Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה יכול להריץ חיפוס בפורום ולראות שרשורים עם המלצות למערכות של סביב 2500 ש"ח.

יש לך המלצה של קינג למגבר כבר.

וכמו שאמרתי לך בהתחלה. אפשר בסכום הזה להרכיב מערכת חביבה עם שימוש ביד שנייה. יש המון ציוד ומחירים לא גבוהים יחסית .

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

כן ראיתי את ההמלצה של קינג.

אבל גם המליץ לחפש קומפוננט אחרים.

השאלה איזה קומפננט וסאב מתאימים ויפיקו את המירב מהמגבר הזה?

>>>Fiat Punto Spice Dynamic v16 2005<<<

פורסם

זה לא הקומפוננט מפיק מהמגבר, זה מגבר זה שמפיק מהקומפוננט. מגבר רק מגביר הת האות מה HU ומעביר אותו לקומפוננט. איך הוא מגביר, כמה? זה שאלה אחרת.

לכל קומפוננט יש אופי הסאונד שלו, זה תלוי גם בהתקנה נכונה (בידוד, זויות,כיוון) אבל אופי הכללי נשאר. אפשר לשפר ואפשר להרוס את זה בהתקנה.

מומלץ לא רק לקבל הממלצו,גם לשמוע. כמה שיותר. לקבל ולהבין את הכיוון שלך וכך להתקדם.

אותו דבר הסאב. אני אולי ימליץ על סאב 10 אינץ מסויים ומשהו אחר על 18 ושנינו צודקים , כי כל אחד אוהם משהו אחר. לכן המלצה היא סובייקטיבית בלבד.

אם יש מגבר באותו, את הסאב צריך ורצוי לשמוע באוטו שלך בלבד. הוא מושפע מקומפוננט שאותו הוא משלים, הוא מושפע מהרכב עצמו, צהאקוסטיקה של האוטו שלך. לכן אם אתה שמעת סאב באותו אחר, אולי באוטו שלך אתה לא תוהב אותו בכלל.

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

סאב זה האפשרות הכי פשוט לחבר שניה ולשמוע.

לעומת זאת, קומפוננט מחייב התקנה ולכן אני מבקש המלצות.

אני אישית שמעתי את המורל טמפו 6 ואהבתי את הצליל שלו.

אבל ״קינג אודיו״ אמר שהוא אינו מספיק נציל בשביל המגבר פיוניור שצויין.

לכן מבקש המלצה לקומפוננט אותו סגנון צליל כמו המורל טמפו 6 רק שיהיה יותר נציל

ואצליח להפיק ממנו את המירב.

יש המלצה לקומפוננט כזה?

פורסם

לא הייתי הולך על המורל טמפו כאופציה למערכת במה קדמית בלבד זה סט שפחות בנוי להגברה חזקה והייתי הולך על הוירטוס במצב זה

אבל אם אתה מעוניין גם בסט אחורי שני זוגות קומפוננטים של מורל טמפו מקדימה ומאחור יעשו את העבודה טוב מאוד

הייתי משקיע במגבר בסיסי זול כמו Pioneer GM6500F סאב בזוקה זול טוב JBL CS1214T ויש לך מערכת בסיסית טובה.

פורסם

תודה על התגובות המהירות.

המגבר הזה ״יחזיק״ ויתן תפוקה באמת טובה?

כי יש לו rms נמוך לעומת השני

פורסם

זה מגבר זול וטוב ועבור הגברת הרכיבים הנ"ל הוא יהיה טוב מאוד

באשר להספק ברכב כמו פיאט פונטו זה מעל ומעבר ,אני דיי בטוח שתיהיה מרוצה מהעוצמה של המערכת.

פורסם

אז אם אחליט לשים 2 סטים של קומפננט מורל טמפו 6

אצטרך מגבר 5 ערוצים לא?

ואת הסט האחורי אני מחבר עם הקרוס והטוויטר כמו מקדימה?

פורסם

הטמפו הוא סט שיכול לעבוד טוב גם על הגברה של רדיודסיק ,תתקין את הסט האחורי על המגש ביחד עם הטווטר

חבר אחד הסטים למגבר ואחד לרדיודסיק ,אתה גם יכול להגביר את שני זוגות הקומפוננטים ע"י חיבור מקבילי ב-2 אום סטריאו למגבר

אבל אז לא יהיה לך שליטה על הסטים בניפרד קדימה\אחורה.

פורסם

לי יש את המורל טמפו מקדימה [קומפוננט] וכרגע רק במה קדמית + סאב מוגברים וכמו שאמרו פה זה מעט בעייתי המורל טמפו לבד כי הוא יבלע את כל שאר הרכיבים לכן עדיף לשים גם קדימה וגם אחורה ,מעבר לכך היו לי ברכב כמה וכמה קומפוננטים ברמה אחת מעל אבל בסופו של דבר חזרתי לטמפו שאהבתי את הצליל מהשנייה הראשונה.

פורסם

תודה רבה על התגובות.

אז מה דעתכם לשים במה קידמית מורל טמפו 6 (קומפוננט)

ומאחורה לשים 6/9 ?

• תוכן חדש...