Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בחירת צבע מאזדה 3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הרכב המיועד הוא מאזדה 3 אקטיב (ליסינג) 2014 sedan

מתלבט בין 3 צבעים... אשמח להתרשמויות.

כרגע זה אפור מטאור

אני מתלבט אם לשנות את ההזמנה לצבע שלא ראיתי בשום מקום עוד בכבישים או מגרשים, טיטאניום. מישהו ראה את הדגם על הצבע הזה? יש למישהו קישור לתמונה? (באתר של החברה לא באמת רואים את הצבע מול המציאות).

אופציה נוספת להתלבטות זה כסף אפרפר...

שאר הצבעים יפים בעיקר עם מגנזיום שאין בדגם ליסינג.

thx

פורסם

הטיטניום הוא הצבע של אחד מרכבי ההדגמה שהופיע בעיתונות, דומה עד זהה לאפור הכהה שהיה בדגם הקודם.

קישור לכתבה בוואלה עם רכב בצבע המדובר: http://cars.walla.co.il/?w=/4701/2683831

האפור מטאור נראה לא רע בכלל, רוב ה-3 ליסינג שיצא לי לראות היו בצבע הזה.

הכסף אפרפר משעמם מאוד, הרכב נראה מאוד בנאלי, במיוחד בלי החישוקים הקלים.

גם הלבנים נראים פחות טוב על הדגם הפשוט אבל אני אישית הייתי לוקח את הפנינה, צבע מיוחד.

פורסם
הטיטניום הוא הצבע של אחד מרכבי ההדגמה שהופיע בעיתונות, דומה עד זהה לאפור הכהה שהיה בדגם הקודם.

קישור לכתבה בוואלה עם רכב בצבע המדובר: http://cars.walla.co.il/?w=/4701/2683831

האפור מטאור נראה לא רע בכלל, רוב ה-3 ליסינג שיצא לי לראות היו בצבע הזה.

הכסף אפרפר משעמם מאוד, הרכב נראה מאוד בנאלי, במיוחד בלי החישוקים הקלים.

גם הלבנים נראים פחות טוב על הדגם הפשוט אבל אני אישית הייתי לוקח את הפנינה, צבע מיוחד.

הפנינה בהחלט מרשים, אבל רק עם מגנזיום, ראיתי אחד עם מגנזיום ואחד ליסינג חישוקים רגילים, שמיים וארץ.

פורסם

אדום בתוספת מחיר? כאשר רוצים למכור את הרכב , רב רובם של האנשים בורחים מהצבע הזה. אדומות נמכרות בפחות.. למעט פרארי ואח' דומים.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...