול ליישם אותו כל חודשיים וזהו. התרסיס מספיק לעשרות רכבים.לי אישית מפריע העמידות מול לשלשת ציפורים שלא קיימת כמעט עם האוטם הזה, אבל אני מניח שכל אוטם פולימטרי יכנע דיי בקלות לעניין הזה, גם ה-JET ככה שבהשוואה בינם זה לא פרמטר, ובשילוב נכון עם ווקס קרנובה גם ההגנה מול לשלשת ציפורים תהייה חזקה בהרבה.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

מה זאת אומרת שאין לו עמידות מול לשלשת ציפורים?

זה לא כל המטרה של אוטם? (אם לא- אז יש לי בקבוק חדש של אופטיסיל שמוצע למכירה בזה הרגע! :evil:)

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם
יש לי נסיון ארוך מאוד עם אופטיסיל, לי אישית, לא הייתה שום בעיה עם לשלשת של ציפורים, ואפילו של עטלפים.
יש לך רכב VAG שחור, כמו שלי, אני רוצה שתראה לי לשלשת שנשארה על הרכב שלך, אפילו רק 6 שעות בשמש קופחת, ושאתה מצליח פשוט להסיר את זה בלי סימן צריבה, על אחת כמה וכמה של עטלפים, כשהרכב מוגן רק בשכבה של אופטיסיל.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

פורסם
יש לך רכב VAG שחור, כמו שלי, אני רוצה שתראה לי לשלשת שנשארה על הרכב שלך, אפילו רק 6 שעות בשמש קופחת, ושאתה מצליח פשוט להסיר את זה בלי סימן צריבה, על אחת כמה וכמה של עטלפים, כשהרכב מוגן רק בשכבה של אופטיסיל.

הבדל של עשור,צבע ולקה שונה לחלוטין.

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם

KOM,

יש לנו במשפחה פאביה09 מוגנת עם אופטי סיל,הייתה תקופה שהרכב חנה ליד פיקוס וגם צואת עטלפים ויונים הייתה עליו שבוע וזה נשטף כלא היה ולא השאיר סימן.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

אז ככה:

השתמשתי באופטיסיל במשך שנה וחצי רצוף, סביר להניח שאפילו יותר.

לפחות 80% מהזמן הזה, לא טיפחתי את הרכב בשום מוצר הגנה אחר (קוויק ווקס, דיטיילר), רק אופטי סיל ותמיד שכבה אחת.

הרכב הופגז לא מעט פעם.

יש לנו בגינה עצי דקל, שלהם תמרים, וכידוע, עטלפים אוהבים תמרים כמו שילדים אוהבים במבה.

בפעמים המעטות שהרכב לא היה מכוסה ו/או חונה בחניה המקורה, כשהוא הופגז, החירבוניישן חיכה על הפח הרבה מעבר לשש שעות.

אין שום סימן על הרכב, 4 שנים הוא אצלי, מעולם לא עבר פוליש, בכיף היית יכול לראות סימנים.. אם היו.

מה דעתך?

"יאללה בירי".

פורסם

שאתה דיטיילר בתאוריה?

וברצינות- אשמח לדעת מה סוג הרכב. כי לי יש סוזוקי שהצבע והלכה שלהם לא ידועה בעמידות גבוהה במיוחד

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

אני משתמש באופטי סיל על הג'יפ כבר שנתיים בערך, מיישם כל 4-5 חודשים ולאחר מכן שטיפות רגילות עם ONR, זהו.

הרכבמבריק כחדש לאחר כל שטיפה, גם אם לשלשת ציפורים שוכבת יומיים ונצלת מהשמש היא יורדת ונעלמת כלא הייתה, מוצר ממש קל ליישום, בשבילי פקטור הזמן חשוב מאוד בגלל שאין לי חניה מוצלת..

פורסם
אז ככה:

השתמשתי באופטיסיל במשך שנה וחצי רצוף, סביר להניח שאפילו יותר.

לפחות 80% מהזמן הזה, לא טיפחתי את הרכב בשום מוצר הגנה אחר (קוויק ווקס, דיטיילר), רק אופטי סיל ותמיד שכבה אחת.

הרכב הופגז לא מעט פעם.

יש לנו בגינה עצי דקל, שלהם תמרים, וכידוע, עטלפים אוהבים תמרים כמו שילדים אוהבים במבה.

בפעמים המעטות שהרכב לא היה מכוסה ו/או חונה בחניה המקורה, כשהוא הופגז, החירבוניישן חיכה על הפח הרבה מעבר לשש שעות.

אין שום סימן על הרכב, 4 שנים הוא אצלי, מעולם לא עבר פוליש, בכיף היית יכול לראות סימנים.. אם היו.

מה דעתך?

אז או שקניתי חיקוי מאוטוסטור או שאני לא יודע מה כבר "לא עובד". אני מביא לכאן מהניסיון שלי, הרכב מוגן עם אופטיסיל, חיזוק הגנה כל חודשים. וכמעט כל הפגזה שנשארת על הצבע יותר מכמה שעות בחום מקבלת צריבה ברמה כזאת או אחרת, אני לא בא להגיד שהמוצר לא עמיד, אני פשוט מנסה להבין מה כבר יכול להיות שונה כ"כ אצלי, כי מהבחינה הזאת משהו בהחלט מתנהג שונה.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

• תוכן חדש...