Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעייה עם רכישה ב-EBAY

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ערבא טבא.

רכשתי היום בבוקר פריט כלשהו ב-EBAY. תשלום דרך PAY PAL - אושר בסיום התהליך ע"י האתר.

למרות זאת, ולמרות נסיוני - לא הגיע שום מייל אישור ו"חשבונית רכישה" מ-EBAY (דבר שמופיע במייל תוך דקה-שתיים).

בדקתי בחשבון PAY PAL שלי - וגם כן - אין שום סימן לרכישה הנ"ל (וכן, למרות גילי, איני סנילי או משהו כזה :roll:, ואני בטוח שכל

תהליך הרכישה בשני האתרים השונים - התנהל כפי שאני הכרתי וידעתי מנסיון העבר, ללא שינוי / תוספת / חוסר כלשהו).

כנ"ל ב-EBAY . אינני מוצא זכר לרכישה.

שאלותיי הן -

האם יש איזשהו מקום לדאגה ? (מצידי - שהעסקה תבוטל ולא יחייבו. אמצא כבר את הדרך לרכוש במקום אחר).

מה יכולות להיות הסיבות לעיכוב אישורי הרכישה ?

למישהו יש נסיון עם מקרה דומה ?

משהו אחר שפספסתי ?

רוב תודות ותמשיכו להנות מהמצות (לא נשאר עוד הרבה לסבול).

עריכה אחרונה על ידי חולגי
תוספת

alfa 156 2.5.

פורסם

3 נושאים קשורים ל EBAY באותו יום. כנראה שמשהו לא בסדר.

בדר"כ כן אתה צודק רק לפני יומיים ביצעתי את הרכישה האחרונה שלי מאתר זה וכרגיל קיבלתי חשבוניות תוך דקה למייל שלי ולתיבה ב EBAY.

משהו מוזר,

גם אני תקוע עם מכירה לא רגילה דרך אתר זה..

נחכה למומחים..

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

קיבלת איזה הודעת שגיאה כלשהי אחרי שביצעת את התשלום או שזה הגיע לדף הרגיל שמבשר "ברכותיי בלה בלה בלה"?

בעבר קרה לי שקיבלתי הודעת שגיאה אחרי ביצוע תשלום, כמו דביל ניסיתי עוד פעם ועוד פעם ועוד פעם לשלם (15 פעמים), אח"כ הופתעתי לראות 15 חיובים של אותו מוצר אחד אחרי השני..

מיותר לציין שהמוכר ביטל את הכל והחזיר את הכסף, אבל קורה שלאיביי יש בעיות.

על כל פנים לך להיסטוריית רכישות אצלך באיביי ותראה מה הסטטוס של המוצר, אם שילמת אז אתה יכול ללחוץ על more action -> view paypal transaction

אולי סתם יש להם דיליי בשרת דואר, למרות שבד"כ בפייפאל זה ישר שולח והסיכוי שגם אצל פייפאל וגם אצל איביי יש בעיה בו זמנית הוא די קלוש

פורסם

שום הודעת שגיאה.

רק המסך הרגיל המברך אותך על הרכישה.

כפי שרשמתי - אין זכר למוצר ו/או לרכישה הזו בהסטוריית הרכישה ב- EBAY.

לפני כשבוע רכשתי פעמיים (בהפרש של יומיים שלושה) ולא היו שום בעיות.

alfa 156 2.5.

פורסם

נשמע כמו איזה הונאה- כביכול אתר מכירה שמפנה אותך לאתר דמוי פייפאל (אם אתה לא מסתכל על הכתובת אתה לא יודע שזה לא פייפאל) וברגע שאתה מכניס את הסיסמה אז היא מסתובבת חופשי.

אבל עדיין די מסובך ומה הסיכוי שמישהו יעשה את זה בצורה כל כך 'אמיתית' (עם הדף שמחזיר אותך לאיביי אח"כ).

רק כדי לוודא תסתכל בהיסטורית גלישה ותראה אם הלינקים הם לא של אתר לא מוכר, לדעתי זה סתם דיליי ובזמן הקרוב כבר תקבל עדכון סטטוס.

על כל פנים תפנה למוכר ותרשום לו את הבעיה, תשאל אותו אם הוא קיבל ממך תשלום.

• תוכן חדש...