Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי דייהטסו שרייד 99'

הפיוז של האורות דרך אחוריים (tail) נשרף אחרי כל התנעה ובגלל שהפיוז הזה נשרף לא עובד גם התאורה בלוח השעונים

ממה זה יכל לינבוע ? יש לי ברגיל 10a שמתי 15 והוא נשרף גם ..

פורסם (נערך)

בדקת שהפנסים תקינים? ששום דבר לא מקצר? אם יש סגירת מעגל (רטיבות אולי) בלי התנגדות מסויימת הפיוז נשרף ישר.

עריכה: קראתי שוב, אתה אומר שזה אחרי כל התנעה, אני סבור שזאת בעיה חיצונית (פנס או בחיווט שלו) וכמעט בטוח שהפיוז המסכן לא אשם.

עריכה אחרונה על ידי HenzTDI

Golf MK4 TDI 1999

פורסם

לדבריך הנתיך אחראי ללוח השעונים ולאורות מאחור. יש לחפש קצר. אם לא תמצא יש להפריד את הקווים. כלומר לבדוק על אילו מערכות הפיוז מגן ואז להתקין לכל מערכת פיוז בנפרד ולפעול בהמשך בהתאם לפיוז שישרף. התחל בבדיקה ויזואלית באיזור הפנסים האחוריים וגם האור מספר לראות האם אתה רואה חוט פגוע שנוגע בגוף או בחוט אחר.

קשה לי להאמין שיש נורה פגומה.

כדי לוודא שהבעיה אינה בפנסים עצמם הרי שאתה יכול לנתק את המחברים החשמליים אליהם ואז לבדוק שוב עם נתיך. אל תתקין נתיך בעל ערך גבוה יותר מהרשום.

יתכן והפיוז שולט גם על אורות "חניה" גם מלפנים.

...וכמעט בטוח שהפיוז המסכן לא אשם.

באם ערך הפיוז לפי הנקוב הרי שהפיוז לעולם אינו אשם.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

פעמים רבות קצרים נובעים מהתקנה מקומית.

האם ישנה איזושהי תוספת לרכב, כגון אורות ערפל לא מקוריים, או כל דבר אחר שתוכל להעלות על דעתך שמופעל יחד עם האורות האחוריים?

למיטב סכרוני גם זמזם אורות מחובר לאותו נתיך, אם כך שים לב טוב טוב שלא לשכוח אורות פועלים והימנ בנתיים מלהדליק אורות ביום (אין חובה חוקית בתקופה הסאת של השנה).

ואל תשכח לעדכן.

פורסם

בדוק באיזור פגוש אחורי ליד אור מספר לפעמים ממקבלים מכה בזמן חנייה ואז הצמת חשמל נלחצת ומקצרת וזה המקום הראשון להתחיל בו שיש קצר של פיוז אור חנייה

פורסם

מרבית הסיכויים שמי שהתקין לך את הנעילה גרם לבעיה ואתה נמצא במלכוד: מצד אחד הוא האדם שיודע הכ טוב מה יכולה להיות הבעיה, מצד שני אותו אדם גרם לבעיה.

אם נראה לך שהוא אדם שעובד מקצועי (למשל דואג לבודד את החוטים באופן לא חובבני) וידע לפתור את הבעיה (להכיר בטעותו וללמוד ממנה) גם תוכל לזכות בשירות ללא תשלום. אם לא, גש למקום מקצועי יותר וספר בערך מה התקינו.

פורסם
יש לי דייהטסו שרייד 99'

הפיוז של האורות דרך אחוריים (tail) נשרף אחרי כל התנעה ובגלל שהפיוז הזה נשרף לא עובד גם התאורה בלוח השעונים

ממה זה יכל לינבוע ? יש לי ברגיל 10a שמתי 15 והוא נשרף גם ..

1. תתקין פיוז באותו ערך כפי שהייצרן קבע.

2. פרק את המנורות של האורות האחוריים ובדוק האם הפיוז נשרף אחרי ההתנעה.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...