Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על אדם שבא מרקע קשה, אי אפשר לפתוח עייניים. יש לו חסינות מכל העניין :).

אני לא מאמין שהבן אדם סובל מרגשי נחיתות, כפי שציין פה אחד המשתמשים. עם כל הכבוד, הוא כבר הרבה אחרי זה וכן...אחרי שאתה בא מרקע קשה, אתה חייב רגשי נחיתות כדי להצליח. זה פשוט לא עובד אחרת.

אני מאחל לו הרבה הנאה עם המכונית והוא בהחלט זוכה לפרגון ממני.

• תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עצוב לראות את הקנאה ואת צרות העין של חלק מהמשתמשים פה. הבן אדם לא גנב הוא עבד ביושר (אחרת הוא לא היה מתראיין לאייטם שכזה בפעם השניה, בעבר הוא היה עם הפרארי). הוא רשאי לעשות עם כספו כרצונו גם אם זה נראה ראוותני ונוצץ לרוץ ולקטלג אותו כערס וכו' כי הוא בא מרקע מזרחי זאת פשוט עליבות נפש ברמה הכי ירודה שיש ומראה עדין שלחברה הישראלית יש בעיה גדולה עם אנשים מצליחנים ובעיה עצומה וענקית שהם באים מרקע מזרחי (גזענות לשמה).

זה שיש עשירים ממנו בארץ אף אחת לא טען אחרת, אבל מה זה אומר שאם יש מישהו עשיר ממנו בארץ אז אסור לו לרכוש רכב יקר יותר ?

אף פעם לא הבנתי מה העניין בדיוק להרוויח מיליונים ולחיות בסגפנות?. הזמן שלנו קצוב ומוגבל לרוב לכמה עשרות שנים, מי יודע מה יהיה מחר והכסף לא הולך איתנו הלאה, אם יש את האפשרות ויש את החלום אני בעד לממש אותו בשביל זה חלומות נועדו וכסף זה הכלי להגשמת המטרה.

לגופו של העניין אני הייתי מעדיף את ה-458 שחונה לו שם אבל אני בהחלט יכול להבין את הרולס רויס ומה שהיא מציגת כל הכבוד לבחור! והלוואי שימשיך ויעלה עוד יצירות מוטוריות מעניינות לכביש.

פורסם
עצוב לראות את הקנאה ואת צרות העין של חלק מהמשתמשים פה. הבן אדם לא גנב הוא עבד ביושר (אחרת הוא לא היה מתראיין לאייטם שכזה בפעם השניה, בעבר הוא היה עם הפרארי). הוא רשאי לעשות עם כספו כרצונו גם אם זה נראה ראוותני ונוצץ לרוץ ולקטלג אותו כערס וכו' כי הוא בא מרקע מזרחי זאת פשוט עליבות נפש ברמה הכי ירודה שיש ומראה עדין שלחברה הישראלית יש בעיה גדולה עם אנשים מצליחנים ובעיה עצומה וענקית שהם באים מרקע מזרחי (גזענות לשמה).

זה שיש עשירים ממנו בארץ אף אחת לא טען אחרת, אבל מה זה אומר שאם יש מישהו עשיר ממנו בארץ אז אסור לו לרכוש רכב יקר יותר ?

אף פעם לא הבנתי מה העניין בדיוק להרוויח מיליונים ולחיות בסגפנות?. הזמן שלנו קצוב ומוגבל לרוב לכמה עשרות שנים, מי יודע מה יהיה מחר והכסף לא הולך איתנו הלאה, אם יש את האפשרות ויש את החלום אני בעד לממש אותו בשביל זה חלומות נועדו וכסף זה הכלי להגשמת המטרה.

לגופו של העניין אני הייתי מעדיף את ה-458 שחונה לו שם אבל אני בהחלט יכול להבין את הרולס רויס ומה שהיא מציגת כל הכבוד לבחור! והלוואי שימשיך ויעלה עוד יצירות מוטוריות מעניינות לכביש.

מילה במילה מה שהבחור אומר!!!!

2015 - Mazda 3 Spirit - 2.0L

• תוכן חדש...