Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4486 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה שבועות התייעצתי בפורום לגבי רכישת פנסים לגולף.

בסופו של דבר, לאחר שלא מצאתי פנסים איכותיים עם DRL "התפשרתי" על HELLA עם אנג'ל אייז לקדימה.

לאחורה אני מזמין בקרוב פנסים של HELLA MAGIC COLOURS שחורים כמו בתמונה. אלה הזמנתי לחבר.

למזלי, לא שילמתי משום מה מכס על הפנסים הקדמיים שעלו כ-1700 ₪.

על הפנסים האחוריים של החבר שילמתי 425 ₪ מס על 800 שקל בערך. כמעט 1300 שקל ביחד.

בנוסף הזמנתי קיט קסנון עם באלאסטים של HYLUX ומנורות של CNLIGHT שנראה ומרגיש איכותי. מחר אני יבדוק אותו בחושך.

פנסי איתות גם הם של HELLA עלו כ200 ₪.

שאלות...

IMG_2124.JPG

IMG_2125.JPG

IMG_2198.jpg

IMG_2199.jpg

IMG_2195.jpg

IMG_2192.jpg

IMG_2190.JPG

IMG_2189.JPG

VW MK5 Golf 2.0TDI

פורסם

הזמנתי מאיביי.

פנסים קדימה - 1714 ש״ח.בארץ 6000 ש״ח. לא שילמתי מכס. לא ברור איך. החבילה היתה מטר וחצי.

פנסים אחורה - 876 ש״ח, 425 ש״ח מיסים. ביחד 1301 ש״ח.

פנסי איתות - 202 ש״ח.

קיט קסנון 6k h7 - עלה 314 ש״ח.

בטח חוקי. תו תקן אירופאי. איכות OEM.

VW MK5 Golf 2.0TDI

פורסם

יקח עוד קצת זמן.

את האחוריים אני לא מרכיב אצלי. אני יעלה תמונה שלהם מורכבים כנראה השבוע.

בקדמיים שמתי היום קסנון לאור נמוך. מחר אני יראה איך הוא בחושך ולפי זה אני ידע מה להזמין לאור גבוה. אחרי שאני ירכיב הכל והכל יהיה מסודר אני ישים אותם על האוטו.

בשבועות הקרובים אני עושה לו פלסטידיפ שחור מט וחלונות שחורים אז בכלל כל האוטו ישתנה.

VW MK5 Golf 2.0TDI

פורסם

גם לי יש את הhella magic color. ויש לי גם drl לקדימה. מצאתי לפני כמה חודשים בפשפשוק ב1100₪

אני זוכר שהבטחתי לך את התמונות. אני ממליץ לא לקנות פנסי לד לערפל. רק נורות רגילות או קסנון.

פורסם

לאותו חבר שהאחוריים בשבילו קניתי כמו הקדמיים שלך. גם 1100 באיביי. דיכא אותי האיכות שלהם.

בערפל אני שם או כמו שלך עם קסנון או דגם כזה רק שיש גם פס לדים בצד. גם עם קסנון.

VW MK5 Golf 2.0TDI

פורסם

אפשר קישור למוכר באיביי? אולי אני גם ימצא משהו מעניין .

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם

יוסי הפנסים נראים טוב !

אפשר קישור לקיט קסנון?

מתי תרכיב על הרכב? לגבי המכס, הזמנתי לחבר אנג׳ל אייז לרכב בעלות של 1400 ש״ח ושולם רק 35 שקל לדואר שאסף את החבילה בשבילי.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

מה צריך לדעת לפני שאני מזמין פנסים לרכב?

חוץ מתקן אירופאי ושיהיה מוטבע עליהם את האות E יש עוד משהו?

יש סיכוי שאני אזמין פנסים ואצטרך להביא אישורים ממשרד התחבורה וכאבי ראש כאלה ואחרים?

ד"א יצא פצצה!

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

פורסם (נערך)
מה צריך לדעת לפני שאני מזמין פנסים לרכב?

חוץ מתקן אירופאי ושיהיה מוטבע עליהם את האות E יש עוד משהו?

יש סיכוי שאני אזמין פנסים ואצטרך להביא אישורים ממשרד התחבורה וכאבי ראש כאלה ואחרים?

ד"א יצא פצצה!

קישורים אני יוסיף יותר מאוחר.

הכי חשוב בבחירה של הפנסים מבחינתי היה האיכות. שראיתי את הפנסים שהזמנתי לחבר שלי דיכא אותי האיכות הירודה שלהם ורציתי בשבילי משהו ברמה ולכן הזמנתי פנסים של חברת Hella עם עדשת זכוכית בעובי מפחיד ומשקל של איזה 6-7 קילו לפנס. מה שצריך לשים לב זה חברה מוכרת. בקודמיו שקניתי היו של חברה עלומת שם והאיכות בהתאם. אם אתה מזמין תזמין רק משהו איכותי.

פעם קודמת המשלוח היה דרך פדקס שידעו להגיד לי בדיוק איפה החבילה ושירות הכי טוב שראיתי בארץ. מוקדנית שמתקשרת לחצי מהחברה בשביל לברר איפה השליח בזמן אמת. בשלושת ההזמנות לא היה צריך אישורים.

בהזמנה הראשונה של הפנסי חזית לחבר התברר שהמוכר רשם רק את העלות של הפנסים בלי המשלוח ושילם את המס מראש. כך שהחבילה הגיע אליי עד לאיפה שקבעתי עם השליח ללא שום תוספת.

אבישי לאיזה רכב אתה מחפש? אם לפורד שבתמונה לא מאמין שיהיה לו. הוא מתעסק עם גרמניות.

הרכבה עוד כחודש אחרי קסנון באור גבוה.

עריכה אחרונה על ידי yossi1290

VW MK5 Golf 2.0TDI

פורסם

http://www.ebay.com/itm/12-24V-H7-6000K-Germany-ASIC-chip-slim-HYLUX-Xenon-HID-conversion-kit-/380440822810?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item58940a441a&vxp=mtr

זה הקיט קסנון 35W 6000K. יש לאותו מוכר כל מיני טמפ' צבע ועוצמות.

http://www.ebay.com/usr/www_lott_de?_trksid=p2053788.m1543.l2754

זה מוכר שמחזיק כל מיני חלקים. בעיקר לגרמניות.

http://www.ebay.com/sch/wuwenbing9/m.html?_nkw=&_armrs=1&_ipg=&_from

זה אחד שמוכר כל מיני מחברים מועילים לאוטו.

VW MK5 Golf 2.0TDI

פורסם

הפורד כבר מזמן לא אצלי אני עם גרמניה , תודה על הקישור אני יבדוק אם יש משהו מעניין.

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם

איך אף אחד לא רשם דחוף לשטוף את הרכב, כמות החרקים המרוחים שיש על הכנף השמאלית של הרכב פשוט קטלנית, דרך אגב יפה מאוד.

• תוכן חדש...