Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אז לאחר שעברו כמה חודשים טובים מהפעם האחרונה שעשיתי וקס, התכוננתי מנטלית, פיזית - ופיניתי את השבת ואת היום בצהריים לטובת פרויקט פסח.

תקציר קטן למה שנעשה:

יום 1.

1. שטיפה טובה והסרת הוקס הישן לחלוטין באמצעות סבון פיירי, ניקוי חישוקים עם החומר המפחיד של סונקס.

2. פלסטלינה טובה עם סיכוך של האנידו.

3. יבוש מדברי באמצעות ה UBER.

4. וקס ידני וטוב עם אפליקטור זול מאיביי, הוקס הוא 458 של קולנייט BestWaxEVER!!

יום 2.

1. שאיבת כל הרכב מבפנים.

2. שטיפת השטיחים באמצעות גרניק חם.

3. מעבר על כל הפלסטיקה והגומיות ברכב עם כימיקל גייז SILK SHINE.

4. מעבר על ארבעת הצמיגים והשקייתם בגלונים של SILK SHINE.

הקריעה הכי גדולה הייתה הפלסטלינה ימך שמה, ועוד להוסיף לזה מריחת וקס והסרת וקס לרכב גדול - רציתי להפסיק בשלב מסוים :cry:

ולתמונות :)

כל התמונות הן גמר עבודה, לא היה לי עצבים לצלם באמצע..

534a9372c7fdc.jpg

534a9372c04ad.jpg

אחרי העבודה עם הסילק שיין, המשטח יבש למגע ולא שומני לחלוטין!

534a9372babb2.jpg

534a9372b0f1e.jpg

יישום כפול על הצמיגים לטובת זמן ארוך יותר של החומר על הצמיג..

534a9372d0ba6.jpg

וסרטון בונוס, שימו HD :)

עריכה אחרונה על ידי haimiko2
פורסם

טוב, הרכב נראה פשוט נוצץ ויפהפה.

כל הכבוד על ההשקעה ועל השיתוף.

קצת בא לי לא טוב בעין הבקבוק על הפח, והוא החליק על הרכב ואני אומר לעצמי "לאאאאאא זה יוצר סווירלס"....אבל זה בסדר, עבודה טובה.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

זה בטח סופר ג׳יפ,מהסופר לבית אז צריך שהוא יהיה נקי כל הזמן.ן :wink:

יופי של עבודה ואחלה חומרים השתמשת.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

בתור מישהו שעשה משהו דומה (אתמול ניקוי של הפלסטיקה וכו' - 4 שעות; והיום שטיפה ונסיון פוליש מקומי- 2.5 שעות) אבל על רכב קטן, אני מבין את הכאב שלך :)

הקולונייט 458 זה הקשה יותר, נכון?

כמה זמן הוא מחזיק לך?

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

שלום , התוצאה מהממת .. חיפשתי את ה collinite 458 ולא מצאתי , יש מצב לקישור ?

כן אבל זה היה בתקופת הבריטים שלא דחפו את האף למקום שבין אדם למכוניתו.

פורסם
בתור מישהו שעשה משהו דומה (אתמול ניקוי של הפלסטיקה וכו' - 4 שעות; והיום שטיפה ונסיון פוליש מקומי- 2.5 שעות) אבל על רכב קטן, אני מבין את הכאב שלך :)

הקולונייט 458 זה הקשה יותר, נכון?

כמה זמן הוא מחזיק לך?

אני לא יודע למה אתה מתכוון שהוא "קשה" יותר, הוא וקס נוזלי - לא משחה..

הבידינג מחזיק חודש ושכבת הברק חודשיים בערך..

שלום , התוצאה מהממת .. חיפשתי את ה collinite 458 ולא מצאתי , יש מצב לקישור ?

בטח..

http://www.i4detailing.co.uk/shop/collinite-insulator-wax-845.html

פורסם

התוצאה מושלמת!

כל הכבוד על ההשקעה!

רציתי לדעת לכמה זמן מחזיק הווקס?

חשבתי לקנות של מגווירס,אבל הוא לא מחזיק יותר מידי..

