Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הצילו! אני נוטף!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

+1 לדאודורנט של חלבין.

הרול שלהם עולה כ-20 שקלים, ללא אלכוהול וללא אלומיניום. עושה את העבודה ליום שלם.

מי שמזיע בגב, שום דאודורנט לא יעזור לתופעת הזעה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תגובות 97
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אפשר גם עם אבן קריסטל, אומרים שהיא הכי מומלצת... אתן רשמים כשאקבל את ההזמנה.. בנתיים הסודה עבדה לשבוע

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום חברים. אני משתמש ב-ANHYDROL FORTE, הוא עושה פלאים. החיסרון שלו הוא שלאחר מריחה הוא מאד שורף. מישהו מצא שיטה להקל על אותה תחושה? היא בלתי נסבלת.

פורסם

אני מצאתי שלשים ישר אחרי מקלחת זה שורף בטירוף, כשחם ואתה יבש זה שורף מדיום וכשקריר ואתה יבש זה הכי פחות שורף אם בכלל.

• 11 חודשים מאוחר יותר...
  • 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

לא לקפוץ, אחד אחד.

טוף, בשם המדע וקמצוץ של סקרנות החלטתי לנסות את הדבר הזה.

20151201150935.jpg

אקפוץ ישר לעיקר - בזבוז של זמן. Crap דה לה Carpe.

מה שכן, תוך כמה דקות הידיים שלכם ירגישו כאילו המירו את עצמן לנייר שיוף 300, ובשילוב ההזעה תקבלו שיוף על רטוב, אז החגיגה כפולה. חידוש פנסי רכב זה הדבר הראשון שחשבתי עליו.

מכאן האופציות שעומדות בפני הן או חשמול של כפות הידיים או ניתוחה.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ

• תוכן חדש...