Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מקיטה או בוש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, מתלבט בין שני מברגות אימפקט 10.8V, הראשונה GDR10.8V-Li של בוש - http://www.z-tools.co.il/product.asp?prodID=782 השניה TD090DWE של מקיטה http://www.z-tools.co.il/product.asp?prodID=900, לשניהן שנה אחריות, לשניהן 2 סוללות ליתיום, עם הבוש מגיע תיק, 3 סטים של מקדחים אימפקט, המקיטה מגיעה עירומה. השימוש הוא ביתי, הרוב הברגות ואולי מידי פעם קדיחות בפלסטיק וגבס ברמת ה-2 - 3 חורים, לא קדיחות מרובות, בשביל זה יש מקדחה, מה אתם ממליצים? תודה, עדי.

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

על הנייר הבוש מגיעה עם יותר אביזרים, כאשר שאר הפרמטרים שווים.

אני לא רואה שיקול אמיתי, במיוחד לצרכים ביתיים.

מתחדשת*

פורסם

תודה, אני מחפש אורך חיים ארוך במיוחד של הסוללות, האם למישהוא יש נסיון או ידע לגבי הסוללות של שני החברות? המברגה לא תעבוד קשה מידי ולפעמים תשב גם חודשיים בארגז

פורסם

לך על המקיטה, הרבה יותר אמינה מהבוש. סוללות ליתיום מחזיקות הרבה מאד זמן, וגם יכולות לשבת טעונות ללא איבוד מטען משמעותי

לאורך כמה חודשים.

שים לב שמדובר באימפקט, זה לא תמיד יותר טוב ממברגה רגילה. אם אתה לא בונה דקים מאיפאה אני לא ממש רואה צורך

באימפקט. היא פחות טובה להברגות עדינות, ואין לה פוטר, כלומר צריך ביטים ומקדחים עם חיבור מיוחד.

אין לה גם קלאץ' - שמאפשר לך לקבוע מומנט סגירה מקסימלי כך שלא תחרוש את הבורג או תבריג אותו חזק מדי.

אני הייתי הולך על זאת, באה גם עם אביזרים ומזוודה :

http://www.z-tools.co.il/product.asp?prodID=899

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

המברגות נראות דיי דומות במפרט, הייתי הולך על הזולה יותר. בכל אופן לבית שניהן overkill.

מה שכן, אני יכול להעיד על הסוללות הספציפיות האלו של הבוש- הם מעולות. במקום העבודה יש לי מברגה עם הסוללות הנ"ל כבר 4 שנים

והם עדיין מחזיקות מעולה משימוש לשימוש (בערך שעתיים עבודה כל יום).

מאידך, אני נורא אוהב את המקיטה ולי אישית תמיד נראה שהוא היצרן המוביל. גם אם הוא יחליט לשים בובה של ליצן על הכלים שלו, אחרי שנה תראה

בקולקציה של שאר המתחרים את אותו הליצן בוריאציה אחרת.

למרות שבבית אני מחזיק dewolt שעלתה באיביי 100 דולר, כבר 6 שנים ועדיין דופקת כמו חדשה.

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

רכשתי את הבוש לפני חודשיים כדי לבנות ארונות מטבח. מברגה מעולה וכך גם הבטריות שנותנות זמן עבודה ארוך וזמון טעינה קצר מאוד.

היא חזקה וזה לטוב ולרע. למרות שניתן לשלוט על מהירות הסיבוב.

אני רכשתי את שלי עירומה ב 650 ש"ח כך שהמבצע לא ממש מבצע.

שלא תחשוב לרגע לקנות את הזבל הסיני שרץ בשוק ,

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

לי אישית יש את המקיטה, למרות שלחנות נכנסתי ברצון לרכוש את הבוש. איכשהו המוכר [שאני סומך עליו - ידיד של המשפחה] שכנע אותי ללכת על המקיטה.

בוש - יתרונות : זולה יותר, מאובזרת יותר, חזקה יותר על הנייר [לא זוכר מספרים אבל הפרש של משהו כמו 15 nm ביניהם לטובת הבוש].

חסרונות - חלשה יותר. ולא, זה לא סותר את ה"חזקה" שהזכרתי קודם. כאן כוננתי היא מבחינת עומס עבודה. המקיטה עשויה מחומרים עמידים יותר, טכנולוגיית האימפקט [החלקים הנעים שם] בנויה יציב יותר מאשר הבוש.

אבל שוב, זה משנה רק לעבודה מאומצת.

לשימושים שתארת אני הייתי לוקח את הבוש.

