Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אבקש להתייעץ בנוגע לקניית רכב קיה חדש.

לאחר שהייתי אצל היבואן וביררתי מחירים ולא הסתדרנו על הטרייד אין של הרכב שלי, נכנסתי לסוכנות טרייד כלשהי ולהפתעתי נאמר לי כי הם מורשים למכור רכב זהה (00 פרטית) בעלות מופחתת משמעותית ממחיר היבואן + על הכביש כולל אגרת רישוי.

הרכב יימסר כפרטי, 00 עם תאריך עלייה של יום המסירה (לא ליסינג 01!!)

היות וחשדתי שלא מדובר באותו הדגם, ביררתי מול היבואן ואכן מדובר באותו הדגם (לא ישן).

היבואן "נדהם" ולאחר אישורים טלפוניים השווה את המחיר לאותה הצעה על מנת שאקנה ממנו.

הנטייה שלי להתקדם מול סוכנות הטרייד ולא מול היבואן היות ואני מעוניין לבצע בו זמנית עסקת טרייד אין נוספת עבור רכב נוסף במשפחה דבר אשר אצל היבואן פחות אטרקטיבי עבורי והסוכנות מוכנה לבוא לקראתי מבחינת מחיר על הרכב הנוסף בהינתן שהעסקה הכפולה תתבצע אצלם (אציין כי רכישת הרכב החדש אינה מותנית בטרייד, אך המחיר לרכב הנוסף יהיה גבוה מאשר בעסקה של קניית 2 הרכבים).

האם רכישה של רכב חדש מסוכנות טרייד אכן בטוחה כמו רכישה מהיבואן?

בברכה, טל.

פורסם

נושא מוכר, כשיבואן נתקע עם מלאי רכב הוא מוכר אותו לסוכנים תמורת הנחה של 20+- א' ש"ח .

לא כל היבואנים עושים זאת, צ'מפיון ושברולט כן.

כך יותא מצב שהיבואן לא מכריז על ירידת מחירים ולא הורס לעצמו את השם אלא עושה זאת באמצעות קבלני משנה.

לדעתי אתה עלית על ה"קומבינה" ולכן היבואן מיהר להתיישר עם הקבלן משנה.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

האם רכישה של רכב חדש מסוכנות טרייד אכן בטוחה כמו רכישה מהיבואן?

בברכה, טל.

"בטוחה" באיזה היבט?

אם אתה תוהה האם מדובר באמת באותו הרכב אז נראה לי שבדקת את העניין מספיק.

האם כוונתך האם מדובר בעוקץ? או בחשש מפשיטת רגל בין התשלום למסירה? בהיבטים הללו באמת בטוח יותר מול סוכנות רשמית שמן הסתם תקבל גב מהיצרן בתרחיש כזה. אבל אם מדובר בסוכנות טרייד אין גדולה אז הסכנה זניחה. מכל מקום כדאי תמיד לשלם מקדמה קטנה ואת היתרה בעת המסירה. זה אפשרי אם יתרת התשלום מתבצעת בצ'ק בנקאי או בהעברה בעת המסירה.

פורסם

הייתי מנסה להוציא מהיבואן מתנות בשווי ההפסד של הטרייד אין- טיפולים חינם, אבזור וכו׳ . אתה עוד תפגש עם היבואן בתקופת האחריות. מקסימום תבדוק סניף בעיר אחרת- יש הבדלים בהצעות של הטרייד אין. בהצלחה

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

• תוכן חדש...