Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוויפט/I10/I20

ben_a
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4473 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

כבר מספר חודים שאני עוקב ומחפש אחרי רכב סופר מיני חדש, כרגע אני מוגדר נהג חדש בן 23 (כה, הוצאתי באיחור רב) ואני מחפש לרכוש רכב.

הנסיעה היומית שלי היא לעבודה (מדובר על כ 25 קילומר ביום) כאשר במחשבה על העתיד שיהיה כ 87 קילומר 3-4 פעמים בשבוע (מתכנן ללמוד באוניברסיטת אריאל)

התקציב שלי נע בסביבות כה 55K ( עם סטייה של עד 5K)

האופציות שעלו לי הן:

1. יונדאי I10 כנראה שנתון 2011

2. יונדאי I20 שנתון 2010

3. סוזוקי סוויפט שנתון 2008.

כרגע ני נוטה יותר לסוזוקי דווקא בשל עיצוב וחוו"ד לגבי האמינות שלה ממה ששמעתי מאנשים.

אשמח לחוו"ד לכאן ולכאן ואף להמצלות על אופציות נוספות בתחום.

תודה מראש.

פורסם

הייתי מכניס את הרנו קליו 1.2L ידנית והפיאט פונטו איבו 1.4L ידנית למשוואה אם אין לך בעיה עם גיר ידני . שתי מכוניות חסכוניות מאוד בדלק ומציעות איבזור טוב לקטגוריה :)

פורסם

אתה מחפש ידנית או אוטומט?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

היי,

טעות שלי שלא ציינתי זאת בהתחלה - אני מחפש אוטומט עם דגש על חיסכון בדלק ואמינות- זאתי הסיבה לנטייה יותר לכיוון הסוויפט

פורסם

לי יש יונדאי I20 אוטומוט 2010.

אני יכול לומר לך שהרכב חסכוני מאוד (לא יורד מה12-12.3 בצריכת דלק) בנסיעות בינעירוניות.

אני חושב שהרכב הזה יותר סחיר במידה ותרצה למכור אותו בעתיד.

אם אתה קונה מליסינג / השכרה תעשה בדיקה קפדנית כי לרוב "שוחטים" את הרכבים האלה.

פורסם

הסוויפט תעשה באזור ה 1/12-13,אם הדגש על חיסכון אני מציע את פיגו 107 היא עושה ה1/17 יותר בלי בעיה,יש לה גיר רובוטי,בעיר פחות חלק אבל מאוד חסכונית.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

האמת שאני מתכנן לרכוש מיד 2 מפרטי.

יצא לי לראות 2 רכבים כרגע, כאשר אחד מהם הוא הסוויפט 2008 עם 80 אלף קילומטר ב 52.5 עלתה לכביש בחודש 7 אבל ומבון שחטף 2 מכות ושקע קטן מתחת לדלת ימין, שווה את זה? תודה מראש על התשובות

פורסם
**** אין לצטט הודעה קודמת שלא לצורך ****

אם אתה שואל אותי , רכב שעבר תאונה אפילו קטנה הייתי שם ישר כעדיפות שניה .

פורסם

אמינות מצוינת ולא פחות טובה.

פורסם

אז תוכל לעזור לי להבין איפה ההבדלים לטובת הסוויםט ולטובת ה I20 בכל נושא? כי אני כבר איבדתי את עצמי בחיפושים בין הגרסאות..:S

פורסם

הסוויפט יותר זריזה,היא אחת הזריזות בקטגוריה,אבל ליונדאי תא מטען גדול יותר,היא שומרת על מחירה מאט פחות טוב לכן אפשר לרכוש דגם משנתון מתקדם יותר,גירסת הבסיס של היונדאי יותר מאובזרת מהגירסת הבסיס של הסוויפט,תא מטען גדול יותר,אישית הייתי מעדיף את ה I20.

פורסם

תא מטען גדול שיכול להכיל עגלת תינוק,ככה שהיא פרקטית יותר,דבר שני יש שליטה ממהגה כבר ברמת גימור הבסיסית,לי אישית זה מאוד נוח ובהחלט הייתי רוצה את זה ברכב שלי,דבר נוסף ליונדאי 5 כוכבי בטיחות לעומת 4 בסוויפט,בפנים היא ניראית מודרנית יותר עם דש בורד מסיבי יותר,אישית אני אוהב את זה.

פורסם (נערך)

התא מטען פחות קריטי לי (בעיקר בהתחשב בגילי ועצם העובדה שאני רווק)

כמובן שההשוואה היא לגירסא של ה GLX עם השליטה בשמע :p לא לוקח את ה GLS בכל מקרה.

יתרון אחד בוהק לסוויפט הוא העיצוב לדעתי (עם זאת לא על זה תוכרע הקניה, למרות כי הדבר כן חשוב לי גם כן.)

בנוסף יש לה גם מנוע חזק יותא אם אני זוכר נכון.

עם זאת באמת שהיא עדיפה מבחינת בטיחות בזה אין ספק.

רק כמה שאלות אחרונות, מה הכוונה דש בורד מסיבי יותר? מבחינת איבזור?

בנוסף איזה גירסא של ה I20 אתה מציע לי לקנות בתקצי בואיזה כיוון של שנתון?

עריכה אחרונה על ידי ben_a
  • תוכן חדש...