חג שמח!

peugeot 307 2002-> hyundai veloster 2012

פורסם (נערך)

4. וקס ידני וטוב עם אפליקטור זול מאיביי, הוקס הוא 458 של קולנייט BestWaxEVER!!

Collinite #845

התוצאה מושלמת!

כל הכבוד על ההשקעה!

רציתי לדעת לכמה זמן מחזיק הווקס?

חשבתי לקנות של מגווירס,אבל הוא לא מחזיק יותר מידי..

חג שמח!

הווקס הזה יחזיק יותר מרוב הווקסים שיהיו ברשותך, הסיבה לכך היא שהווקס הזה מאוד דומה לאוטם\סילנט בתכונותיו.

מה שכן מבדיל את המוצר הזה מסילנט קלאסי (דוגמת Manzerna Power Lock או Jet Seal) הוא העובדה שבמוצר הזה כן מכניסים כמות כלשהי של קארנובה ולכן הסילנט הזה גם עמיד מאוד וגם נותן מראה רטוב בזכות הקרנובה.

מוצרי Collinite הם מהמוצרים היותר משתלמים שקיימים. בספק אם תמצא מוצרים יותר זולים שנותנים עמידות זהה או גבוהה מהמוצרים של החברה הזו ואם תמצא אז אלו יהיו מוצרים בודדים (כמו FK1000P שהוא גם זול מאוד ועמיד מאוד וגם הוא לא בדיוק ווקס ולא בדיוק סילנט)

אחלה מוצר! ממליץ עליו בחום.

מה שכן, אני יוצא מנקודת הנחה שלא התנסת ביותר מיד ווקסים שונים.. אז חשוב להבין שהמוצר הזה לא דומה לווקס רגיל (כמו victoria wax concours red למשל או ווקס אחר שמבוסס על קארנובה), זה לא צריך לשנות לך כי אתה מחפש הגנה ועמידות כמו רוב האנשים.

לגבי מוצרי Meguiars רוב הווקסים הפשוטים שלהם לא מחזיקים זמן רב, יותר מדי משתמשים מדווחים על אכזבה מחלק מהמוצרים.

אם אתה הולך על החברה הזו (שהיא מעולה במוצרים מסויימים) תשקול את המוצרים הבאים:

• Meguiars NXT 2.0 Liquid Wax (עמידות יפה)
  • Meguiars #16 Paste Wax (קלסיקה של מוצר, קל לשימוש ומספיק לשנים רבות)
  • Gold Class™ Carnauba Plus Paste Wax (על בסיס טבעי (בערך..) )
  • Ultimate Paste Wax (ווקס סינטטי ז"א סוג של סילנט ולכן העמידות תהה גבוהה)
  • M26 Mirror Glaze® Hi-Tech Yellow Wax
  • M21 Mirror Glaze® Synthetic Sealant 2.0

לא ניסיתי את כולם אבל ניסיתי לפחות חצי מהרשימה הזו, אם הייתי מחפש ווקס/סילנט של מגיוורס ככל הנראה הייתי הולך על אחד מאלו.

עריכה אחרונה על ידי Kenworth

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

ואני בכלל התבלבלתי עם ה476 :loco:

http://www.i4detailing.co.uk/shop/collinte-476s-super-doublecoat-automotiove-wax-18oz.html

הוא נחשב לקשה ליישום.

אגב, אם הבידינג אצלך מחזיק חודש אז יש משהו לא בסדר ביישום. אצלי המראה הרטוב ממש מחזיק יותר מחודש (או 2 שטיפות) ובידינג (שזה תאכלס אומר אם יש או אין וקס) מחזיק 4 חודשים (ואני די בטוח שאני יכול להאריך את זה אם אני אשתמש בריכוז נמוך יותר של הסבון שאני משתמש בו)

פורסם (נערך)

Collinite No. 476s -Super Doublecoat Wax

יתן את העמידות הגבוהה ביותר (יכול להגיע ל12 חודשים ללא קושי בהנחה שמטפלים ברכב נכון ושוטפים בצורה סדירה וקבועה וללא חומרים אגרסיביים).

