Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4474 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לינק לכתבה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4510355,00.html

מקרה נוראי, ופיגוע נוראי. אבל לפחות הדס מזרחי ידעה בדיוק מה לעשות, ועשתה את זה. הצילה את חייה ילדייה ושלה בכך ששמרה על קור רוח.

בעלה, שנהג ברכב (לפי מה שהבנתי) נורה למוות ע"י מחבל, בזמן שנסעו לליל הסדר אצל משפה/חברים.

"יצאנו מהבית במודיעין ונסענו לליל הסדר. עברנו את מחסום תרקומיא, המשכנו בכיכר ואז ברוך ראה מחבל ואמר לי 'יורים, יורים, יורים. הנה מחבל'. ברוך אמר 'איי' ונתן גז. הרגשתי כאב בגב. אמרתי לילדים 'תפרמו את חגורות הבטיחות ותשכבו על הרצפה'. לקחתי את ההגה, הורדתי מהירות עם ההילוך ועם ההנד-ברקס. כיסיתי את הדם שלי עם סמרטוט. ראיתי שברוך מת. כשהגיעו חיילים אמרתי להם 'תחבשו אותי ותוציאו את הילדים לרכב ממוגן, כדי שלא יראו את אבא שלהם שוכב מת'".

ועוד כל זה ממושב הנוסע! אני לא רוצה לדעת איך היא בדיוק הורידה הילוכים בלי קלאץ, אבל אני מניח שזה רכב אוטומטי כלשהו.

ברוך מזרחי, זכרונו יהיה לברכה. וכל הכבוד להדס מזרחי. בצערך, אני חושב שכל קהילת קארספורום תשתתף.

פורסם

באמת כל הכבוד לה, לשמור על קור רוח כזה, ועוד בזמן שהיא יודעת שבעלה כבר לא בן החיים.

אני מניח שהרכב היה אוטו', ועם מוט ההילוכים היא הורידה מהירות. כואב לשמוע ולקרוא על מקרים

כאלה.

פורסם

יהי זכרו ברוך.

אם אני זוכר טוב לפי מה שהראו בחדשות מדובר בקיה קרניבל.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...