Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם יכול להיות הליך עיקול מזורז אבל גם אפשר להתעורר בוקר אחד ולקבל טלפון שהרכב שלך מעוקל וכנ"ל גם חשבון הבנק.

כמו שאמרו, דחוף לשלוח מכתב רשום בדואר שליחים 24 עם אישור מסירה, נראה אותם אח"כ מעיזים לעקל משהוא בלי לגמגם (הם עלולים להעיז, רק שאז יש לך הוכחה שהם ידעו שזה לא אתה ואז יש לך קייס לתביעה נגדית קלה בהרבה).

אלי הגיעו מעקלים של משרד נוכלים שגבה עבור עריית נתניה (היה עליהם כלבוטק וכתבה בחדשות), הם שלחו מעקלים למרות שהדו"ח שולם במועד, יומיים לאחר שהונפק.

המעקלים הגיעו ללא ליווי משטרה, היו מאוד אלימים מילולית, איך שנכנסו שמו עין על המסך לד, לא עניין אותם בכלל שהצגתי בפניהם את הדו"ח המשולם, מבחינתם אני מופיע ברשימה.

הבנתי ש"אכלתי אותה" התקשרתי למשטרה ופתאום, תוך כדי שיחה עם המוקדנית אני שומע "טוב, אחי, תבדוק מחר מול המשרד מה קורה עם החוב" ונעלמו.

לא שמעתי מהם יותר אבל בצע חיפוש קצרצר בגוגל, תמצא הרבה כתבות על אנשים שלא היו חייבים שקל, באו ועיקלו אצלם, מכרו מיד ליד שלישית ואז כל מה שנשאר להם זה לתבוע על ערך של מוצרים משומשים, בקיצור, אכלו אותה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לדעתי לא מדובר במישהו שמתחזה - אלא מדובר במשרד עו"ד שהחליט שאתם בני משפחתו של החייב (שכתובתו כנראה לא מעודכנת) והם עובדים בשיטת "מצליח"

עליכם לפנות אליהם במכתב רשום ולציין שאין לכם כל קשר לחייב, ושאם הם ימשיכו להטריד אתכם בנשוא תגישו תלונה נגדם.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

קרה לי כבר פעמיים שמישהו נרשם בכתובת שלי, והתחילו להגיע מכתבי התראה מהוצאה לפועל. הייתי צריך לטפל בעניין לפני שהוצאה לפועל תגיע לביתי.

ככה מתנהלים כאשר יש כבר מספר התיק בהוצאה לפועל:

באתר של הוצאה לפועל יש טופס "בקשות צד ג'"

http://www.eca.gov.il/loadedFiles/842.pdf

יש למלא אותו, לצרף תצלומי ת.ז. , חשבון ארנונה או עוד יותר טוב מסמך שמוכיח בעלות על הנכס, לכתוב שאדון "שרון XXX" לא התגורר בעבר ולא מתגורר בהווה בכתובת הנ"ל , שאתם לא מכירים אדם בשם כזה ומבקשים להפסיק כל פעילות הוצאה לפועל בכתובת שלכם.

את המכתב צריך לשלוח בדואר רשום להוצאה לפועל.

כעבר זמן קצר תקבלו מכתב מהם שכל פעילות הופסקה עד לבירור וכנראה לא תשמעו שום דבר מהם.

יכול להיות שתתבקשו להשלים כמה מסמכים.

אני מקווה שתצליחו לעצור את הסיפור לפני שהוא יגיע להוצל"פ.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אם המספר זהות הוא לא שלך, אז זה לא קשור אליך, הכתובת לא אומר כלום.

גם לי הגיע פעם הוצאה לפועל הביתה, עם חוב של כ400,000 ש"ח (החוב היה מעייריה) ומספר זהות לא שלי, אז ביררתי את זה אצל מישהו חבר עייריה, והא אומר שאם זה לא מ.ז. שלך, אז הם לא יכולים לעשות כלום, (ומי שאמר שהם יכולים פתאום לעכל את הרכב, שיסביר אותי איך הוא ימצוא את הרכב עם מ.ז. שונה) ואם הם יגיעו לאיים שאני פשוט להתקשר למשטרה.

פורסם

היי, אני רוצה לשלוח מכתב בדואר רשום הכולל אישור מסירה.

מישהו יכל לרשום לי מכתב קצר שמסביר את המקרה?, אגב למי אני אמור לשלוח את זה ? .

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

עמוס השרת יצא לפטרול. קראנו לו במ.ק. 77 והוא יחזור כל רגע.
פורסם

עזוב מכתב, בתגובה 19 פרטו לך מה ההליך הנכון לביצוע.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...