Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4463 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה לי תקלה דומה מאוד ברכב הראשון שלי. ניסיתי אפילו להטעין את המצבר בבית עם מים טריים מהמזגן אבל זה לא שרד הרבה זמן.

לגבי ה4 קבלים שהומלץ לך פה - נשמע כמו מתכון לאסון ויותר נזק.

קבלים יש גם בתוך המגבר בכניסה לספק כח, הוספת כל הקבלים האלה רק יוצר עוד 4 מקורות למשיכת זרם על מנת להטעין אותם בכל מכת באס. לדעתי מצבר חדש יעשה את העבודה. אתה יכול להשקיע כ1800 שקל ולקנות ביבוא אישי מצבר של XS Power דגם D5100 שיעשה את העבודה וישרוד לפחות 7 שנים אם לא יותר. כמו כן תחקור קצת תראה אם יש אלטרנטור של רכב אחר שיכול להתאים למנוע שלך. בגולף למשל שדרוג קל זה להתקין אלטרנטור 160 אמפר של טרנספורטר.

פורסם

כנראה שהמצבר שלך גמור, תחליף אותו ותבדוק אלטרנטור

כעת כשהמגבר עובד ב 4 אוהם לא צריכה להיות בעיה גם עם אלטרנטור מקורי

ReZO לגבי עבודה עם 4 קבלים ההמלצה הינה כחלק שהשינויים שהמלצנו בכדי לאפשר עבודה ב 1 אוהם

ההמלצות שלנו הם לפתרון מוחלט של בעיה וכן למצבים שונים וקיצוניים שמערכת שמע נדרשת אליהם ומוזיקה מסויימת ולזמן ארוך.

נ.ב

באותו עניין היה מספיק לשים גם 2 קבלים אבל עם 4 אפשר להיות בטוח ובראש שקט שהמערכת תתן את המירב בכל מצב

פורסם

shaharlevy-בזמנו שהיה לי את ה12 על מונו סאנדאון 1500, 4 אום,אלטרנטור מקורי 125 ברכב פורד קונקט היו נפילות מתח,החלפתי ל18 כמובן הנפילות המשיכו אבל:ה18 כדי להישמע כמו 12 לא מצריך פתיחת גיין עד הסוף כי הוא הרבה יותר חזק,הנפילה נעלמה,היא קיימת רק שאני פותח גיין עד הסוף,בחור מהצפון בשם הישאם שידרג ל-300 אמפר וזוג מצברים,מגבר 5000 של די סי,הסאבים פועלים והמתח נופל מ13.מה שאני בא להגיד זה שאם המערכת שלך צורכת כמות מסויימת של חשמל האלטרנטור אמור להיות פי שתיים יותר חזק ואז כמובן אין שום נפילות.האמריקאים אוהבים להתקין 4 אלטרנטורים ולמה?כי המערכת שלהם היא ליום יום,לאחד מהם יש סרטון בו הוא מראה שאין לו שום נפילות והבחור יושב על 4 סאבים 18 אם אני לא טועה

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

קבל יעלים לו את התופעות לוואי של הנפילות מתח, אבל זה יגמור לו את הציוד. יעודו של קבל הוא לייצב פיקים במתח, לא נפילות. בנוסף לנקיון של רעשי AC במתח. אין לו יכולות של מצבר וגם לא קרוב אליהם.

רוצים עוד סרטונים כדי להוכיח את טעותכם.

פורסם

מחקתי וערכתי כאן הודעות. אבקש לשמור את הדיון ענייני, ללא התנגחויות או מטענים שליליים.

זה לא עושה טוב לפורום.

אף אחד לא מקבל אזהרה או משהו כזה, באמת, לא הסגנון שלי, רק תשמרו על קו דיון חיובי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...