מה שלא תעשה שתיהן בחירות מוצלחות מאוד וההבדלים בשורה התחתונה מינוריים.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
לך על המקיטה, הרבה יותר אמינה מהבוש. סוללות ליתיום מחזיקות הרבה מאד זמן, וגם יכולות לשבת טעונות ללא איבוד מטען משמעותי

לאורך כמה חודשים.

שים לב שמדובר באימפקט, זה לא תמיד יותר טוב ממברגה רגילה. אם אתה לא בונה דקים מאיפאה אני לא ממש רואה צורך

באימפקט. היא פחות טובה להברגות עדינות, ואין לה פוטר, כלומר צריך ביטים ומקדחים עם חיבור מיוחד.

אין לה גם קלאץ' - שמאפשר לך לקבוע מומנט סגירה מקסימלי כך שלא תחרוש את הבורג או תבריג אותו חזק מדי.

אני הייתי הולך על זאת, באה גם עם אביזרים ומזוודה :

http://www.z-tools.co.il/product.asp?prodID=899

מחזק, או שתקנה רגילה או קומבו של אימפקט + רגילה.

פורסם

מברגת אימפקט מאפשרת סגירה של ברגים במומנט גבוה, שמתקבל ב'מכות'. בערך כמו האקדח אוויר שמשמש מוסכניקים לסגירת אומי הגלגלים.

זה דרוש רק לעבודות מאד מאומצות, כמו למשל הברגה של ברגים עבים וארוכים לתוך עץ קשה, כמו בהרכבת דק (איפאה זה עץ קשה, אורן זה פחות בעייתי).

לי יצא לעבוד יום שלם עם מברגת מילווקי 12V, לא אימפקט, בהרכבה של דק אורן. המברגה עבדה נון סטופ במשך כ-10 שעות בקדיחת חורים מובילים

והברגת ברגים גדולים, שתי סוללות ליתיום, אחת נטענת ואחת בעבודה, העבודה הייתה רציפה (לא נאלצתי לחכות לטעינה).

המברגה עשתה את העבודה מעולה בלי סימני התעייפות. אני התעייפתי מאד אבל זה לא קשור :)

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם
לי אישית יש את המקיטה, למרות שלחנות נכנסתי ברצון לרכוש את הבוש. איכשהו המוכר [שאני סומך עליו - ידיד של המשפחה] שכנע אותי ללכת על המקיטה.

בוש - יתרונות : זולה יותר, מאובזרת יותר, חזקה יותר על הנייר [לא זוכר מספרים אבל הפרש של משהו כמו 15 nm ביניהם לטובת הבוש].

חסרונות - חלשה יותר. ולא, זה לא סותר את ה"חזקה" שהזכרתי קודם. כאן כוננתי היא מבחינת עומס עבודה. המקיטה עשויה מחומרים עמידים יותר, טכנולוגיית האימפקט [החלקים הנעים שם] בנויה יציב יותר מאשר הבוש.

אבל שוב, זה משנה רק לעבודה מאומצת.

לשימושים שתארת אני הייתי לוקח את הבוש.

מה שלא תעשה שתיהן בחירות מוצלחות מאוד וההבדלים בשורה התחתונה מינוריים.

תוכל להגיע לי איפה הבוש זולה יותר? כי לפי מה שראיתי הן עולות אותו הדבר

פורסם

בתור בעל טמבוריה יש לי כמה טיפים בשבילך.

בנוגע לבוש,המחירים ברוב החנויות נעות סביב אותו מחיר הכי זול שתמצא אחרי חיפוש באינטרנט. הרווח על כלי העבודה האלה הוא כמעט אפסי כך שטווח המחירים לא אמור להיות תהומי.

אבל למען האמת אני חייב לציין שעד לפני כמה חודשים הייתי מאד ממליץ ללכת על בוש או מקיטה למי שרוצה להשקיע ולקבל כלי טוב ואמין.

היום אני יכול להמליץ לך לשנות את הבחירה וללכת לבדוק את הכלים של WORX מדובר במוצר גרמני שאמנם מיוצר בסין אך היום 99 אחוז מהחברות הגדולות בעולם מייצרות בסין.

אבל איכות החומרים מעולה ומניסיון אני לעצמי לקחתי את ה16V והיא חזקה מאד ונעימה למאד לעבודה.

במחיר של 600 ש"ח אתה יכול לקבל סט אימפקט ומברגה 12V שהיא חזקה משמועתית מה10.2 של בוש+סט נדיב של ביטים ובוקסות במתנה.

פורסם

אבל לגבי הWORX אין לך מידע לגבי האמינות שלהם לאורך שנים אם זה מותג חדש בשטח..

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תוכן חדש...