Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4496 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכנן לקנות רנו סניק II מנוע 2.0 בסביבות השנים 2004-2005 והייתי רוצה לקחת את הרכב לבדיקה לפני קנייה.

הייתי מעדיף שזה יהיה מוסך ולא מכון בדיקה, כי אני רוצה שיבדקו מחלות ידועות בדגם הזה ויתנו הערכת מחיר לתיקון, במיוחד גיר ומנוע. כי לדוגמא במכון בדיקה יכולים רק להגיד שיש רעשים במנוע או מעבר לא חלק של הילוכים ולך תבין מה זה אומר מבחינת כסף.

כל הרכבים שהיו לי עד כה היו עם גיר ידני ולא יצא לי הרבה לנהוג באוטומט, כך שאם יש תקלה מסוימת בגיר, ייתכן שאפילו לא ארגיש בזה בנסיעת מבחן.

האם ידוע לכם על בעלי מקצוע, עם נסיון בצרפתיות מאזור ראשל"צ, שיכולים לבדוק רכב לפני קנייה?

פורסם

הבאתי את הסניק לאורן שירותי רכב בחולון וחזרתי לעדכן.

בדקו את הרכב מבחינה מכאנית, תאונות, התחברו למחשב הרכב וסרקו תקלות ונתנו הערכת מחיר לתיקון הליקויים. הכל היה מאוד מקצועי ובאמת הבדיקה ללא תשלום. שמח שיש אנשי מקצוע אמינים! :mm_yeah:

מהיום אני בעלים של רנו סניק II שנת 2005 מנוע 2.0

:razz:

20140318_155250f.jpg

20140318_155308f.jpg

פורסם

תתחדש!

גירסת 2.0 Privilege היא המוצלחת ביותר לדעתי ובכלל זה אוטו משפחתי בין הטובים שיש, במיחוד במחירים שלו היום.

איפה הימים של אסטרה GSI...

פורסם

ואגב, אם אין לך רדיו מקורי עם שליטה מההגה אני ממליץ - זו תוספת שפשוט וזול להתקין (רק צריך לודא שקונים את ה HU הנכון).

פורסם

BUKI, זו אכן גרסת

2.0 Privilege וחיפשתי רק את הדגם הזה כי הבנתי שהרכב כבד ו 1.6 יהיה עצל ואם כבר רכב משפחתי מפנק אז שיהיה בגרסת אבזור גבוהה. ה GSI הוא הרכב הכי כייפי והכי יפה שהיה לי

:-P

Fazer, כרגע מורכב HU של PIONEER כי הבעלים הקודם שם אותו כי המקורי לא קורא MP3. עם הרכב הוא מסר גם את הרדיו המקורי. אני אקנה מתישהו מתאם USB באיביי ואחזיר את הרדיו המקורי. ראיתי שהמתאם עולה כ 285 ש"ח ויש גם גרסא מתקדמת יותר שמשלבת בתוכה דיבורית בלוטוס ב כ 500 ש"ח.

אורן, שוב תודה על הבדיקה והייעוץ.

איציק, על הרכב שילמתי 16,500 ש"ח.

פורסם

אם אתה קונה מתאם, אני מעוניין גם, קח גם אותי בחשבון - נתחלק בעלות המשלוח 8).

אגב, לי יש סניק "מעניינת" עוד יותר...

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם (נערך)

FAZER, פשוט יש כמה דברים קטנים שצריך לסדר ולעשות טיימינג כדי ליישר קו. מה גם שצרפתיות שמתקרבות לעשור על הכביש מאוד לא סחירות.

בכל מקרה גם אני חושב שהמחיר מעולה יחסית למה שהרכב מציע.

BIGMAK ברוב המקרים המשלוח גם ככה חינם ולייבא מספר מוצרים יקרים יחסית לא שווה מבחינת המכס. מה גם שאתה מראש העין ואני מאשקלון. מה זה סניק יותר מעניינת? 4X4?

עריכה אחרונה על ידי fixxxer
פורסם (נערך)

BIGMAK ברוב המקרים המשלוח גם ככה חינם ולייבא מספר מוצרים יקרים יחסית לא שווה מבחינת המכס. מה גם שאתה מראש העין ואני מאשקלון. מה זה סניק יותר מעניינת? 4X4?

כן, דגם RX4, שנת 2003, ידנית, 1.9DCI (דגם הדיזל מאוד נדיר בארץ), ידנית, 240,000 ק"מ.

הרכב הגיע במקור עם הרבה תוספות (2 גגות נפתחים, מחשב דרך, וו גרירה מקורי, בקרת אקלים, רדיו דיסק נשלט ע"י סטיק).

ובכל מקרה, אשמח לשמוע ביקורת ממך על המוצר שתקנה.

IMG-20140117-WA0010.jpg

IMG-20140117-WA0009.jpg

עריכה אחרונה על ידי BigMak

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם
FAZER, פשוט יש כמה דברים קטנים שצריך לסדר

אני לא יודע מה זה "דברי קטנים", אבל קח בחשבון שכמו שאמרתי לך בה"פ, הרבה דברים קטנים שיקר לתקן במוסך, זול ופשוט לתקן לבד בסניק עם חלקים מאיביי.

• תוכן חדש...