יהיה הקשה ביותר ליישום מכל מוצרי Collinite ולדעתי הוא לא מומלץ למשתמשים חדשים או לכאלו שיש להם קוצים בתחת וחוסר סבלנות.

כמו ה- #845 גם פה ניתן למצוא כמות של קרנובה ולכן המוצר יתן עומק בנוסף לעמידות.

מצרף עלון מידע שמתאר את מוצרי החברה.

מוצרי קולינט.pdf

עריכה אחרונה על ידי Kenworth

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

פורסם

ה476 הכי קשה ליישום- אלא אם שמת פי 4 יותר ממה שצריך מה845 ונתת לו להתייבש חצי שעה. אם אתה מבין למה אני מתכוון

פורסם

מבין אותך :lol: ולמען האמת אני גם זוכר את הפוסט ההוא שלך בפעם הראשונה שנגעת בחומר הזה והיה מאוד קשה להסירו.

פורסם

פשוט הנאה לעיניים לראות לנד קרוזר כזו.

סוף סוף אחת שנראית שמורה, מקורית ולא אחת עם צבע מחוספס כמו נייר זכוכית אבל העיקר עם ניקלים, חלונות שחורים כל האוטו, ספויילר ופנסי לדים.

זאת לנד קרוזר איכותית, שמורה, אחת כזאת שרואים עליה כמה אוהבים אותה.

כיף לראות את זה, שאפו ענקי!

שלומי.

פורסם
Collinite #845

הווקס הזה יחזיק יותר מרוב הווקסים שיהיו ברשותך, הסיבה לכך היא שהווקס הזה מאוד דומה לאוטם\סילנט בתכונותיו.

מה שכן מבדיל את המוצר הזה מסילנט קלאסי (דוגמת Manzerna Power Lock או Jet Seal) הוא העובדה שבמוצר הזה כן מכניסים כמות כלשהי של קארנובה ולכן הסילנט הזה גם עמיד מאוד וגם נותן מראה רטוב בזכות הקרנובה.

מוצרי Collinite הם מהמוצרים היותר משתלמים שקיימים. בספק אם תמצא מוצרים יותר זולים שנותנים עמידות זהה או גבוהה מהמוצרים של החברה הזו ואם תמצא אז אלו יהיו מוצרים בודדים (כמו FK1000P שהוא גם זול מאוד ועמיד מאוד וגם הוא לא בדיוק ווקס ולא בדיוק סילנט)

אחלה מוצר! ממליץ עליו בחום.

מה שכן, אני יוצא מנקודת הנחה שלא התנסת ביותר מיד ווקסים שונים.. אז חשוב להבין שהמוצר הזה לא דומה לווקס רגיל (כמו victoria wax concours red למשל או ווקס אחר שמבוסס על קארנובה), זה לא צריך לשנות לך כי אתה מחפש הגנה ועמידות כמו רוב האנשים.

לגבי מוצרי Meguiars רוב הווקסים הפשוטים שלהם לא מחזיקים זמן רב, יותר מדי משתמשים מדווחים על אכזבה מחלק מהמוצרים.

אם אתה הולך על החברה הזו (שהיא מעולה במוצרים מסויימים) תשקול את המוצרים הבאים:

• Meguiars NXT 2.0 Liquid Wax (עמידות יפה)
  • Meguiars #16 Paste Wax (קלסיקה של מוצר, קל לשימוש ומספיק לשנים רבות)
  • Gold Class™ Carnauba Plus Paste Wax (על בסיס טבעי (בערך..) )
  • Ultimate Paste Wax (ווקס סינטטי ז"א סוג של סילנט ולכן העמידות תהה גבוהה)
  • M26 Mirror Glaze® Hi-Tech Yellow Wax
  • M21 Mirror Glaze® Synthetic Sealant 2.0

לא ניסיתי את כולם אבל ניסיתי לפחות חצי מהרשימה הזו, אם הייתי מחפש ווקס/סילנט של מגיוורס ככל הנראה הייתי הולך על אחד מאלו.

תודה רבה על הפירוט!

עזרת לי מאוד!

חג שמח!

peugeot 307 2002-> hyundai veloster 2012

• תוכן חדש...