Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

צהריים טובים לחברי הפורום, נתקלתי בבעיה ואשמח לקבל יעוץ .

קודם כל אני חייב לציין שאנחנו לא חייבים כסף לאף אחד.

חודש שעבר הגיע אלינו מכתב חוב מחברת פלאפון, הכתובת שלנו, השם משפחה שלנו , אבל שמו של הנמען אחר.

היום הגיע אלי מכתב "התראה לפני הפנייה לטיפול במסלול המקוצר של ההוצאה לפועל" .

שוב במכתב הכתובת שלנו מופיעה וגם שם המשפחה שלנו, שם פרטי של מישהו בשם "שרון".

החוב בסך 37,705.00 ש"ח .

כמובן שמייד התקשרתי אליהם והסברתי להם שזה טעות או שבאמת מישהו מתחזה אלינו .

הם אמרו שהם יבדקו את הנושא, אבל אני לא הכי סומך עליהם.

מה אפשרי לעשות במצב כזה? .

עריכה אחרונה על ידי HiTRuN

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

עמוס השרת יצא לפטרול. קראנו לו במ.ק. 77 והוא יחזור כל רגע.
פורסם
37 מליון שקל ?!

37 אלף שקל, אבל זה לא מה שבאמת חשוב כרגע לא? .

הודעה מיותרת .

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

פורסם

קודם כל לא מתנהלים בטלפון אלא בכתב.

שלחו מכתב שבו מצויין שו הכתובת שלכם ושם המשפחה שלכם אבל שאין אדם בשם הזה כאן ולא היה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

כפי שציין נהג לילה, שלח מכתב רשום לחברת פלאפון, וציין בו שאותו אדם אינו מתגורר

ולא התגורר מעולם בביתכם, וכי הכתובת שסופקה להם ככל הנראה שגויה, וכי אתה מבקש

שיימנעו מלהטריד אתכם.

פורסם

ברגע שדבר כזה מגיע להוצאה לפועל זה כבר לא בטיפול של פלאפון אלא בטיפול של עו״ד מטעמם. אין סיבה לפנות לפלאפון כי לא הם אלו ששולחים את המכתבים.

כמו שנכתב כאן, יש לשלוח מכתב רשום + אישור מסירה למשרד עורכי הדין תוך צירוף אסמכתא לכך שאין מישהו בשם שרון בכתובת הזאת. לא יזיק להכניס פנימה איום מרומז ואם יש לך חבר/שכן/קרוב משפחה שהוא עו״ד (וביננו, למי אין), בקש ממנו לעזור לך לנסח את המכתב ולחתום למטה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

התראה לפני פניה זה עדיין לא תיק הוצל"פ. לפנות דחוף למי ששלח את ההתראה (גביה או משרד עוה"ד), בכתב. לתעד כל אינטראקציה. לא לצפות לטובות או מעשים "הגיוניים" ומתבקשים.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

מספר תעודת זהות !!

אל תסמוך עליהם, הם שולחים מעקלים.

אם יש לך חבר עורך דין תעזר בו כדי לאיים עליהם בתביעה על הטרדה ואיומים בלה בלה בלה...

לא לחכות יום נוסף.

יש אנשים שאפילו לקנות רכב צרפתי מגובה ב5 שנות אחריות מפחדים לקנות, ואילו אתה מעז לרכוש רכב Low Cost צרפתי רומני משומש עם K200+ ק"מ . מה שאני רוצה לדעת זה איך לעזעזל אתה קם בבוקר עם ביצים כאלה גדולות ?!

פורסם

תודה לכולם, מס' זהות הרשום במכתב 040019432 , זה לא המספר זהות של אף אחד מבני המשפחה שלנו.

בנוסף אין במשפחה מישהו בשם שרון מנחם.

אחרי חיפוש בגוגל של מס' הזהות שלו הגעתי לאתר הזה:

http://www.davidgolan.com/?CategoryID=159&ArticleID=123

"רע"פ 4808/08 מדינת ישראל נ' מנחם שרון (ד' בייניש, א' פרוקצ'יה וא' גרוניס) "

בנוסף אני אשלח להוצאה לפועל מכתב רשום הכולל את כל פרטי המקרה.

עכשיו מה הסיכוי שידפקו לי בדלת הוצאה לפועל? .

תודה לכולם, איציק.

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

גם אם הם ידפקו, הם לא יכולים לעשות כלום כי מס' הת.ז שלכם שונה, וגם השם הפרטי. כדי שיעקלו לך דברים אתה חותם להם על ניירת ואתה לא יכול לחתום ע"ש מישהו אחר.

הם לא יכולים לקחת סתם דברים, זה לא כמו בסרטים שפורצים לבית עם שוטרים ומחרימים דברים בלי לשאול.

רק מכוניות מעקלים באמצע הלילה בלי שבעל הרכב יודע, אבל צריך יותר פרטים משם משפחה זהה כדי לעקל למישהו רכב.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כשעבדתי בעיקולים, כדי לקחת דברים ממישהו היה צריך לוודא שזה הוא קודם :lol:

בגלל זה מגיעים עם שוטרים, אתה חייב להזדהות בפני שוטר.

פורסם

בני ברק?

לא חשוב , בכל מקרה כבר ציינו לפנייך שעלייך להעביר כל אסמכתא שאתה בעליו של הנכס\שוכר+הסכם שכירות .

תשב לעו"ד הדין על הוריד , לעתים קורה שעד שהמכתב "נקלט" כבר יש אישור לביצוע עיקול , אתה גם יכול לנסות לבקש לדעת מדוע פנו לכתובת שלך .

לכתובת הגיעו או כי החייב התגורר בעברו בכתובת , או מסר את הכתובת , או בחקירה שיתכן שהיא שגויה - אל תתרגש זה קורה .

לבחור מעליי ,מעולם לא הייתי מעקל ועדיין אני אתקן שבהרבה מקרים השוטר מגיע רק אם קיימת התנגדות בכתובת (לא בהכרח אלימות , מספיק שתסרב להזדהות או לפתוח דלת) .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ככה זה היה לפחות בכח 100 כשעבדתי שם. כל "מבצע" (ככה הם קראו לזה) עיקול חייב להיות מלווה בשוטרים.

כנראה בחברות גבייה פרטיות המצב שונה כמו שאתה מתאר.

• תוכן חדש...